terring Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21, 2006 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21, 2006 Meade ETX-80 με σύστημα Go To Το νέο μου τηλεσκόπιο! "Μην κρατάτε τις πύλες του πνεύματος σας κλειδωμένες, αλλά ούτε και διάπλατα ανοιχτές" Τσαρλς Φορτ
Tilemachos Athanasiadis Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21, 2006 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21, 2006 ωχ ωχ προβλέπω όλες τις γιορτές να τις βγάλουμε με συννεφιές..η κατάρα ξέρεις... Γιατί ρε φίλε μας το κάνεις αυτό , μόνο τα Χριστούγεννα έχουμε να παρατηρήσουμε.. Ασφαλώς αστιεύομαι.Καλορίζικο και καλές παρατηρήσεις!!!!!!!!!!!!!!!!
terring Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21, 2006 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21, 2006 Ευχαριστώ . Και μάλιστα στο τηλεσκόπιο μπορεί να προσαρμοστεί ψηφιακή φωτογραφική μηχανή. Επιτέλους θα κάνω αστροφωτογραφίες "Μην κρατάτε τις πύλες του πνεύματος σας κλειδωμένες, αλλά ούτε και διάπλατα ανοιχτές" Τσαρλς Φορτ
dimidour Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21, 2006 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21, 2006 Καλορίζικο και από εμένα!!! Καλές Παρατηρήσεις και Φωτογραφήσεις! Και εγένετω φως....
draculas Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21, 2006 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21, 2006 ΩΩ!!Φωτογράφηση!!Καλορίζικο φίλε, και περιμένω να δω φωτο!!
Odysseus Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22, 2006 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22, 2006 Εγώ πήρα το Skylux. Δεν έχω ιδιαίτερη εμπειρία και είπα να δοκιμάσω πρώτα με κάτι πιο "απλό". Ο @#$#$ης ο καιρός όμως... Σχόλασα απ' τη δουλειά το απόγευμα και μόλις βγήκα έξω απογοητεύτηκα. Σήμερα στις 6 και κάτι το πρωί, είδα ξαστεριά για λίγα μόνο λεπτά, αλλά δεν είχα χρόνο να στήσω το τηλεσκόπιο. 'Ασε που έκανε κι ένα κρύο...
draculas Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22, 2006 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22, 2006 Ο @#$#$ης ο καιρός όμως...
Polykarpos Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22, 2006 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22, 2006 Εύχομαι καθαρούς ουρανούς
KOTS Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22, 2006 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22, 2006 Κι εγω με τη σειρα μου ευχομαι καλοριζικο.. Υ.Γ. Το να γραψεις κα****ης απο $%$@@@@ης δεν εχει καμια διαφορα. Κανε λιγο κρατει στο λεξιλογιο STARFINDER EQUATORIAL 8\" FL 1200mm MEADE Series 4000 MEADE 6.7mm - 40mm 52 HYPERION 13mm 68
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα