aristhdis Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28, 2007 καλησπερα σε ολους,,το σ/κ που μας περασε ειχα το τηλεσκοπιο μεσα σε μια σοφιτα η οποια κυριολεκτικα εβραζε..υπαρχει περιπτωση η υψηλη θερμοκρασια να εχει προκαλεσει βλαβη στους φακους κ.τλ. ??
dimidour Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28, 2007 Πιστεύω πως όχι,αλλά γιατί δεν του κάνεις και μία δοκιμή με κάποιες παρατηρήσεις; Εγώ από όλα τα μέρη του δικού σου τηλεσκοπίου θα φοβόμουν το Autoguide όσον αφορά τις μπαταρίες του.... Και εγένετω φως....
giorgosgr Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28, 2007 Αυτό θα μας το απαντήσεις εσύ αγαπητέ φίλε. Facebook Giorgos'' videoastronomy page https://www.facebook.com/videoastronomy/
aristhdis Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28, 2007 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28, 2007 δεν προλαβα να το δοκιμασω γι 'αυτο ρωτησα...οχι μπαταριες δεν ειχε μεσα το τηλεσκοπιο...ευτυχως
giorgosgr Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28, 2007 Προσωπικά πιστεύω πως μια χαρά θα είναι απλά έχεις "φρικάρει" Τα πλαστικά μέρη θα φοβόμουν εγώ με τις υψηλές θερμοκρασίες. Facebook Giorgos'' videoastronomy page https://www.facebook.com/videoastronomy/
astrovox Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29, 2007 Εμένα έχει πάθει ζημιά τηλεσκόπιο από υψηλή θερμοκρασία (σε αυτοκίνητο) από αποκόλληση δύο κολλημένων επιφανειών. «I have loved the stars too fondly to be fearful of the night». Sarah Williams, The Old Astronomer
kagianas Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13, 2007 Εμένα έχει πάθει ζημιά τηλεσκόπιο από υψηλή θερμοκρασία (σε αυτοκίνητο) από αποκόλληση δύο κολλημένων επιφανειών. perastika.. αστερακι μου λαμπρο ..
astrovox Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13, 2007 Πάνε χρόνια από τότε. Το τηλεσκόπιο τώρα είναι μια χαρά!! «I have loved the stars too fondly to be fearful of the night». Sarah Williams, The Old Astronomer
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα