Adam Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2, 2007 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2, 2007 Vag.Stefanou στο Bresseraki ! , Νίκος στο 5ιντσο Skywatcher Νίκος ΛαμπρίδηςEppur, si muoveGalileo Galilei (1564-1642)
Adam Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2, 2007 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2, 2007 Πέτρος ( Despet) ανιχνεύει τον κατασκότεινο ουρανό Νίκος ΛαμπρίδηςEppur, si muoveGalileo Galilei (1564-1642)
Adam Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2, 2007 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2, 2007 Περιμένοντας να φύγουν τα σύννεφα Νίκος ΛαμπρίδηςEppur, si muoveGalileo Galilei (1564-1642)
Adam Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2, 2007 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2, 2007 Εδώ απαθανατίζω τον...Κρονίζοντα Πέτρο αλλά και τον καινούργιο μου Meade 6,7mm UWA S5000 Νίκος ΛαμπρίδηςEppur, si muoveGalileo Galilei (1564-1642)
Adam Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2, 2007 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2, 2007 Και τελειώνοντας να ευχηθώ να έχουμε πολλές τέτοιες συναντήσεις. Ο Αη Γιώργης στην κορυφή να μας αξιώσειΦιλικά Νίκος ΛαμπρίδηςEppur, si muoveGalileo Galilei (1564-1642)
GeoAstrix Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2, 2007 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2, 2007 Μπράβο παιδιά ,σας χάρηκα.....πάντα τέτοια!
vasiamits Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2, 2007 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2, 2007 Vag.Stefanou στο Bresseraki ! , Νίκος στο 5ιντσο Skywatcher Πάντα υπάρχει μια μπύρα κάτω από το τηλεσκόπιο του Βαγγέλη http://www.cool-stuff.gr/
pentraks Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2, 2007 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2, 2007 Μπράβο παιδιά Μήπως πρέπει να οργανώσουμε κάτι απο τώρα για την έκλειψη της σελήνης 3/3/07? Imagination is more important than knowledge
Stefanis Nikos Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2, 2007 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2, 2007 Vag.Stefanou στο Bresseraki ! , Νίκος στο 5ιντσο Skywatcher Πάντα υπάρχει μια μπύρα κάτω από το τηλεσκόπιο του Βαγγέλη All time classic...! Παρακαλαμε να μην βρεξει για να μην πνιγουμε...παρακαλαμε να βρεξει να εχουμε νερο να πιουμε...
Adam Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2, 2007 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2, 2007 Πάντα υπάρχει μια μπύρα κάτω από το τηλεσκόπιο του Βαγγέλη Αστον έχει νταλγκά. Πίνει για να ξεχάσει την Τρίτη που έρχεται Νίκος ΛαμπρίδηςEppur, si muoveGalileo Galilei (1564-1642)
Stefanis Nikos Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2, 2007 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2, 2007 Παρακαλαμε να μην βρεξει για να μην πνιγουμε...παρακαλαμε να βρεξει να εχουμε νερο να πιουμε...
vag_stephanou Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2, 2007 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2, 2007 Αμαν πια, έχετε λυσάξει με τη μπύρα μου! Απλά, του Νίκου λειτουργεί με μπαταρία, εμένα με Heineken! Άντε παιδιά, και στην επόμενη! Αν είμαι εδώ βέβαια...!
Stefanis Nikos Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2, 2007 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2, 2007 Αμαν πια, έχετε λυσάξει με τη μπύρα μου! Απλά, του Νίκου λειτουργεί με μπαταρία, εμένα με Heineken!Ααααα, γιαυτο μετα την πρωτη ωρα παρατηρησης το γυρνας στους διπλους..... και τους βρισκεις με την μια.Ετσι εξηγηται!!! Παρακαλαμε να μην βρεξει για να μην πνιγουμε...παρακαλαμε να βρεξει να εχουμε νερο να πιουμε...
ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ ΛΕΩΝ Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2, 2007 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2, 2007 Ελπιζω να το επαναλαβουμε,δυστιχως δεν προλαβα να ερθω χτες.Το θεωρω απο τα σημαντικοτερα που πρεπει να κανουμε ως ερασιτεχνες αστρονομοι.Ετσι ανοιγουμε ενα παραθυρο επικοινωνιας με τον κοσμο,χρησιμο και για μας και για τους υπολοιπους. Η αστρονομια μας βοηθαει να κοιταμε ψηλα. www.astrotheory.gr
Κατερινα Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2, 2007 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2, 2007 Εγώ εκείνο που έχω μόνο να πω είναι πως το green laser που χρησιμοποιούσε κατά κόρον ο κάτοχος του, μου χάλαγε συνεχώς την περιφερειακή όραση μέσα στο... κατασκόταδο ! (ο Κορώνης ακούει; )
ourania Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2, 2007 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2, 2007 Μπράβο παιδιά πάντα τέτοιαΝα περνάτε καλά πάνω απ' όλα
Stefanis Nikos Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2, 2007 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2, 2007 Την επομενη φορα κανονισε να ερθεις κι εσυ, να δεις τι ωραια που περναμε ολοι μαζι. Παρακαλαμε να μην βρεξει για να μην πνιγουμε...παρακαλαμε να βρεξει να εχουμε νερο να πιουμε...
vag_stephanou Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3, 2007 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3, 2007 Εγώ εκείνο που έχω μόνο να πω είναι πως το green laser που χρησιμοποιούσε κατά κόρον ο κάτοχος του, μου χάλαγε συνεχώς την περιφερειακή όραση μέσα στο... κατασκόταδο ! (ο Κορώνης ακούει; )Για τον Άγγελο λες;...
Heal Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3, 2007 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3, 2007 Αγωνιστικούς χαιρετισμούς από τους κατασκότεινους και πεντακάθαρους ουρανούς της Γηραιάς Αλβιόνας! Σας ζηλεύω για τα όμορφα θεάματα! Ο Κρόνος παρέα με τη Σελήνη ήταν μαγευτικός!
vag_stephanou Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3, 2007 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3, 2007 Τους χαιρετισμούς μας και σε σένα σύντροφε!! Τα χαιρετίσματά μου και στη βασίλισσα! :D
KOTS Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3, 2007 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3, 2007 Μπράβο παιδιά Μήπως πρέπει να οργανώσουμε κάτι απο τώρα για την έκλειψη της σελήνης 3/3/07? Ναι και επιμενω να μαζευτουμε πανω στο Μπαφι. Τι λετε? δε διαβασα γνωμες!! STARFINDER EQUATORIAL 8\" FL 1200mm MEADE Series 4000 MEADE 6.7mm - 40mm 52 HYPERION 13mm 68
pentraks Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3, 2007 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3, 2007 ΝΑΙΙΙΙ Μπάφι!!!!! Μέσα! Imagination is more important than knowledge
nicktremoulis Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3, 2007 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3, 2007 ναι και εγώβέβαια, δεν ξέρω με τα δέντρα γύρω τι θα βλέπουμε από ουρανό ή αν θα βλέπουμε τόσο καθαρα τη Σελήνη........ πάντως είμαι μέσα. http://tiemathasimera.blogspot.comhttp://parnonas1420.blogspot.comhttps://erasitexnisprogrammatistis.blogspot.com/
aristarchus Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3, 2007 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3, 2007 Μπραβο σε ολους για την πρωτοβουλια και ιδιαιτερα με το γεγονος οτι ηταν της τελευταιας στιγμης! Φιλικά, Αντώνης Αγιομαμίτηςhttp://www.perseus.gr
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα