Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιεύτηκε

Πρόσφατα αντιμετώπισα ένα πρόβλημα με ένα από τα μοτέρ της EQ6 την οποία είχα αναβαθμίσει σε skyscan με ένα κιτ που είχα προμηθευτεί από την Telescope service Γερμανίας. Επειδή στη χώρα μας και ειδικότερα στην περιορισμένη αγορά του ερασιτεχνικού αστρονομικού εξοπλισμού μερικά αυτονόητα δεν είναι πάντα αυτονόητα, σκέφθηκα να γράψω αυτό το post για να ακούγονται και κάποια θετικά σχόλια και όχι μόνο αρνητικά.

Τελικά κατάφερα να βγάλω άκρη με την πολύτιμη βοήθεια του φίλου Kostakis, αλλά σε όλη αυτή την ιστορία επικοινώνησα τόσο με τον Κο Ηλιόπουλο (αγορά EQ6) όσο και με την TS (αγορά skyscan upgr.kit). Και στις δύο περιπτώσεις, αντιμετώπισα μια θετικότατη ανταπόκριση και από τους δύο προμηθευτές.

Ο κ. Ηλιόπουλος δεν ασχολήθηκε καν με το γεγονός ότι είχα αγοράσει το κιτ αναβάθμισης από Γερμανία και μου προσέφερε τη βοήθειά του ανεπιφύλακτα! Με προέτρεψε βέβαια να επικοινωνήσω και με την TS για πιθανή αντικατάσταση, αλλά όταν του ζήτησα, στην περίπτωση που δεν κατάφερνα τίποτα μόνος μου ή από Γερμανία, να του στείλω την κεφαλή και τα μοτέρ για έλεγχο και επισκευή, πάλι η απάντηση που έλαβα ήταν θετική.

Θεωρώ την παραπάνω συμπεριφορά δείγμα της επαγγελματικής σοβαρότητας του Κου Ηλιόπουλου, ο οποίος σε τελική ανάλυση μπορούσε απλά να με παραπέμψει στην TS και να λήξει η ιστορία εκεί. Ξέρω κάποια περίπτωση προμηθευτή που θα αρκούνταν σε αυτή τη λύση...

Αντί αυτού, άκουσε το πρόβλημα που αντιμετώπισα και προσπάθησε να με βοηθήσει ως ερασιτέχνης αστρονόμος και όχι ως "μαγαζάτορας"...

Τέλος καλό όλα καλά - έτσι τουλάχιστον ελπίζω [-o<

Απλά ήθελα να μεταφέρω τη θετική μου εμπειρία και εδώ γιατί μερικά καλά πράγματα πρέπει τελικά να ακούγονται.

Φιλικά,

Ηλίας.

Δημοσιεύτηκε
Επιβεβαιώνω και γω με τη σειρά μου την άριστη αντιμετώπιση που είχα απο τον κο Ηλιόπουλο όλες τις φορές που τον χρειάστηκα...
Λέσχη Ε.Λ.Φ.Ε.ΑΣ
Δημοσιεύτηκε
Ξέρω κάποια περίπτωση προμηθευτή που θα αρκούνταν σε αυτή τη λύση...

Θα ήθελα να αναφέρεις το όνομα του προμηθευτή και να μου πεις αν έχεις στοιχεία για αυτό το προσβλητικό σχόλιο για τον χόρο της αστρονομίας και όχι μόνο, να λες κάποιον ανεύθυνο δηλαδή.

Την ώρα που εμείς κοιτάμε τα :cheesy: , τα βλέπουν και κάποιοι άλλοι, ίσως όχι από τον δικό μας κόσμο... :cheesy: :cheesy: :cheesy:
Δημοσιεύτηκε

Παναγιώτη δεν θεωρώ ότι το σχόλιό μου είναι "προσβλητικό", ούτε χαρακτήρισα κάποιον "ανεύθυνο". Ο σκοπός του post που έκανα δεν είχε σκοπό να "μαυρίσει" έστω και έμμεσα κάποιον προμηθευτή - το ακριβώς αντίθετο. Η πρόθεσή μου νομίζω ήταν σαφής...

Ωστόσο, το σενάριο του έχω αγοράσει κάτι από το εξωτερικό ή από άλλο προμηθευτή, κάνω μια ερώτηση από τον τοπικό "αντιπρόσωπο" - πόσο μάλλον να του στείλω κάτι για επισκευή - και αντιμετωπίζω αρνητική στάση, νομίζω ότι το έχουμε ζήσει αρκετοί φίλοι εδώ, και τελικά εδώ που τα λέμε όχι μονάχα στο χώρο της ερασιτεχνικής αστρονομίας.

Μια και το έθεσες ως θέμα όμως και για την ιστορία, το περιστατικό που είχα κατα νου ήταν για ένα DSI που είχα στο παρελθόν και είχα αγοράσει internetικά, για το οποίο σε κάθε πιθανή βλάβη θα ήμουν "στον αέρα".

Φιλικά,

Ηλίας.

Δημοσιεύτηκε

Μα καλα,που ζειτε?

Εδω πριν καν προλαβεις να πεις τι θελεις,πεφτεις κατ'ευθειαν στην ανακριση

"ποιος ειστε και απο που το αγορασατε".

Και αν αυτο προβλεπεται λογω επισημης "αντιπροσωπιας"(με πολλα εισαγωγικα)............

ΖΗΤΩ ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΙΣΑΓΩΓΕΙΣ!!!!! =D> =D> =D> =D>

(παρεπιπτοντως την ιδια υποδειγματικη αντιμετωπιση ειχε και ενας φιλος απο τον Κο Πετροπουλο,ο οποιος εδωσε χωρις δευτερη σκεψη καθε βοηθεια σε καινουργιο τηλεσκοπιο που ηρθε απο Αμερικη,και χαλασε εδω απο απροσεξια του χρηστη.Και οπως εχω ξαναγραψει,με κερδιζουν οι εμποροι που σκεπτονται σαν ερασιτεχνες).

Και στο φιναλε,αν ειναι αθεμιτο να λες για καποιον τα αρνητικα ,το να λες τα καλα για καποιον αλλο,αν μη τι αλλο,ειναι υποχρεωση!

\:D/ \:D/ \:D/ \:D/

Δημοσιεύτηκε
ΖΗΤΩ ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΙΣΑΓΩΓΕΙΣ!!!!! =D> =D> =D> =D>

Τα χαλια μας αν δεν υπηρχαν!

(παρεπιπτοντως την ιδια υποδειγματικη αντιμετωπιση ειχε και ενας φιλος απο τον Κο Πετροπουλο,ο οποιος εδωσε χωρις δευτερη σκεψη καθε βοηθεια σε καινουργιο τηλεσκοπιο που ηρθε απο Αμερικη,και χαλασε εδω απο απροσεξια του χρηστη.

=D> :!:

Και οπως εχω ξαναγραψει,με κερδιζουν οι εμποροι που σκεπτονται σαν ερασιτεχνες).

Πολυ σωστα!

Και στο φιναλε,αν ειναι αθεμιτο να λες για καποιον τα αρνητικα ,το να λες τα καλα για καποιον αλλο,αν μη τι αλλο,ειναι υποχρεωση!

Πολυ σωστα και παλι!

Φιλικά,

Αντώνης Αγιομαμίτης

http://www.perseus.gr

Δημοσιεύτηκε
Επιβεβαιώνω και γω με τη σειρά μου την άριστη αντιμετώπιση που είχα απο τον κο Ηλιόπουλο όλες τις φορές που τον χρειάστηκα...

Όλος μου ο αστρονομικός εξοπλισμός που έχω ως τώρα, τον εχω προμηθευτεί απο την Aktis οπότε και εγω θα συμφωνήσω απόλυτα με το παραπάνω.

Δημοσιεύτηκε

Εγω θυμαμαι το πρωτο μου τηλεφωνο στην Aktis.

Γεια σας εχω 1500 ευρω.Τι να παρω?Μετα απο λιγη κουβεντουλα ξερετε ποια ηταν η απαντηση?Κυριε Φωτεινεα μην παρεται ακομη τιποτα.Παρτε ενα βιβλιο γραφτητε στο Αστροβοξ κ μετα τα ξαναλεμε.

Πως να μην το εκτιμησω αυτο το πραγμα?

Με εκτίμηση Παναγιώτης Φωτεινέας
Δημοσιεύτηκε
Πως να μην το εκτιμησω αυτο το πραγμα?

Η Astro-Physics εχει εκφρασει δημοσιως ΠΟΛΛΕΣ φορες οτι η καλυτερη διαφημηση ειναι τα σχολια των πελατων τους οσον αφορα την ποιοτητα των προιωντων τους η/και το σερβις. :!: :wink: =D>

Φιλικά,

Αντώνης Αγιομαμίτης

Δημοσιεύτηκε

Αντωνη,ορισμενοι δεν εχουν καταλαβει την υπαρξη την αξια (και τη σημασια)του διαδυκτιου.Ακουγονται πλεον ΟΛΑ τα καλα,και ΟΛΑ τα κακα!

Κανενας μας δεν ειναι κακεντρεχης,ωστε να διαδιδει φημες αριστερα και δεξια κατηγορωντας εναν επαγγελματια χωρις λογο.Καποια στιγμη ομως βιωνεις καταστασεις,τις συζητας,ακους και αλλα τοσα αρνητικα σχολια(για να μην πω τιποτε αλλο),και εχεις πλεον την αποψη σου.

:shock: :shock:

Δημοσιεύτηκε

Κωστα,

Συμφωνω απολυτα με αυτα που γραφεις καθως θελω να προσθεσω μερικα (αυτονοητα) πραγματα .... η μεταδοση λογω διαδικτυου ειναι σε χρονο μηδεν ... ο ανταγωνισμος για το ευρω που διαθετει η κουτση Μαρια εχει παρει νεες διαστασεις .... το διαδικτυο ειναι η σπουδαιοτερη ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ και πηγη πληροφοριας (και βοηθειας) της εποχης μας .... τιποτα ΔΕΝ κρυβεται (καλο η κακο) ... και οποιος αγνοισει την δυναμη του διαδικτυου θα βγει χαμενος (πολυ χαμενος).

Η καλυτερη διαφημηση για μια εταιρεια ειναι ο πελατης της ... οπως και η χειροτερη διαφηση ειναι παλι ο πελατης της. Αυτα που εγραψα ποιο πανω για την ΑΡ ειναι κατι πολυ εξυπνο και σωφο απο την πλευρα της ΑΡ καθως βλεπεις γιατι υπαρχουν ατομα που προτιμουν να περιμενουν 7 και 8 χρονια ωστε να φθασει η σειρα τους στην λιστα αναμονης.

Η νοοτροπια με τον αμεσο η εμμεσο εκβιασμο ειναι κατι που ΔΕΝ περπαταει σημερα και ειναι σοβαρο λαθος για εναν εμπορο να επιχειρει τετοια στρατηγικη, τακτικη και "πολιτηκη". Ειτε θα κερδισεις τον πελατη με το σπαθι σου ειτε θα τον χασεις στον διπλανο εμπορο ο οποιος με το δικο του σπαθι θα τον παρει!

Ναι μεν ειμαστε μια μικρη αγορα αλλα υπαρχει ενδιαφερον και το οποιο αυξανεται καθημερινος. Ξαφνικα στη χωρα μας υπαρχουν Astro-Physics, Paramount, Takahashi, William-Optics κτλ και παρολο που ο ελληνας γενικα ειναι χρεομενος και ανησυχει για το μελλον του.

Ειναι κριμα που δεν μπορει ο ΚΑΘΕ εμπορος στην χωρα μας να ΔΕΙ απο μονος του την ανταλλαγη πληροφοριας (και βοηθεια) σε καθε εξορμηση (για παραδειγμα)! :wink:

Φιλικά,

Αντώνης Αγιομαμίτης

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης