jnt77 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11, 2007 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11, 2007 Ενδιαφερομαι για το συγκεκριμενο τηλεσκοπιο για φωτογραφιση κυριως. Ειδα καποιες φωτο τραβηγμενες με αυτο και μου φανηκαν πολυ καλες.Μου προτεινεται καποιο καταστημα γιατι διαπιστωνω περιεργες διαφορες μεταξυ ελλαδας και ευρωπης.Ευχαριστω.
Astral-Force Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11, 2007 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11, 2007 καλησπερα φιλε. νομιζω οτι θα ηταν καλυτερα να απευθυνθεις στο πλανηταριο θεσσαλονικης η να τηλεφωνησεις για πληροφοριες σε περιπτωση που κατοικεις αλλου. οι διαφορες που διαπιστωσες δυστυχως υφιστανται καθως με μια αναζητηση που εκανα ειδα εικονες απο πολυ ενδιαφεροντα μοντελα τηλεσκοπιων που για εναν περιεργο λογο δεν διατιθενται στην ελληνικη αγορα η τουλαχιστον δε γνωριζω που.
jnt77 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11, 2007 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11, 2007 καλησπερα φιλε. νομιζω οτι θα ηταν καλυτερα να απευθυνθεις στο πλανηταριο θεσσαλονικης η να τηλεφωνησεις για πληροφοριες σε περιπτωση που κατοικεις αλλου. οι διαφορες που διαπιστωσες δυστυχως υφιστανται καθως με μια αναζητηση που εκανα ειδα εικονες απο πολυ ενδιαφεροντα μοντελα τηλεσκοπιων που για εναν περιεργο λογο δεν διατιθενται στην ελληνικη αγορα η τουλαχιστον δε γνωριζω που.Το συγκεκριμενο καταστημα το ED 80/600 που στη γερμανια κοστιζει 379ε, το πουλαει 770ε (σε προσφορα!!!) ,οσο για αυτο που με ενδιαφερει πρεπει να παρω τηλεφωνο για να μαθω τιμη... Εχει αγορασει κανεις απο εδω.. http://www.telescope-service.com ?
sslazio Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11, 2007 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11, 2007 απο το site αυτο εχω αγορασει εγω δυο φορεσ με προπλιρομενει καρτα. Ειμαι πολι ευχαριστιμενωσ, και την δευτερα θα παραγιλω το καινουριο μου τηλεσκοπιο
eliasg2004 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11, 2007 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11, 2007 Skywatcher διατίθενται από την Ακτις και το Πλανητάριο. Θα σου πρότεινα να πάρεις τηλέφωνο και τους δύο αναφέροντας την τιμή Γερμανίας. Με τη αυτή τη διαφορά τιμής, συμφέρει να πάρεις ένα αεροπλάνο, να πιεις καφέ στη Γερμανία και να γυρίσεις αυθημερόν με ένα τηλεσκόπιο. Ειλικρινά, στη θέση σου αυτό θα έκανα, αν τελικά ισχύει αυτή η διαφορά τιμής Φιλικά,Ηλίας.
KOSTAKIS Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11, 2007 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11, 2007 1.Στην τιμη των 770€ συμπεριλαμβανονται και αρκετα αξεσουαρ,τα οποια στην πρωτη ματια φαινονται ενδιαφεροντα.Το θεμα ομως (στην δευτερη ματια)ειναι κατα ποσο αυτα ανταποκρινονται στις επιθυμιες σου.Η αγορα ενος καλου διοπτρικου συνηθως αφορα ερασιτεχνες με αρκετα αντιστοιχα ΜΕΤΡΙΑ αξεσουαρ ηδη στα συρταρια τους.Αυτο το γραφω,γιατι κανεις (πιστευω)δεν θα αγοραζε στην Ελλαδα σαν πρωτο τηλεσκοπιο ενα καλο διοπτρικο,αποχρωματικο ή "ημι".Αντιθετως,ολοι οι κατοχοι μεγαλομεσαιων διαμετρων,αργα ή γρηγορα εκτιμουν τις ιδιαιτερες επιδοσεις ενος μικρου ,ευρυτατου,και "κοφτερου" τηλεσκοπιου.Αρα το θεμα (μετριων)"αξεσουαρ" μαλλον δεν συγκινει....(τουλαχιστον εμενα, που εχω γεματα συρταρια με ενα σωρο μετρια και πολυ καλα αξεσουαρ)Στην περιπτωση του Γερμανου,εκτος απο τα μεταφορικα,πρεπει να λαβεις υπ'οψιν οτι το δινει σκετο σωληνα,χωρις δακτυλιδια και μπαρα,οποτε... (Ενα μικρο τακακι που εχει κατω απο το σωληνα με φωτογραφικο σπειρωμα....απλα το ξεχνας)Θα σου προτεινα "εσωτερικη"αγορα ,εφ οσον κρινεις οτι ειναι συμφερουσα.Εγω το δικο μου το πηρα απο Ελλαδα,και θεωρω οτι επραξα σωστα(στην προκειμενη περιπτωση),μια που η συνειδητη "απωλεια"χρηματων ηταν τελικα μικρη,και λειτουργησα ως ευχαριστημενος πελατης(εχω κανει αρκετες αγορες στην συγκεκριμενη εταιρια).Επισης δεν πρεπει ΠΟΤΕ να παραβλεπουμε το γεγονος οτι ειδικα οι δυο εταιριες που μπορουν να σε προμηθευσουν με αυτο το τηλεσκοπιο,ειναι παντα προθυμες να εξυπηρετησουν και να βοηθησουν ευχαριστως τους πελατες τους,σε οτιδηποτε δυνανται.Θα σου συνιστουσα παντως το 80αρι,που εχει κερδισει επ αξια τη θεση του στην αγορα ειτε σαν Sky Watcher,ειτε CELESTRON ειτε ORION(βγαινει νομιζω και σαν φθηνο Vixen?).Για 100αρι...θα το ξανασκεπτομουν.Μαλλον θα πηγαινα σε μεταχειρισμενο αλλης εταιριας,αλλα αυτο το λεω χωρις να εχω αποψη για το Κινεζικο,οποτε ας μην ληφθει υπ οψιν.Καλη επιλογη,και καλη αγορα.
jnt77 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11, 2007 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11, 2007 Η επιλογη κριθηκε απο αυτο το τεστακι http://forums.dpreview.com/forums/readflat.asp?forum=1029&thread=22393761 το οποιο με εντυπωσιασε καθως ασχολουμαι αρκετα με φωτογραφικους φακους. Η αγορα θα γινει απο ελλαδα αρκει η διαφορα να κριθει λογικη.Ευχαριστω για την ανταποκριση.
jnt77 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12, 2007 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12, 2007 Tελικα αγοραστηκε απο ελλαδα,ακομα δεν προλαβα να το δοκιμασω σαν τηλεσκοπιο απλα διαπιστωσα οτι ειναι ενας πολυ καλος τηλεφακος,φυσικα με καποιους περιορισμους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα