Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιεύτηκε

Σκεφτόμουν τώρα τις ημέρες των γιορτων.........

Μιλάμε συχνά, αλλάζουμε απόψεις, τσακωνόμαστε (σπανίως αλλα.....) αλλα δεν γνωριζόμαστε. Ετσι δηλαδή για να φέρνουμε στο μυαλό μας και μια φάτσα όταν τα λέμε.

Πώς θα σας φαινόταν ένα συνέδριο Astrovox; Οχι τίποτε σοβαρό δηλαδή. Συνάντηση για καφέ και κουβεντούλα και κυρίως γνωριμία.

Ε; Τι λέτε;

Δημήτρης
Δημοσιεύτηκε
μπορει να γινει και κατα τοπους συναντηση. καθε περιοχη ξεχωριστα

Θελω να ζητησω συγνωμη απο τους ανθρωπους ,γιατι πιστευω οτι δεν υπαρχει θεος

Θελω να ζητησω συγνωμη απο τον θεο γιατι ειμαι σιγουρος οτι δεν υπαρχουν ανθρωποι

Δημοσιεύτηκε

Αν είναι να γίνει κάτι να είναι σοβαρό Πανελλήνιο Συνεδριο Astrovox-ιανών (διημερίδα ας πούμε) σε κάποιο πχ πλανητάριο.Πιστεύω πως έχουμε τη δύναμη .(την έχουμε αφεντικό;)

Πολύ καλή ιδέα εριξες στο τραπέζι.

Δημοσιεύτηκε

Πολύ καλή ιδέα! Η πρόταση για περιοχές ξεχωριστά νομίζω είναι η πιο ρεαλιστική. Μάλλον θα πρέπει να κλειστεί ένα ανοικτό ραντεβού σε κάποιο κεντρικό σημείο ή ακόμα καλύτερα σε κάποια αίθουσα (πλανητάριο;)

Φιλικά,

Ηλίας.

Δημοσιεύτηκε
Παιδιά, σοβαρή συνάντηση είναι οι συναντήσεις της EAE και το συνέδριο που θα γίνει στην Πάτρα. Άλλη σοβαρή συνάντηση δεν έχει νόημα, πλην καφέ και ταβλιού, αφού το Astrovox δεν είναι σύλλογος ή κάτι τέτοιο.

astrovoxsigmz0.jpg

nightskybarweb9dg.jpg

Δημοσιεύτηκε
To άλλο μεγάλο μου μεγάλο χόμπι είναι το ψαροντούφεκο. Και εκεί είμαι γραμμένος σε ιντερνετικό φόρουμ. Ανά τακτά χρονικά διαστήματα συναντιόμαστε για καφέ ποτό φαγητό (λέμε και τα ψέματα... μας τι ψαράδες θα ήμασταν. :cheesy: :cheesy: :cheesy: ). Έχει πλάκα + γνωρίζεις αξιόλογα άτομα χωρίς τη ψευδαίσθηση του ίντερνετ
Σπύρος
Δημοσιεύτηκε

Πολυ καλη ιδεα. Νομιζω οτι το πλανηταριο ειναι μια πολυ καλη λυση μιας και ειναι ευκολα προσβασιμο και γνωριζουν ολοι που ειναι.

Παντως καλο ειναι να γνωριζομαστε και να μιλησουμε πιο κοντα μιας και κατι τετοιο πιστευω θα βοηθησει στη καλυτερη αντιμετωπιση του καθενος απο μας μεσα στο forum. Γιατι τωρα μπορει να μιλαμε αλλα δε παυουμε να αποτελουμε ενα απλο username. Στην ουσια προσωπο δεν εχουμε

STARFINDER EQUATORIAL 8\" FL 1200mm MEADE

Series 4000 MEADE 6.7mm - 40mm 52

HYPERION 13mm 68 :mrgreen:

Δημοσιεύτηκε

Βαγγέλη έχεις δίκιο, ότι σοβαρές συναντήσεις γίνονται στα πλαίσια συλλόγων και συνεδρίων, με την έννοια ότι περιλαμβάνουν και σεμινάρια, οργανωμένες παρατηρήσεις κλπ. Αλλά εδώ μιλάμε για μια πρόσκληση σε καφέ, για να "εξανθρωπίσουμε" λίγο τα username που έχουμε :) και να αμβλύνουμε λίγο κάποιες ψιλο-διαφορές που έχουν κατά καιρούς δημιουργηθεί. Τώρα, αν μέσα στα πλαίσια του καφέ κανονιστούν και κάποιες πρόσθετες εκδρομές για παρατήρηση πέραν των συναντήσεων μέσω συλλόγων, δεν νομίζω ότι κανένας θα έχει αντίρρηση :lol:

Φιλικά,

Ηλίας.

Δημοσιεύτηκε

Ομορφη ιδέα μόνο που είμαι απο ΔΡΑΜΑ και άρα πρέπει να έχω όχι μόνο έυκολη πρόσβαση αλλα άν γίνει και Πάτρα χαμηλά δηλαδή όπως λέτε πρέπει να σκεφτώ και διαμονή.... Κάτι προς τα πάνω.....

Το καλό που έχει η ΔΡΑΜΑ σε θέμα αστρονομίας είναι ότι σε μισή ώρα είμαι σε βουνά αχανή που ούτε κινητό πιάνει με ειλικρινά μηδαμινή φωτορύπανση...

dreamers and not, do not lower the head...
Δημοσιεύτηκε
Πολύ καλή ιδέα.Είναι μια ευκαιρία να γνωρίσουμε και μεις οι αρχάριες της αστρονομίας άτομα που θα μας μυήσουν στο μαγευτικό αυτό χώρο.Προτείνω συνάντησ για κουβεντούλα και μετά αστροπαρατήρηση!
Δημοσιεύτηκε

Λιγο δυσκολη η αστροπαρατηρηση τωρα το χειμωνα.

Για Αθηνα συμφωνει κανεις?

STARFINDER EQUATORIAL 8\" FL 1200mm MEADE

Series 4000 MEADE 6.7mm - 40mm 52

HYPERION 13mm 68 :mrgreen:

Δημοσιεύτηκε

Από την προσωπική μου εμπειρία το να συναντιώνται από κοντά άνθρωποι που συνομιλούν μόνο από το δίκτυο είναι μια ευχάριστη εμπειρία, δημιουργεί ακόμα και καλές φιλίες.

Σε κάθε περίπτωση το να κάνει κανείς μια βόλτα και να πιεί ένα καφέ σε ένα ωραίο μέρος όπως το πχ Θησείο με άλλους ανθρώπους με κοινά ενδιαφέροντα είναι μια καλή ψυχαγωγία και διασκέδαση.

Εδώ στην Αθήνα είμαστε πολλά μέλη, όποτε θέλετε μπορούμε να το κανονίσουμε πχ ένα Κυριακάτικο απόγευμα.

Αμφιβάλλω, άρα ίσως υπάρχω.
Δημοσιεύτηκε
Νομίζω ότι μια πρακτική λύση θα ήταν να ορισθεί ένα ανοιχτό ραντεβού πχ. σε 2-3 βδομάδες από τώρα σε ένα κεντρικό σχετικά μέρος. Θα υπάρχει αρκετός χρόνος για να μπορέσει όποιος ενδιαφέρεται να το προγραμματίσει. Μια Κυριακή απόγευμα ίσως είναι η καλύτερη επιλογή.
Δημοσιεύτηκε
Πολύ καλή ιδέα παιδιά,όποτε το κανονίσετε είμαι μέσα.Καλό το σαιτ αλλά δεν παύει να είναι απρόσωπο.Έχω αρκετές απορίες σαν νέος στο χόμπι και είναι δύσκολο μέσα από ένα ποστ να τις εκφράσεις.Είναι αλλιώς η προσωπική επαφή και η γνωριμία,που μπορεί να εξελιχθεί και σε πολύ καλή φιλία.
Δημοσιεύτηκε
Νομίζω ότι μια πρακτική λύση θα ήταν να ορισθεί ένα ανοιχτό ραντεβού πχ. σε 2-3 βδομάδες από τώρα σε ένα κεντρικό σχετικά μέρος. Θα υπάρχει αρκετός χρόνος για να μπορέσει όποιος ενδιαφέρεται να το προγραμματίσει. Μια Κυριακή απόγευμα ίσως είναι η καλύτερη επιλογή.
Αντε ρε παιδια μπας και ξεστραβωθω κι εγω.Παντως το βλεπω λιγο δυσκολο για caffe αν μαζευτουμαι τοσοι πολλοι.
Φιλικα Γιωργος :wink:
Δημοσιεύτηκε

Ας το κανουμε λιγο ποιο συγκεκριμενο,να ανοιξουμε ενα θεμα οπου να προτεινουμε μια ημερομηνια σε εναν ανοιχτο χωρο και να ζητησουμε απο τα μελη του αστροβοξ που θα ερθουν να δηλωσουν συμμετοχη,ωστε να ξερουμε περιπου ποσοι θα ειμαστε(10 η 100?).

Αναλογως την προσελευση θα δουμε αν θα παμε για καφε.Εγω παντως προτεινω σε καποιο χωρο στη φυση(π.χ μια παραλια η ενα κοντινο βουνο,και φυσικα να εχουμε στημενα καποια τηλεσκοπια,οχι για μεγαλα πραγματα,αλλα για λιγη σεληνη,λιγο κρονο ισως. :D

Η αστρονομια μας βοηθαει να κοιταμε ψηλα. www.astrotheory.gr :D

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης