quendi Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14, 2006 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14, 2006 Το βιβλίο αυτό αποτελεί μια κοινή διακήρυξη από 192 κορυφαίους επιστήμονες και 19 νομπελίστες διαφόρων επιστημονικών κλάδων οι οποίοι απορρίπτουν τους αστρολογικούς ισχυρισμούς. Συγγραφείς: Bart Bok, Lawrence Jerome, Bertrand Russell κ.ά. 1η Έκδοση: 1998, Εκδόσεις ΣύναλμαΙSBN: 9607578090 Είναι πολύ ενδιαφέρον βιβλίο.. Δεν ξέρω εάν κυκλοφορεί ακόμα σήμερα, στο site του Παπασωτηρίου λέει πως είναι διαθέσιμο. Φιλικά,Παναγιώτης Αντωνόπουλος
vag_stephanou Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14, 2006 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14, 2006 Παναγιώτη το έβαλες στη wiki ή να το βάλω; Αν είναι εμπεριστατωμένο και με ωραία επιχειρήματα, όπως φαντάζομαι ότι θα είναι, δεν πρέπει να λείπει από κανέναν μας!!!
dimidour Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14, 2006 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14, 2006 Όχι τίποτα άλλο αλλά έχω βαρεθεί και αυτούς τους γραφικούς με το κληρονομικό χάρισμα..... Εγώ πάντως θα το πάρω!!! Το βιβλίο εννοείται όχι το χάρισμα.... Και εγένετω φως....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα