Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιεύτηκε

Καλησπερα

Θα ηθελα να μαθω απο που θα μπορουσα να βρω ενα celestron C8-SGT XLT και σε τι αξια το βρισκω στην Ελλαδα?...........ποια η γνωμη σας για το συγκεκριμενο μοντελλο?

ευχαριστω

Δημοσιεύτηκε

Τις ακριβείς τιμές μπορείς να τις μάθεις αν πάρεις τηλέφωνο να ρωτήσεις κάποιο κατάστημα:

http://www.astrovox.gr/buyingtelescopes.html

Εδώ ένας χρήστης το έχει ήδη και ίσως το αλλάξει:

http://www.astrovox.gr/forum/viewtopic.php?p=50652#50652

Ισως θα μπορούσε να σε ενημερώσει αναλυτικότερα.

«I have loved the stars too fondly to be fearful of the night». Sarah Williams, The Old Astronomer
Δημοσιεύτηκε

Φίλε phedia,

Εγω το έχω για περίπου ένα χρόνο (το είχα πάρει απο το Πλανητάριο) και μπορώ να πώ ότι έμεινα πολύ ευχαριστημένος. Εξαιρετικά οπτικά, αξιοπρεπέστατη στήριξη που προσφέρεται για φωτογράφηση (για πλανητική σίγουρα, για βαθύ ουρανό υπάρχουν αμφιβολίες απο κάποιους αλλα δεν έχω προσωπική άποψη), αξιοπρεπέστατο goto. Στο σύνολο, ένα πολύ καλό εργαλείο που σε συνδιασμό με προσεκτική επιλογή προσοφθαλμίων και λοιπών εξαρτημάτων (Φίλτρα, barlow κλπ) θα το ευχαριστηθείς πάρα πολύ .

Εγω τελικά την απόφαση την πήρα και το αναβάθμισα σε 9,25 κυρίως για λόγους φωτογραφικούς και λιγότερο παρατηρησιακούς (παραλαμβάνω τον καινούργιο σωλήνα τη Δευτέρα απο το Πλανητάριο) και ο παλιός σωλήνας μου πουλήθηκε ήδη.

Δημήτρης
Δημοσιεύτηκε
Σας ευχαριστω για τις πολυτιμες πληροφοριες. Eχω ηδη μιλησει με το πλανηταριο για τιμες και τα αλλα συναφη. Δημητρη κατα την δικη σου αποψη τι θα προτεινες για βαση "skywatcher HEQ5 PRO η την εργοστασιακη EQ5 GT της CELESTRON ?
Δημοσιεύτηκε
Δεν μπορώ να απαντήσω με βεβαιώτητα. Εγω είμαι ευχαριστημένος απο την στήριξή του, αλλα δεν έχω εμπειρία απο την HEQ5 οπότε δεν μπορώ και να συγκρίνω. Νομίχω όμως οτι ο "παναγιωτης" την έχει, οπότε ρώτα τον για γνώμη.
Δημήτρης

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης