Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιεύτηκε

Εμμ.. φίλε Nick, την εχω δει σε DVD.

Δυστυχώς, δεν ήταν αυτό που περίμενα,

Στην ουσία είναι μια μινι σειρά, ραμμένη ολόκληρη, με φτηνά εφε, σενάριο μεσημεριανής εκπομπής, και ερμηνείες.. άστα να πάνε.

τώρα οσο για τα γεγονότα που υποτίθεται οτι συμβαίνουν.. δεν σου λεω περι τίνος πρόκειται (για την περίπτωση που την δεις.. :wink: ) είναι αρκετά "αμερικανοποιημένα" και λίγο εκτός πραγματικότητας.

Να προτείνω μια άλλη ταινία όμως.. σε μιάμιση ώρα περίπου, το Mega έχει το "Mission to Mars", (22:30 αν θυμάμαι καλά..) μπορεί να είναι λίγο επιστημονική φαντασία, αλλα είναι απείρως πιο "ψαγμένη" και προσγειωμένη απο το SuperNova.

Ρε σεις.. χαραμίζομαι.. κριτικός έπρεπε να γίνω!! :lol:

Δημοσιεύτηκε
Το "Mission to Mars" το έχω δει πολλές φορές.Δεν ξέρω τι να περιμένω απο την ταινία που αναφέρω αλλά μόνο το σενάριο του μου κεντρίζει το ενδιαφέρον.Ουσιαστικά οτι έχει σχέση με διάστημα κάθομαι και το βλέπω άσχετα απο ερμηνείες και εφέ.Φυσικά πρώτη και με διαφορά, ξεχωρίζω την ταινία Επαφή (Contact)! :wink:
Δημοσιεύτηκε
Το "Mission to Mars" το έχω δει πολλές φορές.Δεν ξέρω τι να περιμένω απο την ταινία που αναφέρω αλλά μόνο το σενάριο του μου κεντρίζει το ενδιαφέρον.Ουσιαστικά οτι έχει σχέση με διάστημα κάθομαι και το βλέπω άσχετα απο ερμηνείες και εφέ.

προσωπικά είδα ένα κομμάτι της σήμερα αν και την έχω ξαναδει...

τι να πω;;;υπάρχουν στιγμές στην ταινία όπου η σκηνοθεσία σχετικά με τις αποστολές στον Άρη μόνο ααυτόν τον πλανήτη δε θυμίζουν...

scooby doobi dooo!!!!!!
Δημοσιεύτηκε

Ειδα το "SuperNova" πριν λιγο καιρο σε DVD.... Πληρης απογοητευση!

SPOILER: Σε μια φαση ο μικρος κοιταει τα συννεφα ( :-k ) με ενα C8 SCT (το παλιο πορτοκαλι) και στη συνεχεια ο πατερας του το αποκαλει "Reflector"

](*,)

Ad Astra Per Aspera

www.agapioselia.com

Δημοσιεύτηκε
Εντάξει, σίγουρα δεν ήταν απο τις καλύτερες ταινίες όσον αφορά το Διάστημα που κυκλοφορούν και το 3.2/10 της IMDb το αποδεικνίει! Άσε που το χειρότερο απο ολα είναι οτι ο Ήλιος μας ΔΕΝ θα οδηγηθεί σε κατάσταση υπερκαινοφανούς αφού η μάζα του δεν επιτρέπει κάτι τέτοιο!
Δημοσιεύτηκε
Το "Mission to Mars" το έχω δει πολλές φορές.Δεν ξέρω τι να περιμένω απο την ταινία που αναφέρω αλλά μόνο το σενάριο του μου κεντρίζει το ενδιαφέρον.Ουσιαστικά οτι έχει σχέση με διάστημα κάθομαι και το βλέπω άσχετα απο ερμηνείες και εφέ.Φυσικά πρώτη και με διαφορά, ξεχωρίζω την ταινία Επαφή (Contact)! :wink:

Η καλυτερη με διαφορα !

Δημοσιεύτηκε

To CONTACT ηταν μια ταινια η οποια δεν ειχε ως αντικειμενο μονο την αστρονομια αλλα ενεπλεκε και αλλες αναζητησεις που ειναι αιωνιοι προβληματισμοι των ανθρωπων.

Και φυσικα μη ξεχναμε το εξαιρετικο casting.Οι ανθρωποι δεν ηταν οτι κι οτι και ασχετοι..

STARFINDER EQUATORIAL 8\" FL 1200mm MEADE

Series 4000 MEADE 6.7mm - 40mm 52

HYPERION 13mm 68 :mrgreen:

Δημοσιεύτηκε
Υπάρχει χειρότερη ταινία από την "Ημέρα της Ανεξαρτησίας". Το "Αρμαγεδδών" τα έχει όλα: είναι εντελώς αντιεπιστημονική, έχει το πιο απίθανα γελοίο σενάριο, οι ηθοποιοί προσπαθούν συνειδητά για το χειρότερο. Μα πάνω από κάθε τι, πρωταγωνιστεί ο χειρότερος ηθοποιός όλων των εποχών. Αν είναι να αρχίσουμε να αναφέρουμε κάθε μαργαριτάρι της ταινίας δε θα τελειώσουμε ούτε του χρόνου. Πως είναι το "Σολάρις"; Ακριβώς το αντίθετο.
Δημοσιεύτηκε
Χαίρομαι που δεν τη είδα, την… σουπερνόβα, αν και τα διαστημικά πάντα προσελκύουν την προσοχή μου. Τώρα, όσο για την άλλη ταινία ("Mission to Mars" ), την είδα ευχάριστα για δεύτερη φορά, αν και σε αυτή δεν έλειπαν σεναριακά ατοπήματα. Το must της βραδιάς μου πάντως ήταν στις 7:30μμ, όταν παρακολούθησα τις «Μαύρες Τρύπες» στο Πλανητάριο. Τελικά το Σάββατο ήταν για μένα βραδιά διαστημικής! :)
Δημοσιεύτηκε
Υπάρχει χειρότερη ταινία από την "Ημέρα της Ανεξαρτησίας". Το "Αρμαγεδδών" τα έχει όλα: είναι εντελώς αντιεπιστημονική, έχει το πιο απίθανα γελοίο σενάριο, οι ηθοποιοί προσπαθούν συνειδητά για το χειρότερο. Μα πάνω από κάθε τι, πρωταγωνιστεί ο χειρότερος ηθοποιός όλων των εποχών. Αν είναι να αρχίσουμε να αναφέρουμε κάθε μαργαριτάρι της ταινίας δε θα τελειώσουμε ούτε του χρόνου. Πως είναι το "Σολάρις"; Ακριβώς το αντίθετο.

Όχι και καλό το Solaris (2002). Μια χολυγουντιανή βλακεία και μισή. Ακόμα και το περίφημο Solyaris του Tarkovsky (1972), δεν πλησιάζει το αριστούργημα της λογοτεχνίας με το ίδιο όνομα (και χοντρικά υπόθεση) του Stanislav Lem. Όσο για το Armageddon, θα συμφωνήσω μέχρι ένα σημείο. Το παρόμοιο Deep Impact ήταν καλύτερο και πιο ρεαλιστικό, κατά τη γνώμη μου.

"All those moments will be lost in time... like tears in the rain."
Δημοσιεύτηκε
Εντελως μπαρουφα ηταν αυτη η ταινια που ειχε το Σαββατο το Mega με τον Αρη .Δεν ηξερα αν ηθελα να γελασω ή να χτυπαω το κεφαλι μου στον τοιχο .

Mπααα... καλούτσικη ήταν.. όχι και ότι καλύτερο σε ΕΦ βέβαια..

Α ρε οδύσσεια του διαστήματος....που είσαι...

ΑΡΙΣΤΑΡΧΟΣ : Γεννήθηκε στην Σάμο. Είναι ο πρώτος καταγεγραμμένος άνθρωπος ο οποίος πρότεινε ηλιοκεντρικό μοντέλο του ηλιακού συστήματος.
Δημοσιεύτηκε
Υπάρχει χειρότερη ταινία από την "Ημέρα της Ανεξαρτησίας". Το "Αρμαγεδδών" τα έχει όλα: είναι εντελώς αντιεπιστημονική, έχει το πιο απίθανα γελοίο σενάριο, οι ηθοποιοί προσπαθούν συνειδητά για το χειρότερο. Μα πάνω από κάθε τι, πρωταγωνιστεί ο χειρότερος ηθοποιός όλων των εποχών. Αν είναι να αρχίσουμε να αναφέρουμε κάθε μαργαριτάρι της ταινίας δε θα τελειώσουμε ούτε του χρόνου.

Δεν θα μπορούσα να διαφωνήσω περισσότερο, εμένα μου άρεσαν και τα δύο! Το μόνο αρνητικό τους ήταν κάποιες αμερικανιές. Εμένα μου αρέσει μια ταινία αν μου αρέσει σαν ταινία, αν θέλω επιστημονική ακρίβεια, βλέπω ντοκυμαντέρ και όχι ταινίες, μην τα μπλέκεις! Η Ημέρα Ανεξαρτησίας απο την αρχή δηλώνει ΕΦ, οπότε δεν μπορούμε να πουμε πολλά για ρεαλισμό...Το Αρμαγεδδών όμως, δεν θα λεγα, ούτε πως οι ηθοποιοί έπαιξαν άσχημα, ούτε ο Bruce Willis είναι ο χειρότερος ηθοποιός (θυμίζω την ύπαρξη της τριάδας Stalone, Van Dam, Seagal), ούτε το σενάριο ήταν γελοίο(αν εξαιρέσεις λίγο κάποιους πετρελαιάδες)...Μαργαριτάρια όλες οι ταινίες έχουν, και αν θες την γνώμη μου το Αρμαγεδδών είχε λίγα(σχετικά)...Επίσης υπενθυμίζω πως το Αρμαγεδδών είχε καταπληκτικό Soundtrack(όλο, όχι μονο των Aerosmith)...Δεν έχω ξαναδεί άνθρωπο τόσο αρνητικό ως προς το Αρμαγεδδών, μήπως υπερβάλλεις?! Νομίζω πως το έχεις παρεξηγήσει, και θα συνιστούσα να το δεις αλλη μια φορα...

Όσο για το Deep Impact, δεν είμαι σίγουρος αν είχε καλύτερο ρεαλισμό στο "διαστημικό" μέρος(αποστολή), απο το Αρμαγεδδων. Σαν ταινία ήταν σίγουρα πιο "σοβαρό", αλλα το cast δεν μου άρεσε...

Λέσχη Ε.Λ.Φ.Ε.ΑΣ
Δημοσιεύτηκε

Αλλος ενας πολυ αρνητικος στο ανεκδιηγητο "Αρμαγεδδων". Απο τις χειροτερες ταινιες που εχω δει ποτε!

Απο επιστημονικη αποψη δε καλυτερα να μην το σχολιασω καν...

Συμφωνω πως το "Deep impact" ηταν απο καθε αποψη καλυτερο!

Facebook Giorgos'' videoastronomy page https://www.facebook.com/videoastronomy/
Δημοσιεύτηκε
Η καλή ΕΦ πρέπει να χει και καλές δόσεις επιστημονικού ρεαλισμού αλλιώς δεν αξίζει...
ΑΡΙΣΤΑΡΧΟΣ : Γεννήθηκε στην Σάμο. Είναι ο πρώτος καταγεγραμμένος άνθρωπος ο οποίος πρότεινε ηλιοκεντρικό μοντέλο του ηλιακού συστήματος.
Δημοσιεύτηκε

Το Αρμαγεδων??

Ας γελασω κινεζικα, τσι τσι τσι τσι τσι τσι τσι...

Γελοια ταινια απο την αρχη μεχρι το τελος. Ειπαμε ΕΦ αλλα ρε φιλε για ονομα του Θεου εκει το παρακανανε. Εννοειται οτι οι ηθοποιοι ηταν για τα μπαζα τοσο ο υποτιθεμενος πρωταγωνιστης Bruce Willis οσο και η θεοποιημενη σαβουρα και κορη του τραγουδιστη των Αerosmith, Liv Tailer!

Οταν το ειδα του εδωσα και τα αστερακια μου. 1 επιοικως! Ετσι για να μη του δωσω το αριστειο της πιο κακογουστης ταινιας.

Τι να πουνε αλλα εργα επιστημονικης φαντασιας σαν το CONTACT και το BLADERUNNER??? κι εκει ειχαμε ηθοποιους σαν τη Τζοντι Φοστερ, Χαρισον Φορντ

Για ονομα του Θεου μη λεμε οτι θελουμε...

Δημοσιεύτηκε
Φίλε KOTS, ίσως είναι ο μοναδικός λόγος να δείς την ταινία..!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Φιλε Δρακουλα απο τη Καλαματα πιστεψε με γι αυτο το λογο και μονο ειδα τη ταινια. Γιατι στο βιντεοκλιπ του τραγουδιου ειχε ποζες της στις οποιες φαινοταν πολυ ομορφη. Ελα μου ομως που ειναι ενα μπαζο με ολη την εννοια της λεξης.. Και μιλαμε για ασχημη γυναικα. Σαν τερας ειναι αν τη δεις σε φωτογραφιες. Και στο εργο δε λεει τιποτα. Θυληκοτητα καμια.

Δημοσιεύτηκε

Το "Mission to Mars" το πέτυχα προς το τέλος. Μου άρεσε η κεντρική του ιδέα και γλύτωσα και την αμερικάνικη φαντασία... :-({|=

Μια άλλη ταινία που με κράτησε από την αρχή μέχρι το τέλος ήταν το "Starman" με τον Jeff Bridges. (να τη δείτε) Είναι παλιά, αλλά θεωρώ πως είναι η αμέσως καλύτερη μετά το "Close Encounters".

Προσωπικά δε με απασχολούν τα ειδικά εφέ. Προτιμώ να είναι κατανοητές και η επιστήμη να υπερτερεί της φαντασίας.

:cheesy:

Ορίστε και το trailer:

Piston... we have a problem 8)

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης