Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιεύτηκε

Μετά από πολλά χρόνια αναβολών επιτέλους εδώ και 4 μέρες είμαι κάτοχος του δικού μου τηλεσκοπίου (Meade ETX-90EC για αρχή :) :) ) και ελπίζω με την βοήθεια σας να μπορέσω να δω και να φωτογραφήσω ουράνια αντικείμενα που θαύμαζα στην τηλεόραση και στα βιβλία.

Ξέρω ότι ο δρόμος είναι μακρύς για να φτάσω σε αυτό το σημείο αλλά νομίζω ότι εδώ θα βρω τους καλύτερους συνοδοιπόρους για ένα υπέροχο ταξίδι.

Ευχαριστώ προκαταβολικά,

Δημήτρης

Δημοσιεύτηκε

Καλωσόρισες φίλε Δημήτρη.

Καλορίζικο το τηλεσκόπιο.

Νομίζω οτι βρήκες τον κατάλληλο χώρο για να κάνεις το ταξίδι σου.

Και να εύχεσαι.. να είναι μακρύς ο δρόμος, και να ευχαριστηθείς την πορεία!

Δημοσιεύτηκε
Γεια σου φιλε Δημητρη! Καλως ηλθες στην παρεα μας. Σιγουρα θα μεινεις ευχαριστημενος κ θα ενθουσιαστεις με τους νεους οριζοντες που ανοιγονται στα ενδιαφεροντα σου! Γνωριστηκαμε για λιγο στο πλανηταριο Αθηνας , εννοειται οσα λιγα γνωριζω κ εγω ειμαι ετοιμος να τα μοιραστω με εσενα κ οποιον αλλο φιλο συναντησω. Ελπιζω να κανονισουμε κ αστροπαρατηρησεις παρεα. Καθαρους ουρανουσ λοιπον!!!!!

Περιμενω να σχολασει ο ουρανος να συναντησω τα αστρα...

Δημοσιεύτηκε

καλοσήρθες και απο μένα Δημήτρη και καλορίζικο το τηλεσκόπιο σου...Ο δρόμος για να αποκτήσεις την κατάλληλη εμπειρία στην παρατήση θα είναι σίγουρα μακρύς οσο για την αστροφωτογάφηση θα είναι(ευτυχώς)ακόμα πιο μακρύς.Οποιαδήποτε απορία έχεις μην διστάσεις να την μοιραστείς μαζί μας,γιατί υπάρχουν πολλοι όχι μόνο έμπειροι ερασιτέχνες αστρονόοι,αλλά και επιστήμονες που σίγουρα θα σου απαντήσουν κάθε ερώτημα

φιλικά,

Μιχάλης :cheesy: :D

Δημοσιεύτηκε

Ευχαριστώ όλους για το θερμό καλωσόρισμα .

Φίλε Γιώργο φυσικά και ελπίζω να κοιτάξω κάποια μέρα από το δικό σου τηλεσκόπιο γιατί ένα έμπειρα ρυθμισμένο 8" είναι άλλη εμπειρία φαντάζομαι :D :D

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης