Δημήτρης Κουτρούμπας Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15, 2007 Θέλω την γνώμη σας για την εταιρία αυτή SEBEN γιατί είδα σε αυτή το συγκεκριμένο τηλεσκόπιο το οποίο σκεπτόμαι να το χρησιμοποιήσω για Αστροφωτογράφιση και σαν τηλεφακό για άλλα θέματα. Έιδα οτι μπορεί άνετα να χρησιμοποιηθεί ως τηλεφακός για DSLR SONY F828 που έχω , η τιμή του στην εταιρία ειναι 150€+20€ μεταφορικά δελεαστικότατη, αλλά δεν γνωρίζω την εταιρία.Θα ήθελα βέβαια και την γνώμη σας για το μοντέλο. Το θέλω σαν τρίτο τηλεσκόπιο(βοηθητικό) και κυρίως για χρήση σε αυτά που σας είπα. Σας Ευχαριστώ!!! Seben Comet Telescopio Maksutov-Cassegrain ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΑΣ Αυτά που ο ΘΕΟΣ μας έχει δώσει πρέπει να τα σεβόμαστε , να τα προστατεύουμε και να τα αγαπάμε. ΔΕΝ μας ανήκουν , τα έχουμε όλα δανεικά!!!!!!!!!!!!
Salvation Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15, 2007 Μακριά... It happened before. It will happen again. It''s just a question of ''when''. Lat: 39.367 Lon: 22.950
KOSTAKIS Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15, 2007 .......Αλάργα!!!(και απο τους φθηνους Ρωσσικους επισης)
βολιωτης Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16, 2007 Γιατι δε κοιτας και το αντιστοιχο της Skywatcher ? Ο σωληνας του μονο πρεπει να κοστιζει 200 ή 250 .Δε θυμαμαι ακριβως να σου πω .[/i] Τα πάντα ειναι Μαθηματικά.
Δημήτρης Κουτρούμπας Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16, 2007 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16, 2007 Παιδιά σας ευχαριστώ όλους. Τα ψάχνω και θα δούμε. Το βασικοτερό μου πρόβλημα είναι ότι θέλω να ταιριάζει με την Sony f828 για χρηση και ως τηλεφακού και για εύκολη μεταφορά. Ευχαριστώ! ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΑΣ Αυτά που ο ΘΕΟΣ μας έχει δώσει πρέπει να τα σεβόμαστε , να τα προστατεύουμε και να τα αγαπάμε. ΔΕΝ μας ανήκουν , τα έχουμε όλα δανεικά!!!!!!!!!!!!
thanasisgr Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19, 2007 δηλαδη τοσο ασχημα ειναι τα seben? ειχα την εντυπωση οτι δεν ηταν και για πεταμα.(για τα λεφτα τους) εχει κανεις seben να μας πει εντυπωσεις??? ##########
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα