ΣΙΤΤΑΣ ΚΩΝΝΟΣ Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7, 2006 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7, 2006 πριν τρεις μερες πηρα το redshift 5.1 φτιαχνω κατι χαρτες αλλα επειδη ειναι χαλασμενος ο εκτυπωτης δεν μπορω να τα εκτυπωσω.αλλα λεει οτι μπορω να κανω τους χαρτες να ειναι σαν image για να μπορω να τους ανοιγω και με αλλα προγραματα το παταω αλλα δεν βλεπω καμια διαφορα μηπως κανω κατι λαθος εχει κανεις αυτο το προγραμα μπορει να με βοηθησει
alepohori Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8, 2006 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8, 2006 Να ρωτήσω; Tι ακριβώς πρόγραμμα είναι το redshift;;;;;;; Δημήτρης Καπετανάκης CGCG108-138: Mag 15.5v, να τ'αφήσω; Πολλά τα mag Άρη! Το flickr μου
ΣΙΤΤΑΣ ΚΩΝΝΟΣ Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8, 2006 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8, 2006 ειναι σαν το starry night μπορεις να βαλεις απο ποιο σημειο κοιτας τον ουρανο κ να σου δειξει τι αστερισμους θα δεις αμα περνανε πλανητες και σε ποιο υψος ειναι μπορεις να προχωρισεις τις ωρες και τις μερες και μπροστα και πισω.
Nova Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8, 2006 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8, 2006 Το red shift δεν το έχω αλλά νομίζω ότι κάτι άλλο θα σε βοηθήσει.http://sourceforge.net/projects/pdfcreator/Κατάβασε το πρόγραμμα και θα μπορείς να "εκτυπώνεις" οτιδήποτε σε pdf. Σου εγκαθιστά έναν "εκτυπωτή" που τον χρησιμοποιοείς κανονικά μόνο που τα αποτελέσματα τα παίρνεις σε pdf και όχι σε χαρτί. Έτσι θα μπορείς να βλέπεις τους χάρτες σου με acrobat reader ή κάτι ανάλογο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα