Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντήσεις 77
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσιεύτηκε
:shock: :shock: ειναι δυνατων να θυσιαζεις τα παντα για να κανεις μια εκπομπη? να πεφτεις τοσο χαμηλα ?

Θελω να ζητησω συγνωμη απο τους ανθρωπους ,γιατι πιστευω οτι δεν υπαρχει θεος

Θελω να ζητησω συγνωμη απο τον θεο γιατι ειμαι σιγουρος οτι δεν υπαρχουν ανθρωποι

Δημοσιεύτηκε

Δωρεάν διαφήμιση των αστρολόγων είναι η εκπομπή του Χαρδαβέλα =D> =D>

Δεν φταίνε όμως αυτοί αλλά ο κόσμος που τους ταϊζει και πιστεύει σε τέτοια παραμύθια.

--
Δημοσιεύτηκε
:shock: :shock: :shock: βλεπω alter kai λυπαμε που ειμαι ανθρωπος

Αυτές οι κοκότες αστρολόγοι παραλίγο να με κάνουν να κανω μυνηση στο κανάλι για προσβολή της δημοσίας αιδούς και προσβολή της ανθρώπινης αξιοπρέπειας. Ακούγοντας τις ρουκέτες που πετούσαν σε συνδυασμό με τις απόλυτα κατινίστικες μάπες τους με έφτασαν σε σημείο να ζηλέψω τον σκύλο μου που είναι σκύλος.

Παιδί είμαι της Γης και

του έναστρου ουρανού, γένος ουράνιο.

Ορφεύς

Δημοσιεύτηκε
Μην ξεχναμε οτι τετοιες εκπομπες εχουν ως μοναδικο στοχο να πουλησουν και οχι να επιμορφωσουν η να εξαγαγουν λογικα συμπερασματα.
Η αστρονομια μας βοηθαει να κοιταμε ψηλα. www.astrotheory.gr :D
Δημοσιεύτηκε

Είχα μια συζήτηση με μια γνωστή μου που έχει κομμωτήριο, σχετικά με το internet, και η συζήτηση το έφερε στο γνωστό μας χόμπυ..

Φυσικά η συζήτηση, στο 50% αφορούσε τα ζώδια (κομμωτήριο είπαμε.. οπότε φαντάζεστε τι είδους περιοδικά είχε εκεί..) αυτό που μου έκανε εντύπωση, ήταν η ερώτηση:

-Μα καλά, και όλοι αυτοί που λένε οτι διαβάζουν τα άστρα, και λένε τα ζώδια, κάνουν λάθος?

Καταλαβαίνετε λοιπόν, οτι ΦΥΣΙΚΑ και οι άνθρωποι πιστεύουν στα ζώδια, διότι είναι μέρος της καθημερινότητάς τους, και αφού υπάρχει και αναγνωρισμένο επάγγελμα, τότε δεν υπάρχει περίπτωση κάποιος να τους λέει ψέμματα...

Κατα την γνώμη μου, ο μοναδικός λόγος που μέχρι και σήμερα, ο κόσμος πιστεύει στα ζώδια, (και θα συνεχίσει να πιστεύει, ότι και να κάνουμε..) είναι η ανάγκη του κόσμου για επιβεβαίωση, για στήριγμα σε δύσκολες στιγμές, να γεμίσει το κενό που δημιουργεί η άγνοια, για τον κόσμο που ζει.

Περίπου το ίδιο κενό, συμπληρώνει η θρησκεία, οπότε θεωρώ οτι μάλλον είναι σχεδόν αδύνατο να "εξαφανίσουμε" τα ζώδια.

Το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε, είναι να εξηγούμε, με τον καλύτερο τρόπο που μπορεί ο καθένας, την διαφορά μας, με τον κάθε αστρολόγο, και τον κάθε τσαρλατάνο.

Υ.Γ. Ναι, νομίζω οτι την έπεισα, οτι δεν υπάρχουν ζώδια, και οτι η Λίτσα Πατέρα, και η Παγιατάκη, δεν μας κουμαντάρουν τη Ζωη..

(Αν, και κάτι μου λέει οτι κατα βάθος το γνώριζε..)

Δημοσιεύτηκε
Είναι αυτό που λέω πάντα. Οι πολλοί δεν αποτελούν πάντα τον κανόνα, συνήθως αποτελούν την εξαίρεση.

"Μην κρατάτε τις πύλες του πνεύματος σας κλειδωμένες, αλλά ούτε και διάπλατα ανοιχτές" Τσαρλς Φορτ

:cheesy:

Δημοσιεύτηκε

Το θέμα της Ζωοδολογίας (γιατι άστρο-λογία? αφού δεν κάνουν παρατήρηση!) είναι εξαντλημένο εδώ σε άλλο thread.

http://www.astrovox.gr/forum/viewtopic.php?t=4134&highlight=forum

Είμαι πεπεισμένος πλέον ότι δεν έχει νόημα να κατακρίνουμε όσους ασχολούνται με αυτά διότι το μόνο που θα καταφέρουμε είναι να χαλάσουμε τις καρδιές μας και πέσουμε σε διαμάχη που μόνο το επίπεδο κατεβάζει σε όλους.

Ο καθένας μπορεί να πιστεύει ότι θέλει αρκεί να έχει ανοιχτό μυαλό να ερευνά και να μην δέχεται τίποτα χωρίς αμφισβήτηση. [-X

Imagination is more important than knowledge
Δημοσιεύτηκε

Αγώ απλά να διατυπώσω την απορία:

γιατί αποκαλείται "αστρο-λογία" κι όχι "πλανητο-λογία" αφού τις αρλούμπες τους τις βασίζουν στη θέση των πλανητών (κι όχι όλων μάλιστα) αντί των αστέρων?

Αγγελος

Δημοσιεύτηκε
Γιατί αν την αποκαλούσαμε όπως πραγματικά θα έπρεπε με βάση αυτα που επικαλείται θα έπρεπε πρωτα να την λέγαμε Μαλακία ή Σκουπιδολογία ή καλύτερα Βωμολοχία.

Παιδί είμαι της Γης και

του έναστρου ουρανού, γένος ουράνιο.

Ορφεύς

Δημοσιεύτηκε
Γιατί αν την αποκαλούσαμε όπως πραγματικά θα έπρεπε με βάση αυτα που επικαλείται θα έπρεπε πρωτα να την λέγαμε Μαλακία ή Σκουπιδολογία ή καλύτερα Βωμολοχία.

Θα συμφωνήσω απόλυτα με τα δυο πρώτα! :P

Δημοσιεύτηκε

ΕΛΕΟΣ!!! ](*,)

Ακόμα και εγώ που δεν ξέρω γαλλικά βρήκα την απάντηση.

"Μην κρατάτε τις πύλες του πνεύματος σας κλειδωμένες, αλλά ούτε και διάπλατα ανοιχτές" Τσαρλς Φορτ

Δημοσιεύτηκε
χαχαχααχαχα. Που φθάσαμε.. Οι άνθρωποι να ξερουν ότι άλλο μπορει να φανταστεί κανείς, και να μη ξέρουν τι συμβαίνει πάνω και κάτω απο τα πόδια τους.πολύ τραγικό. Δηλαδή να το βλεπες αυτό σε ταινία του 70 και να λεγε, 2007 και να δειχνε το απόσπασμα, θα ταν κωμικό τελείως..
IK Observing System
Δημοσιεύτηκε
το ωραιο ειναι πως τελικα το κοινο αποφασισε οτι ο ηλιος γυριζει γυρω απο την Γη κατω απο την επιδραση της βαρυτητας. Μαθαμε και κατι καινουργιο :mrgreen: :mrgreen: :lol:

Mε το να παρατηρεις το συμπαν, καταλαβαινεις ποσο μικρος εισαι...

HALO 2 rul3z

Δημοσιεύτηκε
Αγώ απλά να διατυπώσω την απορία:

γιατί αποκαλείται "αστρο-λογία" κι όχι "πλανητο-λογία" αφού τις αρλούμπες τους τις βασίζουν στη θέση των πλανητών (κι όχι όλων μάλιστα) αντί των αστέρων?

Αγγελε,

Δεν γνωριζω κατα ποσον παιζει ρολο η οχι αλλα στην εποχη της αρχαιας Ελλαδας, ο αστρονομος της εποχης ειχε τον τιτλο "αστρολογος" αν δεν κανω λαθος. Δηλαδη, αυτοι που μελετουσαν τον ουρανο ηταν "αστρολογοι" ... ισως αυτος να ειναι ο λογος αλλα δεχομαι εντελως την απορια σου.

Φιλικά,

Αντώνης Αγιομαμίτης

http://www.perseus.gr

Δημοσιεύτηκε

Ναι μεν τετοιοι οροι δεν ειναι ευπροσδεκτοι εδω στο ΑστροΒοξ αλλα .... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Φιλικά,

Αντώνης Αγιομαμίτης

http://www.perseus.gr

Δημοσιεύτηκε
Παιδιά κακώς ασχολούμαστε με το θέμα "αστρολογία" και κακώς το θέμα επανέρχεται περιοδικά. Είναι δεδομένο ότι αυτό το πράγμα δεν έχει να κάνει τίποτα με την αστρονομία, κάτι που - αν έχω καταλάβει καλά - περίπου δέχονται και οι ίδιοι οι ... "αστρολόγοι". Αν συνεχίσουμε να ασχολούμαστε με την αστρολογία έστω και στο ελάχιστο, θα πρέπει να πιάσουμε και τους "λοιπούς συγγενείς" : το ... ξεμάτιασμα, τη χειρομαντεία και τα φλιτζάνια του καφέ. Είναι ασχολίες τόσο σχετικές με την αστρονομία όσο και η αστρολογία :lol: :lol:
Δημοσιεύτηκε

Το καταπληκτικό είναι οτι ο χριστιανισμός επισήμως αναγνωρίζει την βασκανία, σε πλήρη αρμονία με όλες τις υπόλοιπες αντι-επιστημονικές και ειδωλολατρικές αρχές του!

Αγγελος

Δημοσιεύτηκε
Το καταπληκτικό είναι οτι ο χριστιανισμός επισήμως αναγνωρίζει την βασκανία, σε πλήρη αρμονία με όλες τις υπόλοιπες αντι-επιστημονικές και ειδωλολατρικές αρχές του!

Αγγελος

Γιατί σε καταπλήσει, και οι δικοί του "πατέρες" είναι μετεξέλιξη των "μάγων της φυλής", όπως σε όλες τις άλλες λατρευτικές θρησκείες.

Χρήστος Μαρινός
Δημοσιεύτηκε

Δεν μου κάνει εντύπωση :?

Καλύτερα όμως να διακόψουμε τη συζήτηση γιατί πιθανόν να καταλήξει σε θρησκευτική διαμάχη =;

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης