Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιεύτηκε
Πως γίνεται σε αυτή τη στήριξη;;; Πως απομακρίνουμε το παλιό και πως απλώνουμε το καινούριο; Πως ανοίγει η βάση; (προσπάθησα με τα allen αλλά ήταν σφιχτά και είπα να το αφήσω... ). Γενικά πως "σφήγκω" την βάση για να μην έχει τζόγους;
Την ώρα που εμείς κοιτάμε τα :cheesy: , τα βλέπουν και κάποιοι άλλοι, ίσως όχι από τον δικό μας κόσμο... :cheesy: :cheesy: :cheesy:
Δημοσιεύτηκε

Το παλιο γρασσο θα το βγαλεις με white sririt,πανακι,πινελο.Ειναι σχετικα αθωο διαλυτικο,και δεν υπαρχει προβλημα αν ερθει σε επαφη με ελαστικα ή πλαστικα/τεφλον εξαρτηματα.

Για να ρυθμισεις τις ανοχες στο συστημα γραναζι/ατερμονας πρεπει να εχεις καποια σχετικη μηχανολογικη εμπειρια.Απεφυγε το σφιχτο κομπλαρισμα,και ασε τα γραναζια να "ανασαινουν" για την (σιγουρη) περιπτωση που υπαρχει η σχετικη εκκεντροτητα.Προτιμησε "χοντρα" γρασσα,σε συνδιασμο με λεπτα.

Τα υψηλου ιξωδους,σε αξονες και ρουλεμαν,ενω τα χοντρα (μην προβληματιζεσαι,δεν ζουμε και στην Αλασκα)στα "warm gears".

Οσο πιο χαμηλο το ιξωδες,τοσο το καλυτερο αν εχεις "τζογο",και τοσο το χειροτερο αν εχεις σφιχτη συζευξη(ασυμπιεστο γαρ).

Σου συνιστω σιλικονουχο για τα γραναζια,και απλο ξανθο για αξονες και επιφανειες τριβης(σπασμενο με λιγο λαδι/βαλβολινη).

Τα λιπαντικα,εκτος απο το να λιπαινουν ,προστατευουν και τα μεταλλικα μερη.Μετα το πλυσιμο να περασεις ενα στρωμα σε ολες τις επιφανειες,και προσοχη στους συμπλεκτες....εκει ουτε σταγονα.

(Ο σοβαροτερος κινδυνος ειναι να χαλασεις καμμια βιδα απο κακη εκτιμηση ,απο κακο εργαλειο,ή απο δυσκολη βιδα.Σιγουρεψου για τα απαραιτητα,ελεγξε την κατασταση των εργαλειων,σε καμμια περιπτωση μην πεις:

"δεν εχω τετοιο αμερικανικο αλλεν,θα τη βγαλω με το ισιο"

ή

"δεν εχω γερμανικο αλλα εχω πενσα".

Επισης ειναι κανονας το οτι οσο ποιο σπανια ειναι μια βιδα,τοσο ευκολοτερα χανεται.

Αντε γεια, και καλο χειρουργειο.

8) 8) 8)

Δημοσιεύτηκε

:shock: :shock: :shock:

Πολύ ενθαρρυντικά μου φαίνονται όλα αυτά. Φαντάζομαι το πρόσωπο του Παναγιώτη όταν τα διαβάσει! Τα όπλα που έλυνα στο στρατό (οπλουργός γαρ) μοιάζουν με παιδικές ασκήσεις! :lol: :lol: :lol:

Δημοσιεύτηκε

Την EQ 3-2 την λύνω, αλλά την HEQ 5 pro την φοβάμαι...

Γιώργο, το πρόσωπό μου ήταν κάπως έτσι όταν το διάβασα :shock: :? :-s :( #-o

Την ώρα που εμείς κοιτάμε τα :cheesy: , τα βλέπουν και κάποιοι άλλοι, ίσως όχι από τον δικό μας κόσμο... :cheesy: :cheesy: :cheesy:
Δημοσιεύτηκε

Άντε λοιπόν, και μετά σας βλέπω όλους να μαζεύεστε στον KOSTAKIS για να σας φέρει στα ίσια σας! :lol:

Ήδη απ΄όσο γνωρίζω έχει βοηθήσει κάποιο φίλο για την ισημερινή του. :)

Παρεμπιπτόντως, επειδή τυγχάνω καινούργιος στην οικογένεια, τι είδους προβλήματα αντιμετωπίζετε και θέλετε όλοι να μπείτε χειρουργείο?

Δημοσιεύτηκε

Εμένα πολλές φορές μου περισσεύουν εξαρτήματα αλλά όλα δείχνουν να λειτουργούν σωστά! :cheesy:

Σοβαρά τώρα, πιστεύω ότι καλός είναι ο φόβος να μην μπλέξει κάποιος με κάτι που μπορεί να χαλάσει αλλά μιας και υπάρχουν εδώ άλλοι που το έχουν επιχειρήσει και είναι εδώ να συμβουλεύσουν ή να βοηθήσουν ακόμα και στην κακή στιγμή, εγώ θα το επιχειρούσα!

(Το δικό μου, πάντως, το άνοιξα 5 χρόνια μετά την αγορά!!)

«I have loved the stars too fondly to be fearful of the night». Sarah Williams, The Old Astronomer

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης