Ifikratis Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16, 2007 Μακάρι όλοι να φορούσαμε την ελληνική σημαία!! Δεν βρίσκω κανένα ενδοιασμό στο να γίνει ένδυμα το σύμβολο της ιστορίας και του έθνους μας. Ίσα ίσα, ίσως μας θυμίζει ότι δεν είμαστε αμερικάνικη επαρχία, ότι δεν είμαστε μία μάζα, όλα τα έθνη ούτε πρέπει να αντιγράφουμε ότι κάνουν οι άλλοι, λες και είναι καλύτεροι απο μας. Το να φοράς την ελληνική σημαία δεν είναι καθόλου υποτιμητικό!! Το να τη καις όπως κανουν καποιοι δήθεν προοδευτικοί και να την αγνοείς λέγοντας "ένα πανί είναι" όταν κάποιος την υποστέλει (βλ. Ίμια) είναι αίσχος! Συνεπώς μπροστά σε τέτοιες αντιμετωπίσεις που έχει δεχθεί η ελληνική η σημαία κατα καιρούς, όπως το κάψιμό της πολλάκις απο αλβανούς ή η παρέλασή της σε εθνικές επαιτίους σε χέρια αλλοεθνών πράξεις τόσο ντροπιαστικές και αιχρές (να αφήσω έξω τη λεηλάτηση των βιβλίων ιστορίας απο το κράτος, τα πολιτικά δικαιώματα που πανε να δώσουν σε ξένους, και τις αλλεπάληλες ήττες μας στην εξωτερική πολιτική), το να τη φορούσε ο καθένας θα πρέπει πλέον να θεωρείται άξιο συγχαρητηρίων. IK Observing System
giorgosgr Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16, 2007 Ολε ελληναρα πατριωτη Αχιλλεα! Δεν ξερω τι εννοεις απο ποιους ειμαι παντως εσυ εισαι σιγουρα απο εκεινους που εχουν προβλημα και μαλιστα χοντρο!Ισως κανα τηλεσκοπιο με σημαιες και τσολιαδακια να εκανε καλο στην περιπτωση σου παντως! Προς Ιφικρατη: Αυτα που γραφεις ειναι παραληρημα ρατσισμου και δεν μπορει να ειναι ανεκτο! Καλω τους moderators να το διαγραψουν! Facebook Giorgos'' videoastronomy page https://www.facebook.com/videoastronomy/
astrovox Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16, 2007 Achilleas και giorgosgr...παρακαλώ οι προσωπικές σας διαφωνίες με πμ «I have loved the stars too fondly to be fearful of the night». Sarah Williams, The Old Astronomer
astrovox Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17, 2007 Προς όλους: οι μεταξύ σας διαφωνίες με πμ. Συνεχίζουμε χωρίς να τσακωνόμαστε επί του θέματος, ήτοι το τηλεσκοπιάκι με την αμερικανική σημαία. «I have loved the stars too fondly to be fearful of the night». Sarah Williams, The Old Astronomer
dimpap Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17, 2007 ok. Ένα παιδί μετράει τ΄ άστρα. Μ. Λ ΣΕΑΑ (Σύλλογος Ερασιτεχνικής Αστρονομίας Αργολίδας)
nickthegreek13_7 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17, 2007 Πάντως αυτό δεν θα τους βγεί σε καλό όσον αφορά την Ευρωπαϊκή αγορά!
nivam Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17, 2007 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17, 2007 Το ότι προχώρησαν σε ένα σύνηθες μαρκετιστικο κόλπο για να προσελκύσουν επιπλέον αγοραστικό κοινό από την αχανή αμερικανική αγορά, εμένα δεν θα με επηρεάσει πάντως. Η γνώμη που έχω για την συγκεκριμένη εταιρεία και τα προϊόντα της είναι η καλύτερη και δεν είναι δυνατόν να αλλάξει επειδή έβγαλαν ένα προϊόν που απευθύνεται αποκλειστικά σε Αμερικανούς. Έλεος…! Φυσικά δεν συμφωνώ με τις πρακτικές κάποιων εταιρειών (των περισσοτερων) που προσπαθούν να εκμεταλλευτούν το πατριωτικό συναίσθημα κάποιων για να αυξήσουν τις πωλήσεις τους. Και θα συμφωνήσω με τον Βαγγέλη ότι και την Ελληνική σημαία να είχε πάλι κιτς θα μου φαινόταν. ΦιλικάΝίκος 8" Meade LX90 LNT5" Celestron Nexstar SEZenithStar 66 F/5.9 SD Doublet Apo 9x63 Bresser Binos
elohim Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17, 2007 Το παράξενο είναι που εκτός της σημαίας πίστευα ότι θα έχει και το σχήμα ενός όπλου, πυρομαχικού, RPG, LOW κάτι τέτοιου....Θα ταίριαζε με τη σημαία άψογα... dreamers and not, do not lower the head...
E.T. Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17, 2007 αν το βαλουμε στον ασβεστη νομιζω οτι θα ειναι πολυ καλυτερο.ετσι παντος ουτε για δωρο δεν το δεχομαι Για ολα φταιει η μανα του Χριστοφορου(κολομβου)
draculas Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17, 2007 είναι ατελές όμως...του λείπει μια κούκλα του μπούς, να το έχει πάρει καβάλα, και να λέει διάφορες πατριωτικές ατάκες... Α! και το God bless America.. (Αηδία.. )
aristarchus Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17, 2007 ετσι παντος ουτε για δωρο δεν το δεχομαι Εγω το δεχομαι και αμεσως μετα eBay .... Φιλικά, Αντώνης Αγιομαμίτηςhttp://www.perseus.gr
E.T. Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17, 2007 ετσι παντος ουτε για δωρο δεν το δεχομαι Εγω το δεχομαι και αμεσως μετα eBay .... βρωμικο χρημα Για ολα φταιει η μανα του Χριστοφορου(κολομβου)
nivam Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17, 2007 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17, 2007 ετσι παντος ουτε για δωρο δεν το δεχομαι Εγω το δεχομαι και αμεσως μετα eBay .... Μια εξυπνη κινηση αλλα οχι αμεσως. Περιμενουμε λιγο καιρο και το πουλαμε ως συλλεκτικό στη 5πλασια τιμη!!!!! 8" Meade LX90 LNT5" Celestron Nexstar SEZenithStar 66 F/5.9 SD Doublet Apo 9x63 Bresser Binos
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα