Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιεύτηκε

θα ηθελα να μου πειτε αν αξιζει τον κοπο να περιμενω μεχρι τα χριστουγεννα για να αγορασω καποια αστρονομικα ειδη.

το λεω αυτο γιατι σκεφτηκα μηπως τα μαγαζια κανουν καποιες επιπλεον προσφορες μεσα στις γιορτες. αναφερομαι στα εξειδικευμενα μαγαζια αστρονομικων ειδων τις ελλαδας μονο.

δεν θελω να αγορασω κατι τωρα και σε ενα 15 μερες να το δω σε καμια τρελη προσφορα.....

αμα γνωριζετε πειτε μου σας παρακαλω.....

Δημοσιεύτηκε

Εχεις κάτι συγκεκριμένο στο νου σου; Αν ναι τότε δύσκολα θα τύχει να συμπέσει αυτό που θες να πάρεις με κάποια προσφορά. Οι προσφορές που θυμάμαι εγώ από ελληνικά καταστήματα αφορούσαν συγκεκριμένα προϊόντα για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα και όχι, για παράδειγμα, σημαντικές εκπτώσεις σε όλα τα είδη.

Προτείνω να πάρεις αυτό που θα έχεις αποφασίσει ότι θέλεις ή έχεις ανάγκη και όχι αυτό που θα είναι σε προσφορά (εκτός κι αν η προσφορά είναι τέτοια που σου αλλάξει γνώμη :mrgreen: )

Συγκεκριμένα για τα Χριστούγεννα δε θυμάμαι τι κάνουν τα καταστήματα.

«I have loved the stars too fondly to be fearful of the night». Sarah Williams, The Old Astronomer
Δημοσιεύτηκε
παντα υπαρχει ο κυνδινος της προσφορας, ευτηχως ομως στα αστρονιμικα ειδη δεν υπαρχει αυτος ο τεραστιος ρυθμος μεταβολης προς τα κατω και η προσφορα οταν και αν βγει αφορα μοντελα μεσαιου μεγεθους συνηθως για αρχαριους και παιδια. Στην ελλαδα το προβλημα ειναι ο ανταγωνισμος και το μεγαλο ποσοστο κερδους των καταστηματων. ετσι αν ενα σουπερ μαρκετ πουλησει ενα τηλεσκοπιο στην ελλαδα η τιμη του θα ειναι προσφορα ουτος ή αλλος για τα ελληνιka δεδομενα. Παντος τα lidl και περυσι και προπερυσι τα τηλεσκοπια τα ειχαν προσφορα την δευτερη εβδομαδα του δεκεμβριου. Με αυτην την τακτικη στο μυαλο περιμενε λιγες μερες ακομα. αλλα μην αργεις πολυ. κανε ερευνα αγορας βρες τι θελεις , τι σου αρεσε σε ποια τιμη κανε μια ερωτηση στο φορουμ και ο καθενας απο μας θα σου απαντησει αν αξιζει κατα την γνωμη του η αγορα. Ασε που θα παρεις τιμες συγκρισης απο ολη την ευρωπη, μην πω κοσμο

Θελω να ζητησω συγνωμη απο τους ανθρωπους ,γιατι πιστευω οτι δεν υπαρχει θεος

Θελω να ζητησω συγνωμη απο τον θεο γιατι ειμαι σιγουρος οτι δεν υπαρχουν ανθρωποι

Δημοσιεύτηκε
κομματια που αξιζουν και ειναι αξιολογα δεν εχουν εκπτωση μεγαλη (αν τα βρεις σε καλη τιμη)

Θελω να ζητησω συγνωμη απο τον θεο γιατι ειμαι σιγουρος οτι δεν υπαρχουν ανθρωποι

Δημοσιεύτηκε
δεν θελω να αγορασω κατι τωρα και σε ενα 15 μερες να το δω σε καμια τρελη προσφορα.....

Αν θα γινει κατι τετοιο, θα το δεις τον Δεκεμβριο οταν η γερμανικη αλυσιδα LIDL εχει μια η δυο προσφορες με αστρονομικο εξοπλισμο. Αλλιως δεν θα περιμενα τιποτα το σπουδαιο (να μην πω τιποτα καθολου) εδω στην Ελλαδα!

Φιλικά,

Αντώνης Αγιομαμίτης

http://www.perseus.gr

Δημοσιεύτηκε
De νομιζω οτι γινονται προσφορες σε τετοια ειδη. Μη περιμενεις κατι.

STARFINDER EQUATORIAL 8\" FL 1200mm MEADE

Series 4000 MEADE 6.7mm - 40mm 52

HYPERION 13mm 68 :mrgreen:

Δημοσιεύτηκε

ETX-90 AT UHTC mak-casse. goto 840 euro

Celestron C4R (Advanced Series) διοπτρικό 102/1000 450 €

Celestron NEXSTAR 114 GT νέα τιμή 440 €

CELESTRON 8N (8 ίντσες Νευτώνειο f/5) 430 € ( μονο σωληνας )

Σου στελνω καποιες καλες τιμες. Φυσικα ειναι του προμηθευτη μου που τον εμπιστευομαι

Δημοσιεύτηκε

www.aktistar.gr ωραιοκαστρο θεσσαλονικης . Απο εκει ψωνιζω και ειμαι αευχαριστημενος. ριξε μια ματια στη σελιδα του

το ETX-90 AT UHTC mak-casse. goto ειναι απο τον NOMIKO sthn αθηνα

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης