aristarchus Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15, 2007 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15, 2007 Αγαπητοι φιλοι, Δεν προλαβε να κανει την παρουσια του το νεο λειτουργικο συστημα της Microsoft και ηδη μιλαμε για ασυμβατοτητες! Περισσοτερες πληροφοριες: http://www.cloudynights.com/ubbthreads/showflat.php/Cat/0/Number/1402821/page/0/view/collapsed/sb/5/o/all/fpart/1 Φιλικά, Αντώνης Αγιομαμίτηςhttp://www.perseus.gr
Lefterisst Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15, 2007 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15, 2007 Αντώνη, το product name που κυκλοφορεί στην αγορά μας είναι Windows SVISTA.Ε, θα πάρει χρόνο για να στρώσει αυτό ειναι σίγουρο. Μεχρι τότε προτείνω για όσους αγαπητούς συναδέλφους επιθυμούν upgrade να κάνουν multiboot installation και να κρατήσουν τα WinXp ή οτι έχουν τέλος πάντων μέχρι να σιγουρευτούν οτι όλα δουλεύουν. Φιλικά, Λευτέρης Astronomy compels the soul to look upwards and leads us from this world to another. Plato, The RepublicGreek author & philosopher in Athens (427 BC - 347 BC)
pentraks Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15, 2007 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15, 2007 Εχω περάσει εδω και 2 εβδομάδες τα vista στο Laptop και δουλευον απροβλημάτιστα και πολυ γρήγορα.Ασυμβατότητες σίγουρα θα υπάρχουν με Noname συσκευές ενω ολοι οι επώνυμοι σύντομα θα έχουν διαθέσιμους οδηγούς.Επίσης υπάρχουν προεγκατεστημένοι εκατοντάδες οδηγοί για συσκευές οπως εκτυπωτες scanner και τέτοια. Σαν λειτουργικό πάντως ειναι πολυ όμορφο και λειτουργικό με παρα πολλές βελτιώσεις. Σαν λειτουργικό microsoft μετά το 1o service pack θα είναι ακόμα ποιο δυνατό και απροβλημάτιστο. Imagination is more important than knowledge
Kepler Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15, 2007 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15, 2007 Εγώ έχω ακούσει για ένα φωνητικό ιό που κάνει ζημιά στα VISTA. Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
giorgosgr Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15, 2007 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15, 2007 Ας γινουν αλλοι πειραματοζωα, οταν μετα 2-3 SP στρωσουν τοτε τα βαζουμε! Facebook Giorgos'' videoastronomy page https://www.facebook.com/videoastronomy/
aristarchus Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15, 2007 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15, 2007 Ας γινουν αλλοι πειραματοζωα, οταν μετα 2-3 SP στρωσουν τοτε τα βαζουμε!Γιωργο, Αυτη ειναι η καλυτερη τεχνικη ... το κοινο και οι χρηστες του Windows ουσιαστικα ειναι ολοι "beta-testers". Φιλικά, Αντώνης Αγιομαμίτηςhttp://www.perseus.gr
KOTS Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15, 2007 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15, 2007 Bρε παιδια ξεχνατε οτι ακομα και τοτε που βγηκαν και τα windows 2000 αλλα και τα XP ειχαν προβληματα και ολοι τα λεγαμε αχρηστα? Χρονος χρειαζεται. Απλα για μενα πρεπει να κρατησουμε τα XP ολοι για κανα 6μηνο ακομη. Mετα ας κανουμε upgrade και ολα θα ειναι τελεια. Θα εχουν βγει οι τελευταιοι drivers τα service packs και τελικα θα ειναι ολα τελεια οπως εγινε και με τα XP. Λιγη υπομονη δε βλαπτει. Παντως εμενα μου εχουν πει οτι ειναι πολυ καλα και μαλιστα οτι εχουν πολυ ομορφο και εντελως καινουριο περιβαλλον εργασιας. STARFINDER EQUATORIAL 8\" FL 1200mm MEADE Series 4000 MEADE 6.7mm - 40mm 52 HYPERION 13mm 68
βολιωτης Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15, 2007 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15, 2007 Εκανε την αναβαθμιση ενας φιλος μου στο δικο του laptop .Δεν ειδα τιποτα τοσσο τραγικο ωστε να με συγκινησουν . Και τωρα που σε λιγε μερες θα κανω format παλι τα XP θα βαλω και σε καποιον εξωτερικο σκληρο Linux για να μην εχω πολλες δομες στον εσωτερικο σκληρο . Κι εγω παντως περιμενω τα αποτελεσματα των << πειραματων>> και βλεπω . Τα πάντα ειναι Μαθηματικά.
draculas Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15, 2007 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15, 2007 Bρε παιδια ξεχνατε οτι ακομα και τοτε που βγηκαν και τα windows 2000 αλλα και τα XP ειχαν προβληματα και ολοι τα λεγαμε αχρηστα? Χρονος χρειαζεται. Απλα για μενα πρεπει να κρατησουμε τα XP ολοι για κανα 6μηνο ακομη. Mετα ας κανουμε upgrade και ολα θα ειναι τελεια. Θα εχουν βγει οι τελευταιοι drivers τα service packs και τελικα θα ειναι ολα τελεια οπως εγινε και με τα XP Αυτό ακριβώς θα έλεγα και εγω..μπορεί να είναι ωραία αισθητικά, αλλα είναι σίγουρο οτι έχουν πολλές ασυμβατότητες με συσκευές ακόμα.Το αν θα βγούν σύντομα Drivers, είναι θέμα του κάθε κατασκευαστή, το αν τα drivers που θα βγούν, θα είναι σταθερά και δοκιμασμένα, πάλι είναι θέμα του κάθε κατασκευαστή.Προτείνω οσοι έχετε διάφορα περιφερειακά, ακόμα και επώνυμα (HP, Epson, Canon) εκτυπωτές, Scanner, περίεργες κάμερες, MP3 με διάφορες λειτουργίες, κτλ κτλ, ΜΗΝ πετάξετε ακόμα τα WinXP, μπορείτε σαν δοκιμή, να εγκαταστήσετε τα Vista σε ενα άλλο partition του δίσκου, ωστε να τα δοκιμάσετε, και μετά να "ξεφορτωθείτε" τα XP. Αυτό με την φωνή και τον ιό, είναι λίγο ελεεινό..τα Vista έχουν μια λειτουργία για φωνητική αναγνώριση, π.χ. λέτε: άνοιξε τον υπολογιστή μου και ανοίγει μόνο του το εικονίδιο "ο υπολογιστής μου"Οπότε αν ενας ιός παίξει π.χ. ενα mp3 που θα λέει: σβήσε τα έγγραφά μου και άδειασε τον κάδο ανακύκλωσης (!!!) φαντάζεστε τι εχει να γίνει!!
Ιάκωβος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15, 2007 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15, 2007 Θα συμφωνήσω με τον φίλο KOTS ότι χρειάζεται λίγος καιρός μέχρι να βγουν upgrates και μετά όλα θα είναι ok Για να γίνει αυτό που λέει ο φίλος draculas θα πρέπει από όσα είπε η microsoft να έχει κάποιος ανοιχτά τα ηχεία και το μικρόφωνο.Οπότε ας μην έχετε ενεργοποιημένο μόνιμα το μικρόφωνο και δε θα υπάρξει κανένα τέτοιο πρόβλημα..... εδώ παίζει και ένα άλλο θέμα που κάνει αδύνατη τη διαγραφή των αρχείων.Επειδή θα είναι κοντά το μικρόφωνο με το ηχείο θα υπάρχει μικροφωνισμός(΄΄τσιρίδα΄΄)
pentraks Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15, 2007 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15, 2007 Καλα εντάξει πολυ θόρυβος για το τίποτα. Τι να παίξει Mp3 που να λέει "σβήσε τα όλα!" ? οκ πες οτι1) το πάτησες να δεις τι ειναι αυτο το Mp3 (που εντελώς τυχαία βρήκες σε κάποια γωνιά ανάμεσα στα δεκάδες gb του σκληρού σου, αραγε πως βρέθηκε?)2)Ετυχε να έχεις ΔΥΝΑΤΑ την ενταση στα ηχεια3)Ετυχε να έχεις ανοικτο το μικρόφωνο (αν έχεις)4)Ετυχε η στάθμη μικροφώνου-ηχείου να ειναι τέτοια ωστε να μικροφωνίζει5)Να μικροφωνίζει χωρις να κάνει αυτο τον εκκωφαντικό θόρυβο???6)Να "πιάσει" το λογισμικο οτι είπες, δηλαδη να καταλαβει οτι του μιλάς-δίνεις εντολή και οχι οτι μιλάς στον διπλανό σου7)Να υπάρχει καταχωρημένη αυτη η εντολή στο λογισμικόΑν έχεις φτάσεις σε αυτο το σημειο τότε θα εισαι και αρκετα βλάκας ωστε να πατήσεις και στο τεράστιο κουμπι OK που θα ζητήσει επιβεβαίωση.Μαλλον δε φταιει το λογισμικο αλλα ο χρήστης. Imagination is more important than knowledge
KOTS Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15, 2007 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15, 2007 Και εκτος απο αυτο πρεπει ο ιος να κυκλοφορει σε ολες τις γλωσσες του κοσμου για να κανει παγκοσμιο κακο. Αν φτιαχτηκε στη Κινα θα μπορει να πιασει μονο ολους αυτους που εχουν δωσει εντολες στα κινεζικα στον υπολογιστη!!! Εγω παντως θα φτιαξω δικη μου μυστικη γλωσσα για να μη με πιανει κανενας ιος! STARFINDER EQUATORIAL 8\" FL 1200mm MEADE Series 4000 MEADE 6.7mm - 40mm 52 HYPERION 13mm 68
nickthegreek13_7 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15, 2007 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15, 2007 Χρειάζεται να περιμένουμε κανένα χρόνο ακόμα, και μετά τα VISTA θα βελτιωθούν σε όλους του τομείς.Σε κάποιο διάστημα θα είναι όντως το καλύτερο λειτουργικό της Microsoft.
draculas Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15, 2007 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15, 2007 Υποθετικά το ανέφερα αυτό με το mp3.και υποθέτω σίγουρα πως αν εγω έγραφα εναν ιο, δεν θα βασιζόμουνα στην "αναλογική" μετάδωση της εντολής "σβήστα όλα" απο το μικρόφονο στα ηχεία, αλλα στα δικαιόματα που έχει η υπηρεσία αναγνώρισης ομιλίας να εκτελεί εντολές όπως "σβήσε" "άνοιξε" "μετακίνησε" κτλ..απλά θέλω να πω, οτι ενας ιός αρκεί να "πείσει" την συγκεκριμένη υπηρεσία των windows, οτι απο το μικρόφονο ακούστηκε η εντολή "σβήσε", (ενω μπορεί να μην υπάρχει καν μικρόφωνο στον υπολογιστή, ούτε φυσικά και ηχεία..)παράδειγμα:φαντάζομαι όλοι θα έχετε ακούσει για τον ιο που ανοιγοκλείνει το πορτάκι του DVD, αυτός ο ιός λοιπόν, δεν φτιάχνει ενα "εικονικό" ψεύτικο χέρι, το οποίο πατάει κάθε φορά το κουμπί του DVD, αλλα προσπαθεί να "πείσει" την συσκευή του DVD ή το λειτουργικό, οτι πατήθηκε το κουμπί, δηλαδή δρα σε επίπεδο software. (και τα καταφέρνει άριστα.. )Μην ξεχνάμε οτι στον υπολογιστή, τα πάντα μεταφράζονται σε ψηφιακή πληροφορία (0 και 1) η οποία καταλήγει σε κάποιον επεξεργαστή, όπου εκείνος αποφασίζει για την ενέργεια που θα γίνει μετά, συμπέρασμα? ακόμα και το κουμπί στο πορτάκι του DVD να πατήσουμε, αν δεν δώσει το ΟΚ ο επεξεργαστής που έχει αναλάβει τον έλεγχό του, αυτό δεν θα ανοίξει ποτέ, ειδικά αν ενας ιός, έχει μπει ανάμεσα σε εμάς και στον επεξεργαστή, και κόβει την πληροφορία αυτή (οπότε το πορτάκι δεν ανοίγει) ή αντίθετα το παρακάνει ( και το πορτάκι ανοιγοκλείνει..) Ελπίζω να μην κούρασα, και να έγινα κατανοητός.
Achilleas Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16, 2007 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16, 2007 Φταίτε όλοι εσείς που συνεχίζεται τυφλά να αποδέχεστε αυτό το μονοπώλιο της Microsoft...Υπάρχουν και άλλα λειτουργικά, και οι ασυμβατότητες δεν είναι πια απαράδεκτες... Λέσχη Ε.Λ.Φ.Ε.ΑΣ
pentraks Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16, 2007 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16, 2007 Αχιλλέα δεν είναι έτσι τα πράγματα.Ευτυχώς που υπάρχει ΕΝΑ λειτουργικό που χρησιμοποιεί το 90% παγκοσμοίως γιατι διαφορετικά θα επικρατούσε ΧΑΟΣ και ασυμβατότητα.Αυτη την στιγμή υπάρχει το MACOS το οποίο ειναι ενα εξαιρετικό (και εφετζιδιο) λειτουργικό το οποιο όμως σε περιορίζει ως προς τα προγράμματα (οχι οτι δε βρίσκεις αντίστοιχα, απλά δε βρίσκεις αυτα που θες) υπάρχει το linux το οποιο δεν ειναι user friendly και πρέπει να έχεις καλές γνώσεις Η/Υ για να χρησιμοποιήσεις. Τα λοιπά OS ειναι πολυ εξιδικευμένα για αναφορά εδώ. Τα XP μετα το SP2 ειναι πάρα πολυ σταθερα, εύκολα στην χρήση και προπαντως παίζουν όπου & ότι να τους βάλεις. Η κοινή "γλώσσα" κάνει την ζωή μας ευκολη και ας βρίζουμε ΟΛΟΙ (και εγώ μαζί) την microsoft. Imagination is more important than knowledge
Lefterisst Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16, 2007 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16, 2007 Ο Αχιλλέας, χωρίς να θέλω να τον προσβάλω, δεν έχει την εμπειρία απο τα παλιά χρόνια, που δεν υπήρχε το internet και για να μπορέσεις να υποστηρίξεις/χρησιμοποιήσεις ενα OS η ένα πρόγραμμα έπρεπε να τρέχεις στις εκάστοτε αντιπροσωπείες και να περιμένεις μέσω Minitel να λάβεις τα updates η να σου ταχυδρομήσουν τις δισκέτες. Τώρα όλα ειναι εύκολα. Εχεις πρόβλημα? μπαίνεις στο knowledge base βρίσκεις το article, κατεβάζεις το patch και τελειώνεις. H Microsoft κακά τα ψέματα είναι μια παντοκρατορία και έχει το μονοπώλιο. Φανταστείτε οτι το Excel έχει 99.5% Market share παγκοσμίως και μετά ειναι το Quicken.Παραταυτά η Microsoft είχε πάντοτε εναν υποδειγματικό μηχανισμό υποστήριξης που η Novell πχ ποτέ δεν κατάφερε να πιάσει. Το Linux που εκεί μάλλον αναφέρεσαι Αχιλλέα είναι ενα καταπληκτικό λειτουργικό αλλά για την Ακαδημαική κοινότητα και όχι για τον εμπορικό κόσμο. Δεν μπορεί να στηριχθεί ο εμπορικός κόσμος στο Open Source OS γιατί 1ον δεν υπάρχει standardization και 2ον δεν υπάρχουν solid διαδικασίες υποστήριξης. Και τέλος, για όσους τρώνε ψωμί από το χώρο της Πληροφορικής (στην Ελλάδα) η Microsoft έδωσε πολλές θέσεις εργασίας στην αγορά μέσω της ανάπτυξή της. Αυτά.... Astronomy compels the soul to look upwards and leads us from this world to another. Plato, The RepublicGreek author & philosopher in Athens (427 BC - 347 BC)
βολιωτης Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16, 2007 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16, 2007 θες) υπάρχει το linux το οποιο δεν ειναι user friendly και πρέπει να έχεις καλές γνώσεις Η/Υ για να χρησιμοποιήσεις. εγώ μαζί) quote] Αυτο εξαρταται απο οποια διανομη linux χρησιμοποιει κανεις .Η Mandriva ειναι η πιο καταλληλη για αρχαριους και δε χρειαζεται να γνωριζεις να γραφεις εντολες στη κονσολα αφου εχει κατι αναλογο με τον "Πινακα Ελεγχου " Τα πάντα ειναι Μαθηματικά.
giorgosgr Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16, 2007 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16, 2007 Καποτε υπηρχε και το OS/2.... 32 bit απο την εκδοση 2 κι ολας, υποστηριξη φωνης απο το OS/2 Warp (version 4) Δυστυχως η IBM δεν εδωσε την υποστηριξη που επρεπε στο προιον της, αγνοησε τον τελικο χρηστη και προωθησε το OS/2 σε οργανισμους (θυμαμαι τα PC της εμπορικης τραπεζας να τρεχουν OS/2 μεχρι λιγα χρονια πριν). Αποτελεσμα να σβησει το OS/2.. ενα πολυ καλο λειτουργικο που μπορουσε αλλα δεν τα καταφερε... τελευταια version που ετρεχα ηταν OS/2 Warp server for electronic business, λιγο υπερβολικο για Home user Facebook Giorgos'' videoastronomy page https://www.facebook.com/videoastronomy/
draculas Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16, 2007 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16, 2007 Γιώργο, μέχρι πέρυσι ενα υποκατάστημα της ΔΕΗ στην Σκάλα Λακωνίας έτρεχε win 3.11!!!!!!
aristarchus Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16, 2007 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16, 2007 Γιώργο, μέχρι πέρυσι ενα υποκατάστημα της ΔΕΗ στην Σκάλα Λακωνίας έτρεχε win 3.11!!!!!! Νομιζω πως μιλαμε για το Windows for Workgroups, σωστα; Ειναι ΠΟΛΥ παλιο ... 15 χρονια τουλαχιστον; Φιλικά, Αντώνης Αγιομαμίτηςhttp://www.perseus.gr
quendi Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16, 2007 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16, 2007 Το Linux...είναι ενα καταπληκτικό λειτουργικό αλλά για την Ακαδημαική κοινότητα και όχι για τον εμπορικό κόσμο. Τείνω και εγώ να συμφωνήσω με την παραπάνω άποψη. Γενικά για τα Vista και εγώ θα περιμένω λίγο καιρό ώστε να λυθούν όλα του τα προβλήματα.. Όσοι είναι στο κλάδο της πληροφορικής εννοείται ότι τα δοκιμάζουν εδώ και καιρό. Ελπίζω να μας κρατούν ενήμερους! Φιλικά,Παναγιώτης Αντωνόπουλος
zantespear Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16, 2007 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16, 2007 Γιώργο, μέχρι πέρυσι ενα υποκατάστημα της ΔΕΗ στην Σκάλα Λακωνίας έτρεχε win 3.11!!!!!! Μην μπερδεύεται επαγγελματικές εφαρμογές με home απαιτήσεις γραφικών γιατί η σταθερότητα είναι πολύ κρίσιμος παράγοντας ακόμα και από την ταχύτητα.Δουλεύω σε τηλεοπτικό κανάλι. Η καλύτερη κονσόλα μίξης εικόνας είναι μια grass valley με λειτουργικό dos. Η αντίστοιχες νέας γενιάς με windows έχουν τα κρασαρίσματα Σπύρος
draculas Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16, 2007 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16, 2007 Μην μπερδεύεται επαγγελματικές εφαρμογές με home απαιτήσεις γραφικών γιατί η σταθερότητα είναι πολύ κρίσιμος παράγοντας ακόμα και από την ταχύτητα. Η πλάκα είναι οτι δεν τα είχαν επειδή είχαν ανάγκη την σταθερότητα, τα είχαν επειδή "ξέμειναν" απο εξοπλισμό εδω και 15 χρόνια!!Πήγα εκεί για βλάβη σε εναν εκτυπωτή, και τον μισό μου χρόνο τον έφαγα επειδή τη μια κόλλαγε το PC, την άλλη ήταν αργό, την άλλη φόρτωνε μια ωρα..Αθάνατη ΔΕΗ!!
zantespear Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16, 2007 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16, 2007 Μην μπερδεύεται επαγγελματικές εφαρμογές με home απαιτήσεις γραφικών γιατί η σταθερότητα είναι πολύ κρίσιμος παράγοντας ακόμα και από την ταχύτητα. Η πλάκα είναι οτι δεν τα είχαν επειδή είχαν ανάγκη την σταθερότητα, τα είχαν επειδή "ξέμειναν" απο εξοπλισμό εδω και 15 χρόνια!!Πήγα εκεί για βλάβη σε εναν εκτυπωτή, και τον μισό μου χρόνο τον έφαγα επειδή τη μια κόλλαγε το PC, την άλλη ήταν αργό, την άλλη φόρτωνε μια ωρα..Αθάνατη ΔΕΗ!!Field electronic engineer είσαι φίλε μου?που να δεις τι τραβάμε στα ραδιοτηλεοπτικά με τη μετάβαση από αναλογικά σε ψηφιακά...-Ερώτηση σε μεγάλη εταιρεία παραγωγής για τα προβλήματα ασυμβατότητας και αν υπάρχουν firm updateΑπάντηση: Αν δουλευούν μην τα πειράζεται!!!!!!!!!!!! Σπύρος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα