dimidour Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27, 2007 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27, 2007 Και τώρα καλή αρχή και καλό πτυχίο!!!! Θερμές ευχές!!! Και εγένετω φως....
PapGeo Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27, 2007 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27, 2007 και με τη βούλα πλέον.... Από τις πιο όμορφες βούλες! Συγχαρητήρια και καλή συνέχεια.
filiatra Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28, 2007 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28, 2007 Μπράβο Τηλέμαχε.Καλές σπουδές Με εκτίμηση Παναγιώτης Φωτεινέας
Tilemachos Athanasiadis Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4, 2007 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4, 2007 Σας ευχαριστώ μέσα απο την καρδιά μου όλους!!!!
milia Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4, 2007 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4, 2007 ........μόρια... Ο αριθμός που με βάζει στο Φυσικό του ΑΠΘ και με κάνει πανευτυχή.. Θα σπουδάσω αυτό που θέλω εδώ και αρκετά χρόνια..θα σπουδάσω αυτό που αγαπάω πραγματικά.. ΦΥΣΙΚΗ με βλέψεις να ασχοληθώ με το ΔΙΑΣΤΗΜΑ!!! φυσικά και θεωρώ δεδομένο ότι θα βγω ΚΑΙ έξω ώστε να συμπληρώσω τις σπουδές μου..θέλω τις σκέψεις σας πάνω σε αυτό, και στο κατα πόσο το ελληνικό πανεπιστήμιο μπορεί να μου προσφέρει ΠΟΛΛΑ....πιστεύω ότι μπορεί!! Καλή αρχή και καλά τελειώματα. Και στις στιγμές απογοήτευσής σου, να θυμάσαι τι αγαπάς περισσότερο στηνΦυσική. Θα σε βοηθήσει να συνεχίσεις. δS>=0 (c.s.)
Tilemachos Athanasiadis Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17, 2007 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17, 2007 Και στις στιγμές απογοήτευσής σου, να θυμάσαι τι αγαπάς περισσότερο στηνΦυσική. Θα σε βοηθήσει να συνεχίσεις. θα το θυμάμαι... Ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα