Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιεύτηκε

Στις τάξεις των ποδηλατών η πρόσφατη καταστροφή έχει προκαλέσει κυριολεκτικά συναγερμό. Η Πάρνηθα ήταν αγαπημένος προορισμός πολλών ανθρώπων κάθε ηλικίας που απολάμβαναν τις βόλτες τους στους (λίγους) ασφαλτόδρομους, τους δασικούς δρόμους και τα πολλά μονοπάτια με τα ποδήλατά τους. Οι ποδηλάτες είναι κυριολεκτικά έξαλλοι με αυτό που έχει συμβεί.

Το κάλεσμα για δράση ήρθε αυθόρμητα και έχει κάνει μεγάλη αίσθηση.

Η κίνηση σε διάφορα fora, όπως πχ το www.cyclist-friends.gr έχει αυξηθεί κατακόρυφα, και αποτελεί ευχάριστη έκπληξη.

Στα πλαίσια αυτά, την ερχόμενη Κυριακή 08 Ιουλίου θα υπάρξει μεγάλη συγκέντρωση από εκατοντάδες ποδηλάτες στο χώρο του parking του τελεφερίκ στις 08:00. Όλοι μαζί θα ανεβούμε στην Αγία Τριάδα, και μετά θα χωριστούμε σε (ασφάλτινες και "χωμάτινες") ομάδες και θα γυρίσουμε τους δρόμους του βουνού με σκοπό να αντιληφθούμε την έκταση του προβλήματος και να πάρουμε φωτογραφίες από το θλιβερό σκηνικό.

Την ίδια μέρα, στις 19:00 έχει προγραμματισθεί πάλι συγκέντρωση έξω από τη Βουλή από όλους όσους αγαπάμε την Πάρνηθα, χωρίς την συμμετοχή κανενός πολιτικού σχηματισμού ή άλλου παράγοντα που συμμετέχει στο κομματικό αλισβερίσι.

Το επόμενο ΣαββατοΚύριακο, (15-16 Ιουλίου) θα πραγματοποιηθεί μεγάλη διαρκής συγκέντρωση πάλι στο Σύνταγμα με προβολή των εικόνων που θα συλλέξουμε από το καμένο βουνό μας, προκειμένου να ευαισθητοποιηθούν όλοι οι Αθηναίοι.

Όποιος μπορεί ας έρθει την Κυριακή στο βουνό. Ελάτε και με το αυτοκίνητο μέχρι πάνω αν θέλετε, και μετά κάντε μία μικρή βόλτα με τα πόδια για να καταλάβετε τι ακριβώς έχει συμβεί.

Πάρνηθα δεν είναι μόνο αυτό που φαίνεται από την Αθήνα. Το βουνό βρίσκεται πραγματικά πέρα από το καζίνο και τις κεραίες.

Για όσους έχουμε περπατήσει, τρέξει, ποδηλατήσει σε αυτό το βουνό, με την μοναδική χωρίδα και πανίδα, η καταστροφή δεν είναι απλά τηλεοπτικό θέαμα. Εχει δεχθεί πλήγμα η στάση ζωής μας, ο φυσικός πλούτος μας και ο όμορφος χώρος που μας φιλοξενεί.

Βοηθήστε όπως μπορείτε αυτή την προσπάθεια.

Αγγελος

• Απαντήσεις 90
  • Created
  • Τελευταία απάντηση
Δημοσιεύτηκε
Ελπίζω να μην πειράζει να πάρω το μήνυμά σου όπως είναι Άγγελε, και να το προβάλλω (πάντα με το ονομά σου, και ότι είναι από το astrovox).
Δημοσιεύτηκε

Φίλη Darkchilde,

φυσικά και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα να προωθήσεις το μήνυμα και το ζήτημα. Το όνομά μου δεν παίζει κανένα ρόλο, είμαι κι εγώ ένας απλός κρίκος στην αλυσίδα της κινητοποίησης.

Σε ευχαριστώ για κάθε βοήθεια που θα προσφέρεις.

Σου δίνω μερικά ακόμη links, όπου φαίνεται η έκταση που έχει λάβει το ζήτημα ανάμεσα στους ανθρώπους που συνδυάζουν την φύση με την σωματική άσκηση και την πνευματικη υγεία.

Αγγελος

http://www.runningnews.gr/show_news.asp?id=976&parent=home&type=news

http://www.eposfilis.com/

http://anadasosi.blogspot.com/

http://www.cyclist-friends.gr/showthread.php?t=3213

http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=726949

http://manosnik.blogspot.com/2007/06/blog-post_30.html

http://biostore-aloa.blogspot.com/2007/06/blog-post_29.html

Δημοσιεύτηκε
Εγώ πάντως θα ήθελα στις επόμενες εκλογές να μην πάει κανένας να ψηφίσει. Να φτάσει η αποχή στο 100% Αλλά δυστυχώς ο Ελληνάρας όχι μόνο δεν θα τιμωρήσει τους υπέυθυνους, αλλά θα πάει και να χτίσει και να αγοράσει γή στα καμμένα, όπως έχουν κάνει.

Καλό θα ήταν να πάψουν τέτοιοι λαϊκισμοί και αφορισμοί. Θυμίζουν συζητήσεις καφενείου....

Είναι επίσης απαξιωτικοί για την δημοκρατική διαδικασία και επικίνδυνοι!

Facebook Giorgos'' videoastronomy page https://www.facebook.com/videoastronomy/
Δημοσιεύτηκε

Η ψήφος είναι κάτι πολύτιμο και δε πρέπει να τη μηδενίζουμε έτσι!! [-X

Εξάλλου υπάρχουν αρκετά κόμματα και μπορούν όλοι να κάνουν τη σωστή για αυτούς επιλογή..

Δεν υπάρχουν μόνο 2 κόμματα και από το να δείξεις πως είσαι αναποφάσιστος, καλύτερα να ψηφίσεις κάτι/κάποιον άλλο...

ΣΤΕΛΛΑ, ΓΙΩΡΓΟ, ΒΑΣΙΛΗ, ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΕΚΕΙ ΨΗΛΑ...
Δημοσιεύτηκε
Δεν υπάρχουν μόνο 2 κόμματα και από το να δείξεις πως είσαι αναποφάσιστος, καλύτερα να ψηφίσεις κάτι/κάποιον άλλο...

'Ετσι έτσι =D> =D> =D> =D> =D>

Δημήτρης Καπετανάκης

CGCG108-138:

Mag 15.5v, να τ'αφήσω;

Πολλά τα mag Άρη!

Το flickr μου

Δημοσιεύτηκε
Η ψήφος είναι κάτι πολύτιμο και δε πρέπει να τη μηδενίζουμε έτσι!! [-X

Εξάλλου υπάρχουν αρκετά κόμματα και μπορούν όλοι να κάνουν τη σωστή για αυτούς επιλογή..

Αυτη η σταση με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο. Τι και αν φτασει η αποχη στο 90% η κυβέρνηση θα βγει με το 10% και μπορει να εχει και αυτοδυναμια.

Είναι επίσης απαξιωτικοί για την δημοκρατική διαδικασία και επικίνδυνοι!

Τωρα κατα ποσο αυτο ειναι δημοκρατικη διαδικασια θελει πολυ συζητηση το θεμα.

Hellooooooo, my name is Ηλίας. :-note

http://astrocom.wordpress.com/

Δημοσιεύτηκε

Εντάξει, αλλά ποιό από τα μικρά κόμματα θα ψηφίσεις; τους Κυνηγούς; την Παπαρήγα; Και δεν μπορείς να ρίξεις ούτε λευκό ούτε άκυρο, μιας και τα ποσοστά των λευκών/άκυρων τα παίρνει το κόμμα με το μεγαλύτερο ποσοστό.

Η ψήφος είναι πολύτιμη, όταν υπάρχει κάποιος που να αξίζει να ψηφίσεις.

Εγώ θα ψηφίσω μόνο όταν πραγματικά δώ κάποιον να κάνει πραγματικές και ουσιαστικές αλλαγές που θα βοηθήσουν, και όχι μικρά σπασμωδικά βήματα, δεξιά και αριστερά που δεν πάνε ποτέ μπροστά αλλά πίσω. Που θα έχει το θάρρος να πετάξει έξω όλες τις βδέλλες σε όλα τα επίπεδα. Που θα βοηθήσει πραγματικά να γίνει καλύτερη η Ελλάδα.

Έχω βαρεθεί τα ΘΑ και τα ΘΑ από όλους και κανένας μα κανένας να μην κάνει τίποτα αλλά να συνεχίζεται και να διαιωνίζεται η ίδια κατάσταση.

Έχω βαρεθεί να τους ακούω ΟΛΟΥΣ να κατηγορούν ο ένας τον άλλον, χωρίς ποτέ να αναλαμβάνει κανένας τις πραγματικές ευθύνες.

Έχω βαρεθεί να ακούω ηλίθιες ουτοπίες από τα μικρά κόμματα, που δεν βλέπουν τι τους γίνεται.

Έχω βαρεθεί την ασυνεννοησία των πολιτικών, που δεν μπορούνε ποτέ να πουν ένα μπράβο και να χειροκροτήσουν τον αντίπαλο όταν έχει μία καλή ιδέα...

Οπότε γιατί και ποιόν να πάω να ψηφίσω; Θα πήγαινα εαν τα λευκά δεν μετρούσαν υπέρ του μεγαλύτερου κόμματος. Ναι έχω απελπιστεί από τους πολιτικούς και τα κόμματα, είτε μικρά είτε μεγάλα.

Δημοσιεύτηκε

Οργή και Δέος.

Αλλά δε χάθηκαν τα πάντα ακόμα. Και όμως όχι! Δυστυχώς όμως θα χαθούν τα πάντα, όπως πάμε.

Οι ευθύνες δεν αφορούν μόνο την αδυναμία αντιμετώπισης της πυρκαιάς - Ευθύνες υπάρχουν από αυτή τη στιγμή που μιλάμε και εξής.

Υπάρχουν πράγματα που πρέπει να γίνουν, και γι αυτό θα πρέπει από δω και πέρα να ελέγχονται οι πάντες.

Τι εννοώ: Η διεθνής επιστημονική κοινότητα έχει καταλήξει σε συγκεκριμένα συμπεράσματα και μέτρα που πρέπει να λαμβάνονται μετά από δασικές καταστροφές λόγω πυρκαγιάς. Τα ξέρουμε; Υπάρχει πληροφόρηση του ελληνικού κοινού; Υπάρχει σχεδιασμός; Θα υπάρξει σχεδιασμός;

Τι θα κάνει η πολιτεία; Oi αυστραλοί προτείνουν την απαγόρευση βοσκής σε καμμένα δάση για 50 χρόνια. Εμείς;

Για τα αυθαίρετα που θα χτιστούν ας μη μιλήσω καλύτερα...

Ξέρουμε ότι μειώνεται η ποιότητα του νερού και αυξάνεται η επικινδυνότητά του όταν σε καμένες λεκάνες απορροής νιτρικά άλατα και πολλά παθογόνα μικρόβια και μικροοργανισμοί (που μεταφέρουν τα ζώα που βόσκουν) με τις βροχές μεταφέρονται σε κατοικημένες περιοχές;

Ποιες βροχές βέβαια, μιλάμε για πλημμύρες!

Εδώ ενδεικτικά ένα report αυστραλιανής κυβερνητικής υπηρεσίας. Έχει πάααααρα πολλά στοιχεία.

The Department of Sustainability and Environment is Victoria's leading government agency responsible for promoting and managing the sustainability of the natural and built environments.

http://www.dse.vic.gov.au/CA256F310024B628/0/7ECE5EDFD00B5BF7CA25722A003EB8C3/$File/Grazing_Scientific_AdvisoryPanelRptr2003.pdf

Πληροφόρηση του κοινού και σχεδιασμός εδώ και τώρα. Να αναλάβουν κάποιοι ευθύνες για το σχεδιασμό και τη διαχείρηση της παρούσας και της μελλοντικής κατάστασης εδώ και τώρα.

https://ui.adsabs.harvard.edu/search/q=%20author%3A%22tsamis%2C%20v.%22&sort=date%20desc%2C%20bibcode%20desc

"Αστέρας εισαθρείς, αστήρ εμός. Είθε γενοίμην ουρανός, ως πολλοίς όμμασιν εις σε βλέπω."

Πλάτων

Δημοσιεύτηκε

Νομίζω πως τα άκυρα δεν τα παίρνει το πρώτο κόμμα. Τα λευκά τα παίρνει σίγουρα.

Φίλη darkhill ακούγεσαι πολύ απογοητευμένη, εγώ (ίσως λόγω ηλικίας) αντέχω ακόμα! :mrgreen: :-note :-note

Μια λύση που ακουλουθούν αρκετοί πάντως, είναι να δίνουν την ψήφο τους σε μικρότερα κόμματα που παίρνουν όμως ένα ποσοστό ώστε να ακούγεται η άποψή τους.. :idea:

ΣΤΕΛΛΑ, ΓΙΩΡΓΟ, ΒΑΣΙΛΗ, ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΕΚΕΙ ΨΗΛΑ...
Δημοσιεύτηκε

Αυτην την υπεροχη θεα ειχα απο το σπιτι μου(Αργολιδα) πριν μια εβδομαδα!!! ](*,)

Αφου την γλυτωσαμε παλι καλα!

th_fotia2.jpg

th_fotia1-1.jpg

Για μεγαλυτερη αναλυση δειτε εδω:

http://i190.photobucket.com/albums/z97/jimkibou/fotia2.jpg

http://i190.photobucket.com/albums/z97/jimkibou/fotia1-1.jpg

Φιλικά

Δημήτρης Κ.

Σ.Ε.Α.Α (Συλλογος Eρασιτεχνικής Aστρονομίας Αργολίδας)

Δημοσιεύτηκε
Darkchilde την μια φταίνε οι έλληνες που θα αγοράσουν καμμένα την άλλη όλα τα κόμματα και προφανώς η μόνη σωστή είσαι εσυ. Σκέφτηκες ποτέ πως μπορεί να είσαι και τελείως λάθος; Εγώ προτιμώ να απαξιώνω μηδενιστικές απόψεις σαν τις δικές σου παρά όλους και όλα! Ευτυχώς το ίδιο κάνει και η συντριπτική πλειοψηφία.
Facebook Giorgos'' videoastronomy page https://www.facebook.com/videoastronomy/
Δημοσιεύτηκε
Θα συμφωνήσω με τα λεγόμενα του Γιώργου.Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να μηδενίζουμε τα πάντα.Απλώς τώρα πρέπει να δοθεί ένα μάθημα.
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Δημοσιεύτηκε

Δεν είπα ότι είμαι η μόνη σωστή. Μπορεί και να έχω άδικο. Όλοι φταίμε κατά έναν τρόπο, είτε σε μικρότερο είτε σε μεγαλύτερο ποσοστό. Άλλοι επειδή αφήνουμε πράγματα να περάσουν έτσι, και δεν κάνουμε τίποτα ούτε μία διαμαρτυρία, άλλοι επειδή έχουν βρεί την βολεψή τους έτσι, άλλοι για άλλους λόγους. Απλώς τα κόμματα, το μόνο που έχουν κάνει μέχρι στιγμής είναι τα ίδια και τα ίδια, όσο και να φωνάζει ο κόσμος. Κάθε κυβέρνηση έχει πάρει το χάος από την προηγούμενη, το ένα κόμμα ρίχνει το φταίξιμο στο άλλο, και κανένα κόμμα δεν τολμάει να κάνει αυτό που θα έπρεπε να γίνει, επειδή μερικοί θα δυσαρεστηθούν.

Ίσως αυτή την στιγμή να μην σκέφτομαι λογικά διότι περνάω μία πολύ άσχημη φάση, αφού πριν 10 μέρες σκοτώθηκε η αδελφή μου 26 χρονών σε τροχαίο. Ίσως επειδή πριν 2,5 χρόνια έχασα και τον πατέρα μου από καρκίνο...

Δημοσιεύτηκε
Πω Πω!!! :( Τα θερμά μου συλληπητήρια! :cry: :cry: :( Όπως και να το κάνουμε μια τέτοια στιγμή είναι πολύ δύσκολη.. :(

Το σύμπαν δεν είναι μια μηχανή.Είναι μια ατέρμονη μετουσίωση του ορατού σε αόρατο,του κενού σε πλήρες, του αδύνατου σε δυνατό και τανάπαλιν.

Μάνος Δανέζης, Στράτος Θεοδοσίου

Δημοσιεύτηκε

Από το http://rapidfire.sci.gsfc.nasa.gov δείτε φωτογραφία animated gif. Το πρώτο snapshot είναι της 14/8/2006 με κόκκινο περίγραμμα αυτά που φαίνονται γκρίζα (καμμένα) στο δεύτερο snapshot της 2/7/2007. Το μέγεθος της καταστροφής είναι πασιφανές.

Πηγή ο δορυφόρος MODIS Terra.

2094627187_Parnitha_140806-020707_MODISTerraSatellite.gif.de8d2e1bc287354bb69f0a27e826b82e.gif

Γιώργος Παπαφίλης
Δημοσιεύτηκε

Ευχαριστώ.

Είναι κρίμα να βλέπουμε μία τόσο μεγάλη έκταση πρασίνου να γίνεται στάχτη, και να φαίνεται αυτή η άσχημη εικόνα. Θυμάμαι μετά την μεγάλη φωτιά της Πεντέλης που έφευγα για Αγγλία, και έβλεπα από το αεροπλάνο την ασχήμια από την γύμνια του κάποτε πράσινου τοπίου. Τώρα, στην Πεντέλη αν και έγινε κάποια αναδάσωση φαίνονται και οι βίλες των οικοπεδοφάγων, οι οποίες γίνανε με την ευλογία της κυβέρνησης και των διαφόρων κομμάτων...

Δημοσιεύτηκε

διαβαστε ενα email που σταλθηκε στο φορουμ του ραδιοσταθμου www.bestradio.gr. Τα λογια ειναι απλα περιττα:

Δεν πέρασαν ούτε 4 μήνες από την τελευταία εκδρομή στην Πάρνηθα.

Ούτε 4 μήνες από την τελευταία ξάπλα κάτω από τα έλατα...

Ούτε 4 μήνες από εκείνο το μεσημέρι που μάζευα τις γόπες μου στο σελοφάν του πακέτου μου, για να μη μαγαρίσω την ομορφιά που έβλεπα. Τι μαλακας!

Σήμερα ο ουρανός γέμισε στάχτη.

Γιατί κάποιος αποφάσισε ότι μια-δυο-τριακόσιες βιλίτσες με θέα το καζίνο, θα γίνουν ανάρπαστες. Κι έτσι, θα βγάλει τόσα λεφτά, ώστε η τράπεζα να του προσφέρει «πρόσωπο» προκειμένου να εκτελεί δημόσια έργα...

Δεν ήτανε τυχαία η φωτιά. Δεν άναψε την πιο ζεστή μέρα του Ιούνη, αλλά μόλις έπιασε το βοριαδάκι.

Είμαι θυμωμένος. Πενθώ, όχι για τις επόμενες γενιές που θα ζήσουν στα πλημμυρισμένα βαλτοτόπια του Μοσχάτου, αλλά για τις χαμένες ανοιξιάτικες βόλτες μου, που θα έκαναν ανεκτή τη μιζέρια του καθημερινού τσιμέντου.

Μαζί μου πενθούν κι οι φίλοι μου. Και είναι κι εκείνοι οργισμένοι.

Και κάθε φορά που θα μιζεριάζουν στο τσιμεντένιο τους γραφείο, θα θυμώνουν ξανά, που δε μπορούν να ξεφύγουν. Κι αυτό θα γίνεται κάθε Παρασκευή για το υπόλοιπο της ζωής τους.

Λέω λοιπόν να αρχίσω τις απειλές. Όχι τις «προειδοποιήσεις»...

Η Πάρνηθα φιλοξενεί τον Εγκέλαδο. Και είμαι σίγουρος ότι ο Τιτάνας θα φροντίσει να καθαρίσει το τοπίο του. Η φύση έπειτα θα το ξαναφυτέψει, όπως της αρέσει.

Λέω να βοηθήσω. Να κάνω τις αντισεισμικές κατασκευές λιγότερο αντισεισμικές.

Λέω να αρχίσω τις περιπολίες και να ρίχνω αλάτι στα μπετά των νέων κτιρίων που θα φυτρώνουν.

Δεν είναι δύσκολο...

Λεω επίσης να αρχίσω να καίω όλα τα μηχανήματα που θα ανέβουν να φτιάξουν δρόμους και τα αυτοκίνητα των νέων κατοίκων επίσης...

Μαζί με τα χλωρά, καίγονται και τα ξερά. Έτσι δεν παίζεται το παιχνίδι;

Αλλά κι αυτοί οι νέοι «οικιστές» ξέρουν που μπλέκουν...

Λέω να αρχίσω να τρομοκρατώ όσους σκοπεύουν να αγοράσουν «οικόπεδο» εκεί γύρω. Να τους πείσω ότι αυτή η γειτονιά είναι χειρότερη από γκέτο. Κι ότι οι επενδύσεις τους εκεί είναι αμφίβολες.

Λέω να περνάω νυχτιάτικα και να ουρλιάζω, χαλώντας τον ύπνο του δικαίου των νέων οικιστών.

Τα ζώα δεν θα ενοχληθούν, είμαι σίγουρος πως δεν θα συχνάζουν πια.

Λέω να γίνω «τρομοκράτης» και να αγωνιστώ για τα δίκαια της φύσης. Όχι τα δικά μου.

Και να μην σταματήσω τις εξορμήσεις, μέχρι κάποιος από τους μαλάκες εκεί πάνω, να με πείσει ότι θα αφήσουν το βουνό στην ησυχία του.

Τι λες; Πάμε μια «ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΝΗΘΑ»;

Mε το να παρατηρεις το συμπαν, καταλαβαινεις ποσο μικρος εισαι...

HALO 2 rul3z

Δημοσιεύτηκε
Δεν πέρασαν ούτε 4 μήνες από την τελευταία εκδρομή στην Πάρνηθα.

Ούτε 4 μήνες από την τελευταία ξάπλα κάτω από τα έλατα...

Ούτε 4 μήνες από εκείνο το μεσημέρι που μάζευα τις γόπες μου στο σελοφάν του πακέτου μου, για να μη μαγαρίσω την ομορφιά που έβλεπα. Τι μαλακας!

Σήμερα ο ουρανός γέμισε στάχτη.

Γιατί κάποιος αποφάσισε ότι μια-δυο-τριακόσιες βιλίτσες με θέα το καζίνο, θα γίνουν ανάρπαστες. Κι έτσι, θα βγάλει τόσα λεφτά, ώστε η τράπεζα να του προσφέρει «πρόσωπο» προκειμένου να εκτελεί δημόσια έργα...

Δεν ήτανε τυχαία η φωτιά. Δεν άναψε την πιο ζεστή μέρα του Ιούνη, αλλά μόλις έπιασε το βοριαδάκι.

Είμαι θυμωμένος. Πενθώ, όχι για τις επόμενες γενιές που θα ζήσουν στα πλημμυρισμένα βαλτοτόπια του Μοσχάτου, αλλά για τις χαμένες ανοιξιάτικες βόλτες μου, που θα έκαναν ανεκτή τη μιζέρια του καθημερινού τσιμέντου.

Μαζί μου πενθούν κι οι φίλοι μου. Και είναι κι εκείνοι οργισμένοι.

Και κάθε φορά που θα μιζεριάζουν στο τσιμεντένιο τους γραφείο, θα θυμώνουν ξανά, που δε μπορούν να ξεφύγουν. Κι αυτό θα γίνεται κάθε Παρασκευή για το υπόλοιπο της ζωής τους.

Λέω λοιπόν να αρχίσω τις απειλές. Όχι τις «προειδοποιήσεις»...

Η Πάρνηθα φιλοξενεί τον Εγκέλαδο. Και είμαι σίγουρος ότι ο Τιτάνας θα φροντίσει να καθαρίσει το τοπίο του. Η φύση έπειτα θα το ξαναφυτέψει, όπως της αρέσει.

Λέω να βοηθήσω. Να κάνω τις αντισεισμικές κατασκευές λιγότερο αντισεισμικές.

Λέω να αρχίσω τις περιπολίες και να ρίχνω αλάτι στα μπετά των νέων κτιρίων που θα φυτρώνουν.

Δεν είναι δύσκολο...

Λεω επίσης να αρχίσω να καίω όλα τα μηχανήματα που θα ανέβουν να φτιάξουν δρόμους και τα αυτοκίνητα των νέων κατοίκων επίσης...

Μαζί με τα χλωρά, καίγονται και τα ξερά. Έτσι δεν παίζεται το παιχνίδι;

Αλλά κι αυτοί οι νέοι «οικιστές» ξέρουν που μπλέκουν...

Λέω να αρχίσω να τρομοκρατώ όσους σκοπεύουν να αγοράσουν «οικόπεδο» εκεί γύρω. Να τους πείσω ότι αυτή η γειτονιά είναι χειρότερη από γκέτο. Κι ότι οι επενδύσεις τους εκεί είναι αμφίβολες.

Λέω να περνάω νυχτιάτικα και να ουρλιάζω, χαλώντας τον ύπνο του δικαίου των νέων οικιστών.

Τα ζώα δεν θα ενοχληθούν, είμαι σίγουρος πως δεν θα συχνάζουν πια.

Λέω να γίνω «τρομοκράτης» και να αγωνιστώ για τα δίκαια της φύσης. Όχι τα δικά μου.

Και να μην σταματήσω τις εξορμήσεις, μέχρι κάποιος από τους μαλάκες εκεί πάνω, να με πείσει ότι θα αφήσουν το βουνό στην ησυχία του.

Τι λες; Πάμε μια «ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΝΗΘΑ»;

Όποιος και αν είναι αυτός, με τις ευλογίες μου :!:

Δημοσιεύτηκε

Και σε παγκόσμια κλίμακα φωτιές που προκλήθηκαν από τις 20/6/2007 εώς στις 29/6/2007!Σε αποκαρδιώνει!!! :cry:

firemap.2007171-2007180.2048x1024.jpg

Συγνώμη αλλά δεν είχε σε μικρότερο μέγεθος!!!! :oops: :oops:

Το σύμπαν δεν είναι μια μηχανή.Είναι μια ατέρμονη μετουσίωση του ορατού σε αόρατο,του κενού σε πλήρες, του αδύνατου σε δυνατό και τανάπαλιν.

Μάνος Δανέζης, Στράτος Θεοδοσίου

Guest
Αυτή η συζήτηση είναι κλειστή σε νέες απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης