arcadian Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29, 2006 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29, 2006 joke-video http://ueba.net/hosted_pages/yt?yjiGH9QNiU0 Φιλικα, Νικος
draculas Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29, 2006 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29, 2006 Πολύ καλό!!ακόμα γελάω!!φοβερό εκείνο στην αρχή, που πρώτα πέφτει στο έδαφος, και μετά ανοίγει το αλεξίπτωτο!!
Kepler Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29, 2006 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29, 2006 χαχαχαχαχαχα πολύ αστείο βίντεο ειδικά εκεί που ο αρειανός έδωσε στη φίλη του ένα μπουκέτο από εξαρτήματα τον αεροσκαφών ως δώρο!!!!!! Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Polykarpos Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29, 2006 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29, 2006 Απίστευτο... πολύ γέλιο και άριστο 3d animation
Kepler Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29, 2006 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29, 2006 Η μουσική σκίζει !!!!! Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
iorant Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29, 2006 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29, 2006 υπαρχει μια διαφιμιση της hp με το pathfinder πολυ αστεια αλλα δεν μπορω να την βρω στο net. το conncept ειναι ως εξης . προσγειωνετε το αυτοκινητακι στον αρη βγαινει και αρχιζει να μαζευει πετρωματα. καποια στιγμη βγαζει την camera να παρει πλανα και εκεινη την στιγμη αρειανοι εχουν hp εκτυπωτη , εκτυπωνουν φωτογραφιες του αρη αδειες ωστε να μ ην φαινονται οι εγκαταστασεις τους , την βαζουν μπροστα στην καμερα και το pathfinder φωτογραφιζει κενο τον πλαΝΗΤΗ. αν ξερει κανεις που μπορει να βρεθει αυτο το βιντεακι ας βοηθησει. εγω το ειχα δει σε μια εκπομπη tou RTL Θελω να ζητησω συγνωμη απο τους ανθρωπους ,γιατι πιστευω οτι δεν υπαρχει θεος Θελω να ζητησω συγνωμη απο τον θεο γιατι ειμαι σιγουρος οτι δεν υπαρχουν ανθρωποι
GStath Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29, 2006 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29, 2006 υπαρχει μια διαφιμιση της hp με το pathfinder πολυ αστεια αλλα δεν μπορω να την βρω στο net. το conncept ειναι ως εξης . προσγειωνετε το αυτοκινητακι στον αρη βγαινει και αρχιζει να μαζευει πετρωματα. καποια στιγμη βγαζει την camera να παρει πλανα και εκεινη την στιγμη αρειανοι εχουν hp εκτυπωτη , εκτυπωνουν φωτογραφιες του αρη αδειες ωστε να μ ην φαινονται οι εγκαταστασεις τους , την βαζουν μπροστα στην καμερα και το pathfinder φωτογραφιζει κενο τον πλαΝΗΤΗ. αν ξερει κανεις που μπορει να βρεθει αυτο το βιντεακι ας βοηθησει. εγω το ειχα δει σε μια εκπομπη tou RTL εδω: 38° 05' 01,77" , 23° 48' 56,79"
iorant Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29, 2006 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29, 2006 σε ευχαριστω ειχα πολλα χρονια να το δω Θελω να ζητησω συγνωμη απο τους ανθρωπους ,γιατι πιστευω οτι δεν υπαρχει θεος Θελω να ζητησω συγνωμη απο τον θεο γιατι ειμαι σιγουρος οτι δεν υπαρχουν ανθρωποι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα