KONOPS Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10, 2007 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10, 2007 ΕΡΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ ΣΑΣ ΧΕΡΕΤΩ .ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΙ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΜΕ ΛΕΝΕ ΑΛΕΞΗ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΗΜΑΘΙΑΣ.
alepohori Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10, 2007 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10, 2007 Αλέξη,καλωσήλθες στην παρέα μας!Παρατηρείς τον ουρανό;Έχεις κάποιου είδους εξοπλισμό; Δημήτρης Καπετανάκης CGCG108-138: Mag 15.5v, να τ'αφήσω; Πολλά τα mag Άρη! Το flickr μου
KONOPS Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10, 2007 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10, 2007 ΕΧΩ ΕΝΑ MEADE ETX125 ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΤΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΚΑΛΟ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΜΕΛΛΟΝ ΕΣΥ?
alepohori Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10, 2007 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10, 2007 Κοιτα το προφίλ μου.Μια χαρά είναι το δικό σου.Και εγώ με 5'' ξεκίνησα το περασμένο καλοκαίρι και θυμάμαι,έβλεπα πολλά πράγματα.Αγάπη και υπομονή (πολλή υπομονή) θέλει. Δημήτρης Καπετανάκης CGCG108-138: Mag 15.5v, να τ'αφήσω; Πολλά τα mag Άρη! Το flickr μου
KONOPS Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10, 2007 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10, 2007 ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΤΟΜΑ ΠΙΟ ΕΜΠΕΙΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΑ ΟΛΑΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ .ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΟΤΟ ΜΟΥ ΘΑ ΤΟ ΕΚΤΙΜΟΥΣΑ
alepohori Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10, 2007 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10, 2007 Από αστροφωτογραφία δε κατέχω τίποτα!!!!! Για ό,τι άλλο θες,ίσως να μπορώ να σε βοηθήσω. Δημήτρης Καπετανάκης CGCG108-138: Mag 15.5v, να τ'αφήσω; Πολλά τα mag Άρη! Το flickr μου
Astral-Force Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11, 2007 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11, 2007 φιλε αλεξη σε καλοσωριζω κι εγω. καλη αρχη στο φορουμ και καλες παρατηρησεις
Tilemachos Athanasiadis Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11, 2007 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11, 2007 Καλώς ήρθες κ απο μένα φίλε μου...
Μιχάλης Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11, 2007 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11, 2007 καλωσηρθες στην ομορφη παρεα μας ειλικρινα ειναι ο,τι καλυτερο να ερχεσαι σε επαφη με εξαιρετικα εμπειρους ανθρωπους οπως πολλα απο τα μελη του astrovox...προσωπκα, επειδη ειμαι αρχαριος εχω επωφεληθει πολυ...υπομονη και αγαπη ,οπως ειπε και ο alepohori,να υπαρχουν stargazeshots.com
ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ ΛΕΩΝ Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11, 2007 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11, 2007 Καλος ηρθες,φανταζομαι οτι θα εχεις σκοτεινο ουρανο για παρατηρησεις.Αν ψαξεις σε προηγουμενα ποστ,θα βρεις οτι χρειαστεις,αν οχι,ειμαστε προθυμοι να βοηθησουμε οπου μπορουμε.Θα χαρουμε να εχουμε νεα σου συχνα. Η αστρονομια μας βοηθαει να κοιταμε ψηλα. www.astrotheory.gr
Kepler Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11, 2007 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11, 2007 Σε καλωσορίζω και εγώ.Να είσαι σίγουρος ότι η αστρονομία προσφέρει πολλές συγκινήσεις! Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα