Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιεύτηκε
χαχαχαχαχαχα πολύ αστείο βίντεο ειδικά εκεί που ο αρειανός έδωσε στη φίλη του ένα μπουκέτο από εξαρτήματα τον αεροσκαφών ως δώρο!!!!!! :D
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Δημοσιεύτηκε
υπαρχει μια διαφιμιση της hp με το pathfinder πολυ αστεια αλλα δεν μπορω να την βρω στο net. το conncept ειναι ως εξης . προσγειωνετε το αυτοκινητακι στον αρη βγαινει και αρχιζει να μαζευει πετρωματα. καποια στιγμη βγαζει την camera να παρει πλανα και εκεινη την στιγμη αρειανοι εχουν hp εκτυπωτη , εκτυπωνουν φωτογραφιες του αρη αδειες ωστε να μ ην φαινονται οι εγκαταστασεις τους , την βαζουν μπροστα στην καμερα και το pathfinder φωτογραφιζει κενο τον πλαΝΗΤΗ. :shock: αν ξερει κανεις που μπορει να βρεθει αυτο το βιντεακι ας βοηθησει. εγω το ειχα δει σε μια εκπομπη tou RTL

Θελω να ζητησω συγνωμη απο τους ανθρωπους ,γιατι πιστευω οτι δεν υπαρχει θεος

Θελω να ζητησω συγνωμη απο τον θεο γιατι ειμαι σιγουρος οτι δεν υπαρχουν ανθρωποι

Δημοσιεύτηκε
υπαρχει μια διαφιμιση της hp με το pathfinder πολυ αστεια αλλα δεν μπορω να την βρω στο net. το conncept ειναι ως εξης . προσγειωνετε το αυτοκινητακι στον αρη βγαινει και αρχιζει να μαζευει πετρωματα. καποια στιγμη βγαζει την camera να παρει πλανα και εκεινη την στιγμη αρειανοι εχουν hp εκτυπωτη , εκτυπωνουν φωτογραφιες του αρη αδειες ωστε να μ ην φαινονται οι εγκαταστασεις τους , την βαζουν μπροστα στην καμερα και το pathfinder φωτογραφιζει κενο τον πλαΝΗΤΗ. :shock: αν ξερει κανεις που μπορει να βρεθει αυτο το βιντεακι ας βοηθησει. εγω το ειχα δει σε μια εκπομπη tou RTL

εδω:

38° 05' 01,77" , 23° 48' 56,79"
Δημοσιεύτηκε
σε ευχαριστω ειχα πολλα χρονια να το δω

Θελω να ζητησω συγνωμη απο τους ανθρωπους ,γιατι πιστευω οτι δεν υπαρχει θεος

Θελω να ζητησω συγνωμη απο τον θεο γιατι ειμαι σιγουρος οτι δεν υπαρχουν ανθρωποι

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης