Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιεύτηκε
Όλοι μας ξέρουμε να κάνουμε προσθέσεις, αφαιρέσεις και πολλαπλασιασμούς.

Όχι, δεν είναι η καλύτερη τιμή, είναι απλώς μια καλή τιμή.

Έχει την καλοσύνη κάποιος να μου πει πόσο κοστίζει το συγκεκριμένο στη Γερμανία; Έχω μπερδευτεί με τόσες διευθύνσεις και τόσες δημοσιεύσεις. :(

jpan μπράβο σου για την πρωτοβουλία ακόμα κι αν δεν ευοδώσει η προσπάθεια, η σιωπή μας θα είναι ένα μήνυμα. Κάποιοι κάποτε θα πρέπει να καταλάβουν πως όσοι ασχολούνται ερασιτεχνικά με την αστρονομία δεν είναι μία ελίτ που τους τρέχουν τα λεφτά απ τα μπατζάκια, αλλά άνθρωποι που υπολογίζουν και τα 20 και τα 50 και τα 100 ευρώ.

Κατερίνα σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Ότι έκανα το έκανα για το καλό της ομάδας AstroVox. Το τελικό συμπέρασμα είναι ότι τελικά η απόσταση Αμερικής Ευρώπης είναι πολύ μεγαλύτερη απ ότι πιστεύαμε.

Καλές γιορτές σε όλους μας

Skywatcher DOB 8", TS WFT 110, ΕQ-EM10, Celestron Ultima Barlow 2x, Baader Hyperion 3.5mm - 5mm - 8mm - 13mm - 17mm - 21mm, AllTelescopes 22X100 Binoculars
  • Απαντήσεις 81
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Δημοσιεύτηκε
Κάποιοι δεν έχουν καταλάβει ότι έχουν <Μπλέξει> σε ένα αρκετά δαπανηρό Σπόρ και ότι τα όργανα με υψηλές προδιαγραφές δεν είναι απλά ...Γυαλάκια του ήλιου...!!!

Ειμαι αρκετα σιγουρος οτι οι φιλοι της παρεας εχουν μια αρκετη καλη ιδεα περιπου τι θα τους κοστισει και ποσο εχουν "μπλεξει". Μαλιστα, και να μην ηξεραν, να λοιπον μια ευκαιρια να μαθουν.

Τι εχει αξια και σημασια ειναι η (1) προσπαθεια για μαζικη αγορα και (2) η ερευνα με διαφορους εμπορους και προμηθευτες για την καλυτερη τιμη. Με το δευτερο, ειναι κατι που κανω εγω απο την δικη μου πλευρα διαρκως με τις δικες μου αγορες και χαιρομαι ιδιαιτερα που βλεπω παρομοια νοοτροπια και συμπεριφορα απο την παρεα.

Με το να σπρωχνουμε την προσφορα καποιου εμπορου με καθε ευκαιρια εχει ως τελικο αποτελεσμα να δημιοργησει εκνευρισμο και υποψιες και ασχετα ποσο καλοπροαιρετα μπορει οι προσπαθειες μας να ειναι. Με ολες τις προσφορες στο τραπεζι, η παρεα θα ειναι σε θεση απο μονη της να βγαλει το καλυτερο συμπερασμα χωρις την παρεμβαση κανενος αλλου εκτος απο την εμμεση παρεμβαση των εμπορων και με τις προσφορες τους. :!:

Φιλικά,

Αντώνης Αγιομαμίτης

http://www.perseus.gr

Δημοσιεύτηκε

Despet έγραψε:

Τι να κάνουμε ,δε γίνεται κάποια πράγματα να τα έχουμε...τζάμπα!!!!

Είδες κανέναν να πει πως το θέλει τσάμπα ; Απλώς κάποιοι πιστεύουν πως μπορεί ν αγοραστεί σε πιο χαμηλή τιμή απ την ήδη υπάρχουσα και πολύ καλά κάνουν κατά τη γνώμη μου.

Despet έγραψε:

Κάποιοι δεν έχουν καταλάβει ότι έχουν <Μπλέξει> σε ένα αρκετά δαπανηρό Σπόρ και ότι τα όργανα με υψηλές προδιαγραφές δεν είναι απλά ...Γυαλάκια του ήλιου...!!!

Υπερβάλλεις. Νομίζω πως λίγο ως πολύ όλοι μας το έχουμε καταλάβει.

Άλλο πράγμα είναι όμως ν ασχολείσαι μ ένα δαπανηρό σπορ κι άλλο πράγμα ν αγοράζεις κάτι, χρυσάφι...

Όταν η λιανική του τιμή, για 1 τεμάχιο, στην Αμερική είναι 380 περίπου ευρώ και στην Ελλάδα 660 ή 650 (δεν ξέρω την τιμη του χωρίς το βαλιτσάκι), το βρίσκεις παράλογο που πιστεύουμε πως μπορεί να αγορασθεί φθηνότερα ;

Ειλικρινά στο λέω πως πραγματικά θα ήθελα να στηρίξω τους Έλληνες αντιπροσώπους ή τα ελληνικά μαγαζιά που πουλάνε είδη αστρονομίας αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση αδυνατώ να το κάνω και να δικαιολογήσω το μεγάλο άνοιγμα της ψαλίδας.

Άλλωστε κουβέντα κάνουμε και δεν είναι κακό να είμαστε υποψιασμένοι καταναλωτές και να μη δίνουμε ό,τι μας ζητάνε χωρίς να κάνουμε έρευνα αγοράς.

Δημοσιεύτηκε

Αγαπητοί φίλοι καλησπέρα.

Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω ότι αποσύρω την εκδήλωση ενδιαφέροντος για το PST διότι μου το έκανε δώρο η γυναίκα μου, την οποία και ευχαριστώ θερμά. Βίλμα σ΄ ευχαριστώ!!!!!!!!!!

Θα το έχω περίπου σε ένα μήνα.

Συνεπώς τα μέλη της A-POLARIS και όχι μόνο προσκαλούνται από τώρα, με την παραλαβή του, σε ένα ηλιακό star party!!!

Φιλικά Γιώργος O:)

1600 χρόνια από τη θανάτωση της Υπατίας της Αλεξενδρινής
Δημοσιεύτηκε

Γιωργο με γεια!!!!

Ευγε και στην συζυγο σου!!!

Οσο για την εκδηλωση ενδιαφεροντος οποιος δεν θελει να αλεσει 10 μερες κοσκινιζει οπως σωστα ειπωθηκε. Αν καποιος το θελει τοσο πολυ δεν θα λογαριασει τα 50 ευρω (αν ειναι και τοσα παραπανω).. προσωπικα βαρεθηκα να ακουω. Αν ενδιαφερομουν θα χα ψαξει τιμες με μερικα τηλεφωνα και email και θα το ειχα παρει. Η δυο εβδομαδων ατερμονη συζητηση καταντησε κουραστικη. Τι περιμενετε να μαζευτουν ατομα αγνωστα μεταξυ τους και να κανονισουν ομαδικες πληρωμες η να συννενοηθουν απο αποσταση με τηλεφωνα και email;

Θα χε λογικη μια τετοια κινηση απο ατομα του ιδιου συλλογου ας πουμε, εκει τουλαχιστον υπαρχει προσωπικη επαφη και εμπιστοσυνη. Οχι προσκλησεις μεσα απο forum για αγορες και οτιδηποτε αλλο θεμα που συνεπαγεται συννενοηση για πληρωμες. Δειτε το και αλλιως .. αλλο ενας συλλογος ζηταει προσφορες απο τους ελληνες εισαγωγεις για το ταδε ειδος και αλλο ζηταει απο εδω ποιος;;; Ενας απλος χρηστης; και ποιος εγγυαται πως θα πληρωσουν ολοι οσοι εκδηλωσαν ενδιαφερον; Η θα περιμενω εγω τον αλλο μηνα επειδη ενας απο την παρεα δεν εχει λεφτα η το μετανοιωσε; Ο rama το εθεσε σωστα.

Facebook Giorgos'' videoastronomy page https://www.facebook.com/videoastronomy/
Δημοσιεύτηκε

Γιώργο, απίστευτο! Βίλμα ανακυρήσσεσαι σε αστροσύζυγο της χρονιάς!

Εύγε και στους δυό σας...

Στην πρώτη ευκαιρία θα παρατηρήσουμε μαζί!

Φιλικά, Στέφανος

"Πως να σωπάσω μέσα μου την ομορφιά του κόσμου; ..." Κώστας Κινδύνης

"Με το λύχνο του άστρου στους ουρανούς εβγήκα, στο αγιάζι των λειμώνων, στη μόνη ακτή του κόσμου..." Οδυσσέας Ελύτης

www.a-polaris.org

Δημοσιεύτηκε
Αγαπητοί φίλοι καλησπέρα.

Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω ότι αποσύρω την εκδήλωση ενδιαφέροντος για το PST διότι μου το έκανε δώρο η γυναίκα μου, την οποία και ευχαριστώ θερμά. Βίλμα σ΄ ευχαριστώ!!!!!!!!!!

Θα το έχω περίπου σε ένα μήνα.

Συνεπώς τα μέλη της A-POLARIS και όχι μόνο προσκαλούνται από τώρα, με την παραλαβή του, σε ένα ηλιακό star party!!!

Φιλικά Γιώργος O:)

=D> =D> =D> Μου βάζεις ιδέες για το τι δώρο θα πάρω από την δική μου σύζηγο.... :D :D :D

Με γεια λοιπον! Καλές παρατηρήσεις!!!

Και εγένετω φως....

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης