Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιεύτηκε

Ειδα σημερα σε ενα φυλαδιο των lidl οτι θα φερουν παλι το μικροσκοπιο που ειχαν ξαναφερει που εχει και καμερα νομιζω.....

Αρχισαν να φερνουν παλι τις χειμερινες προσφορες...

Aσε την ψυχη σου να σταθει νηφαλια και αταραχη μπροστα σε ενα εκατομμυριο συμπαντα!!!

:cheesy: :cheesy:

Φιλικα,

Βαλογιαννης Γιωργος

Δημοσιεύτηκε

Γιώργο μήπως θυμάσε ημερομηνία; :-k Με ενδιαφέρει. Κοίταξα στο site του LIDL αλλά δεν το έχει, τουλάχιστον μέχρι την άλλη Δευτερα. Εαν ξερεις σε παρακαλώ απαντησέ μου. [-o<

Ευχαριστώ.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΑΣ :cheesy:

Αυτά που ο ΘΕΟΣ μας έχει δώσει πρέπει να τα σεβόμαστε , να τα προστατεύουμε και να τα αγαπάμε. ΔΕΝ μας ανήκουν , τα έχουμε όλα δανεικά!!!!!!!!!!!!

Δημοσιεύτηκε

Έρχεται την Δευτέρα 19 Ιουλίου και κοστίζει 59,99 ευρώ. Όποιος ενδιαφέρεται και δεν πρόλαβε…

Για φωτογραφίες του, αλλά και τροποποίησεις για χρήση αστρονομικών προσοφθαλμίων επάνω του: http://www.astrovox.gr/forum/viewtopic.php?t=4649&highlight=

Φιλικά

PapGeo

Δημοσιεύτηκε

Φίλε Ηλία, όπως και με το Skylux, για τα λεφτά του αξίζει και πολύ παραπάνω μάλιστα!!!!! Το έχω από την προηγούμενη προσφορά, και μπορείς να δεις αρκετά πράγματα! Μη ξεχνάμε ότι είναι σχολικό και όχι επαγγελματικό (έχω δουλέψει επαγγελματικό μικροσκόπιο όταν είμουν φοιτητής και μπορώ να πω ότι είναι αρκετά καλό). Αυτό που επίσης είναι καλό είναι ότι σου προσφέρει και την προσοφθάλμια κάμερα για να βλέπεις μέσω του PC, αλλά με μέτρια έως κακή ανάληση, (απαγορευτική για τηλεσκόπιο, εκτός αν θελεις να κάνεις πειράματα με τη Σελήνη, για να έχεις μια ιδέα δηλαδή).

Πάντος αξίζει και είναι μια εναλλακτική λύση παρατηρήσεων όταν έχει συννεφιά. :wink:

....τὸν ἥλιον εἰς ἐξουσίαν τῆς ἡμέρας, τὴν σελήνην καὶ τοὺς ἀστέρας εἰς ἐξουσίαν τῆς νυκτός....

Ψαλμός 135

Δημοσιεύτηκε

εγω το ειχα παρει την προηγουμενη φορα. ειναι ενα ωραιο πειραματικο παιχνιδακι. Η καμερα που εχει δεν θα σας γοητευσει αλλα δεν θα σας απογοητευσει κιολας.Το μικροσκοπιο σε μεγενθυσεις μεχρι 480χ ειναι παρα πολυ καλο, απο εκει και πανω χανει.

Ο ΜΙΚΡΟΚΟΣΜΟΣ ειναι εκπληκτικος. Στην συσκευασια εχει γυαλακια με ποδαρακια μυγας

ιστο απο βαμβακοφυτο, αυγα καραβιδας για καλιεργεια, ψαλιδι, ξυραφι κτλπ.

Τελεια συσκευασια μεσα σε ξυλινο κουτι και χωρο για τα εξαρτηματα.

Θελω να ζητησω συγνωμη απο τους ανθρωπους ,γιατι πιστευω οτι δεν υπαρχει θεος

Θελω να ζητησω συγνωμη απο τον θεο γιατι ειμαι σιγουρος οτι δεν υπαρχουν ανθρωποι

Δημοσιεύτηκε

Σωστά! Η συσκευασία θυμίζει συσκευασία πολυτελίας και με ευχάριστη...μυρωδιά :) !!! Επιπλέον μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στερεοσκοπικά στη πιο χαμηλή μεγένθηση, προσφέροντας καταπληκτικές τρισδιάστατες εικόνες του παρατηρούμενου υλικού (π.χ. ζάχαρη ή κάποιο μικρό έντομο), χρησιμοποιόντας το επάνω φως, (όχι το κάτω!!).

Υ.Γ. Το μικροσκόπιο το πήρα για την μεγάλη μου την κόρη, αλλά μέχρη να της χρειαστεί για το σχολείο, θα το χρησιμοποιώ εγώ!! :mrgreen: :mrgreen:

....τὸν ἥλιον εἰς ἐξουσίαν τῆς ἡμέρας, τὴν σελήνην καὶ τοὺς ἀστέρας εἰς ἐξουσίαν τῆς νυκτός....

Ψαλμός 135

Δημοσιεύτηκε

Δεν απαντησα εγκαιρως διοτι δεν ειχα προσβαση δε υπολογιστη......

Παντως αυτο το μικροσκοπιο ειναι αρκετα ενδιαφερον :wink: :wink:

Aσε την ψυχη σου να σταθει νηφαλια και αταραχη μπροστα σε ενα εκατομμυριο συμπαντα!!!

:cheesy: :cheesy:

Φιλικα,

Βαλογιαννης Γιωργος

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης