Jump to content

jpan

Μέλη
  • Αναρτήσεις

    56
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Όλα αναρτήθηκαν από jpan

  1. Φίλοι μου Σταύρο και Πένη, να ζήσετε να ευτυχίσετε και κάνετε μια ευτυχισμένη οικογένεια.
  2. Ανδρέα δες την αγγελία μου σε αυτό το forum http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=314480
  3. Δημήτρη, το συντομότερο δυνατό και για τις δυο περιπτώσεις κάνεις αίτηση αμφισβήτησης συναλλαγής στην τράπεζα που σου έδωσε τη VISA. Ψωνίζω εφτά χρόνια από το εξωτερικό με VISA και ποτέ δεν έχασε ούτε μια δεκάρα από απατεώνες πωλητές.
  4. jpan

    Πωλείται Compaq Armada E500

    Ο υπολογιστής πουλήθηκε. Ευχαριστώ όλους όσους ενδιαφέρθηκαν για την αγγελία μου και προπάντων το forum για τη φιλοξενία.
  5. Πωλείται Compaq Armada E500 - 14.1 TFT - Celeron 600 MHz (100 ΜHz Bus) - 512 MB RAM - 40 GB HDD Hitachi 5400 rpm, 8 MB (S/N: L2HZ756B, εγγύηση μέχρι 21/06/2007) - CD-ROM Compaq - αυτονομία μπαταρίας τουλάχιστον 2.5 ώρες - Τσάντα μεταφοράς Τιμή 200 ευρώ Υπάρχει η δυνατότητα για: - DVD-RW NEC ND-6500A, 40 ευρώ - 80 GB Seagate Momentous ST980825A 7200 rpm, 8 MB (S/N: 3MH03B5S, 5 χρόνια εγγύηση), 60 ευρώ - PCMCIA wireless card WPC54GS, 20 ευρώ Ο υπολογιστής είναι σε άριστη λειτουργική και εμφανισιακή κατάσταση. Αν εντοπίσετε το παραμικρό πρόβλημα, μου τον επιστέφετε πίσω. Αποστολή με αντικαταβολή ΕΛΤΑ, 10 ευρώ
  6. Λεωνίδα, σκεφτόμαστε να διοργανώσουμε μια εκδήλωση για καθαρά ερασιτέχνες αστρονόμους από όλη την Ελλάδα. Αν εξαιρέσουμε τις λεπτομέρειες της αστροπαρατήρησης στο πεδίο βολής του Καμένου Δάσους, το κύριο μέρος θα έχει αποκλειστικά ψυχαγωγικό χαρακτήρα. Πιο συγκεκριμένα το νυκτερινό πρόγραμμα θα περιλαμβάνει φαγοπότι μέχρις εσχάτων στις παραδοσιακές ταβέρνες της πόλης. Νυχτερινή ξενάγηση στα αξιοθέατα του τόπου και κατά τις πρώτες πρωινές ώρες αντί για ένα χαλαρωτικό μασάζ θα απολαμβάνουμε τον παραδοσιακό ναργιλέ στο γνωστό τεκέ στα Λαδάδικα.
  7. Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε τη Κυριακή 22/4 η Εβδομάδα Αστρονομίας στη Μυτιλήνη. Η συμμετοχή του κόσμου ήταν εντυπωσιακή. Άνθρωποι όλων των ηλικιών έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρων για την ερασιτεχνική αστρονομία. Εντυπωσιάστηκαν από την έκθεση αστροφωτογραφίας και παρακολούθησαν με ενθουσιασμό τις προβολές των ντοκιμαντέρ που γίνονταν κάθε απόγευμα στον εκθεσιακό χώρο της Φωτογραφικής Εταιρείας Μυτιλήνης. Όλοι εμείς, τα μέλη της Αστρονομικής Εταιρίας Βορείου Αιγαίου «Γαλιλαίος», θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά, όλους εσάς που συνδράματε με το φωτογραφικό σας έργο, τις εκδηλώσεις μας. Σύντομα ο Daniel, θα παρουσιάσει στο forum αρκετές φωτογραφίες από την Εβδομάδα Αστρονομίας στη Μυτιλήνη.
  8. Κατερίνα σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Ότι έκανα το έκανα για το καλό της ομάδας AstroVox. Το τελικό συμπέρασμα είναι ότι τελικά η απόσταση Αμερικής Ευρώπης είναι πολύ μεγαλύτερη απ ότι πιστεύαμε. Καλές γιορτές σε όλους μας
  9. Σήμερα το πρωί είχα τηλεφωνική επικοινωνία με τον κ. Ηλιόπουλο, ο οποίος μου είπε πως τελικά δεν μπόρεσε να πετύχει μια καλύτερη τιμή από τη Meade για λογαριασμό μας. Οπότε δεν θα υποβάλει προσφορά.
  10. Προσφορά κ. Νομικού: Εφόσον γίνει παραγγελία 10 τεμαχίων, η τιμή ανά τεμάχιο είναι: 685 ευρώ (συμπεριλαμβάνεται βαλιτσάκι μεταφοράς) 610 ευρώ (χωρίς βαλιτσάκι μεταφοράς)
  11. Αγαπητοί φίλοι, Για την αποφυγή οποιασδήποτε παρεξήγησης πρέπει να διευκρινιστούν κάποια πράγματα, τα οποία θα λύσουν τις όποιες απορίες και θα ξεδιαλύνουν τις πιθανές υπόνοιες και υποψίες. Όπως όλοι γνωρίζετε πρότεινα την εκδήλωση ενδιαφέροντος για την ομαδική παραγγελία του PST Coronado. Με χαρά μου διαπίστωσα ότι υπάρχουν τουλάχιστον δέκα άτομα που ενδιαφέρονται να το αποκτήσουν και πιθανά να βρεθούν και πολλοί άλλοι, αν τελικά μας δοθεί ικανοποιητική προσφορά. Παρόλο που κάποιοι θεώρησαν ότι είμαι υποχρεωμένος να φέρω σε πέρας αυτή τη πρωτοβουλία, ανέλαβα εθελοντικά να έρθω σε επικοινωνία με τέσσερα μεγάλα καταστήματα ειδών αστρονομίας (Πλανητάριο, Aktis, Telescope-Service και Telescopeshop). Μέχρι στιγμής επίσημη απάντηση έχουμε από το Πλανητάριο. Τις προσεχείς ημέρες θα έχουμε και από τις υπόλοιπες τρεις εταιρείες. Αν τελικά πάρουμε ικανοποιητική προσφορά, ο οποιοδήποτε ενδιαφερόμενος θα έρθει σε επαφή με την εταιρεία και θα κανονίσει τη συναλλαγή του. Αν πρέπει να κάνω κάτι περισσότερο, είμαι στη διάθέση σας. Με εκτίμηση, Ιωάννης Παντελάκης
  12. Επιστολή Πλανητάριου Θεσσαλονίκης
  13. Αγαπητέ- jpan -θα ήταν σωστό όπως έκανες με το Πλανητάριο,το ίδιο να έκανες και με την Aktis και με τον ΝΟΜΙΚΟ !!!!Ενα e-mail με τη συγκεκριμένη προσφορά, πρός τους προαναφερθέντες, σίγουρα θα είχες καλύτερη απάντηση....και δε μπορώ να καταλάβω πως αυτοί που ενδιαφέρονται και μένουν Αθήνα δε κατηφορίζουν πρός...Πειραιά για μία επαφή με τον αντιπρόσωπο που τα εισάγει και να ...αναφέρουν στους άλλους, αν συμφώνησαν, για μία τέτοια ομαδική εισαγωγή με στόχο την...καλύτερη τιμή !!!! Συμφωνείς ...Πολύκαρπε ?? Δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα να επικοινωνήσω το πρωί με τους κκ Νομικό και Ηλιόπουλο. Πάντως από ότι φαίνεται, τιμές Αμερικής για το Coronado εδώ στην Ελλάδα, θα δούμε, όταν το βάλουν προσφορά τα Lidl καμιά 150αρα ευρώ.
  14. Ενημερώθηκα σήμερα από το Πλανητάριο ότι δεν μπορεί να μας δώσει προσφορά επειδή δεν συνεργάζονται με την εταιρεία Coronado. Συνεπώς πρέπει να ζητηθεί προσφορά από άλλο ελληνικό κατάστημα ειδών αστρονομίας. Μπορεί κάποιος να έρθει σε επαφή με τις εταιρείες Aktis και Telescopeshop?
  15. jpan

    Binoculars

    Συγγνώμη αλλά, ναι είσαι, αν τα αγόρασες από την Ελλάδα, έξω έχουν 100 δολλάρια. Επίσης, δε νομίζω ότι μπορείς να βγάλεις συμπέρασμα με κιάλια διαφορετικής διαμέτρου και μεγέθυνσης, ούτε και το αντικείμενο που παρατήρησες είναι ιδανικό για τέτοια σύγκριση. στερνή μου γνώση να σ’ είχα πρώτα...
  16. jpan

    Binoculars

    Μαρίνο έχω τα Celestron Skymaster 15X70 και τα Visioner 20Χ80. Τα σύγκρινα δίπλα-δίπλα στο νεφέλωμα του Ωρίωνα και ένιωσα μεγάλο κορόιδο που πλήρωσα 160 ευρώ για τα Celestron.
  17. jpan

    Binoculars

    Αχιλλέα μπορείς από εδώ http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&ih=015&sspagename=STRK%3AMEWA%3AIT&viewitem=&item=250044635641&rd=1&rd=1 να αγοράσεις τα ίδια ακριβώς κιάλια με τα μισά χρήματα όπου αντί για Celestron θα γράφουν Visioner. Πρόκειται για πολύ μεγάλη ευκαιρία πιστέψτε με.
  18. jpan

    DS2114

    Πολύκαρπε, μοιάζει πολύ με την Seben EQ EM10: http://cgi.ebay.com/Seben-EQ-EM10-Mount-incl-stainless-Tripod-New_W0QQitemZ260061329290QQihZ016QQcategoryZ3636QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem η οποία στοιχίζει περίπου 300 ευρώ μαζί με τα μεταφορικά από την αντιπροσωπία της Seben στη Γερμανία. Δεν έχει GOTO, αλλά πρόκειται για μια άριστη στήριξη η οποία τελικά στοιχίζει πολύ φθηνά για αυτά που σου προσφέρει.
  19. Επίσης να ζητήσεις και ....ποία <έκδοση> του P.S.T θα είναι.... Σου ξανά θυμίζω ότι το P.S.T έρχεται με τον 20mm Kelner,προσοφθάλμιο.Το άλλο που ζητάς είναι Εξτρα προσοφθάλμιο.... Ζήτησα την έκδοση του PST που κυκλοφορεί πλέον στην Αμερική και έχει ως standard το 12.5mm Kellner Eyepiece. Οι προηγούμενες εκδόσεις είχαν το 20mm που αναφέρεις.
  20. Προς όλους τους ενδιαφερόμενους μελλοντικούς κατόχους του PST Conorado: Ζήτησα προσφορά από το Πλανητάριο για 10 τεμάχια με τα εξής χαρακτηριστικά: Coronado Personal Solar Telescope 1.6"/40mm Refractor (400mm f/10.0) with 12.5mm (32x) Kellner Eyepiece (1.25") & Built-In Sol Ranger Sun Finderscope. Προς το παρόν δεν ξέρω αν θα δοθεί προσφορά, αλλά αν τελικά δοθεί, πιθανά να μας περιμένει μεγάλη έκπληξη.
  21. Η τιμή των 499 USD είναι η τιμή λιανικής με δωρεάν μεταφορικά για τους USA customers. Στην Ελλάδα προφανώς θα είναι μεγαλύτερη. Αν υποθέσουμε ότι ένα ελληνικό κατάστημα θα αγοράσει τιμή χοντρικής 400 USD και θα πληρώσει 25% σε τελωνεία και λοιπούς δασμούς συν 20 USD για μεταφορικά, έχουμε τελική 400*1.25 + 20= 520 / τεμάχιο. Άντε να βγάλει και κέρδος 80 USD ανά τεμάχιο δηλαδή στα 10 κομμάτια που θα πουλήσει σε μια μέρα θα έχει 800 USD κέρδος, πάμε στα 600 USD τιμή πώλησης σε εμάς. Δηλαδή θα πρέπει να περιμένουμε μια τιμή πώλησης 600 USD ή 452 EUR.
  22. Τιμή του στην Αμερική είναι 499 δολάρια, δηλαδή 375 ευρώ. Τώρα σε ότι αφορά τα καταστήματα που προανέφερα, πρέπει να τονίσω ότι δεν έχω κανένα συμφέρον, απλά λόγω του ότι έχω κάποια ευχέρεια μαζί τους επειδή είμαι πελάτης τους, μπορώ να τους ζητήσω να μας κάνουν την προσφορά τους. Επίσης θα τους πω να ανακοινώσουν επίσημα την προσφορά τους στο AstroVox.
  23. Αγαπητοί φίλοι χαίρομαι ιδιαίτερα για την τόσο μεγάλη ανταπόκριση που έχει η πρότασή μου. Ήδη οι ενδιαφερόμενοι μελλοντικοί κάτοχοι του PST Coronado είμαστε αρκετοί, σχεδόν 10 άτομα. Προτείνω όποιος έχει σχέση με κάποιο από τα γνωστά καταστήματα του χώρου της αστρονομίας να ζητήσει μια πρόχειρη προσφορά για να ξέρουμε που περίπου θα κινηθούμε. Εγώ μπορώ να ζητήσω προσφορά από το Πλανητάριο και την Telescope Service. Τώρα για το SolarMax 40/Tmax τα πράγματα περιπλέκονται αρκετά. Η πιο φθηνή τιμή που βρήκα στην Αμερική είναι 800 USD μετά από έκπτωση 200 δολαρίων.
  24. Και εγώ επίσης στη λίστα των ενδιαφερόμενων.
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης