Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιεύτηκε

Αλεξ, σ ευχαριστουμε πολυ για τις αναλυτικες οδηγιες.

Εχω μια απορια στο κεφαλαιο 2, παραγραφο 4.

Η υπερβολικη εκθεση στο φως, εκτος απ το φιλμ, νομιζεις πως επηρεαζει και τις νοητικες λειτουργιες; :P

Δημοσιεύτηκε

Εγω δυστυχώς δεν τα παω καλα με τ Αγγλικα. :-({|= ](*,) =D> :cheesy:

Χωρις πλακα τωρα μην το βαραμε το παιδι.Θα ξεχασε να βαλει το link

Με εκτίμηση Παναγιώτης Φωτεινέας
Δημοσιεύτηκε

Είμαι περίεργος που δεν έχει απαντήσει ακόμα!!!!

Πάντως ψάχνοντας στο google έχει τόσες πολλές σελίδες που μάλλον είναι δύσκολο να εντοπίσουμε από μόνοι μας τις οδηγίες.....

Και εγένετω φως....
Δημοσιεύτηκε

Μεταξύ μας αυτές είναι οι οδηγίες για την συντήρηση των συνηθισμένων φιλμ και όχι κάποιων πολύ εξωτικών.Διότι έχω τραβήξει και με ληγμένα και με ξεχασμένα στην τσάντα μου στον ήλιο της παραλίας και με κρυωμένα. Όλα τελικά ήταν μια χαρά παρα την αγωνία μου μέχρι ν'ανοίξω το τανκ ή να πάρω τις φωτογραφίες από τον μάστορα.

Έχω καταλήξει στο ότι είναι περισσότερο θέμα αντοχής της μηχανής πάρα του φιλμ.

Τώρα για τα ήδη εμφανισμένα,η συμβουλή είναι μια. Μέσα στο ριζόχαρτο.Αν είσαι και μερακλής θα έχεις πλύνει το φιλμ με το σαπουνάκι (wetting agent) κατά την εμφάνιση κι αν είσαι υποχόνδριος το χειρίζεσαι με τα άσπρα ειδικά γάντια. Αν το δεις παρ'αυτά και παραείναι λιγδωμένο το καθαρίζεις με καθαρό οινόπνευμα και αντιστατικό πανάκι στην γυαλιστερή πλευρά μόνο

Δημοσιεύτηκε

Χωρις πλακα τωρα μην το βαραμε το παιδι.Θα ξεχασε να βαλει το link

Παναγιώτη, εγω τον βαράω κάθε μέρα με ... πέστροφες και σε διαβεβαιώ πως του αρέσει ! (όσοι μπαίνουν σε τσατ, ξέρουν τι είναι οι πέστροφες :mrgreen: )

Δεν υπάρχει μεγαλύτερο πειραχτήρι απ τον Άλεξ. Μην ανησυχείς, δεν παρεξηγεί :D

Είναι προφανές πως ξέχασε το λινκ :)

dimidour, αυτή την εποχή μπαίνει από ιντερνετ καφέ και είναι λογικό να μην απαντήσει άμεσα.

Ο,τι άλλες πληροφορίες θέλετε για τον Αλεξ, ευχαρίστως να τον ρουφιανέψω :P :P :P

Δημοσιεύτηκε
Μάλλον οι οδηγίες είναι τόσο αυτονόητες που δε χρειαζόταν καν να τις γράψει!

:mrgreen:

Συγνώμη για το offtopic ρε παιδιά,αλλά έχω δακρύσει από τα γέλια.... Αλέξανδρε χωρίς παρεξήγηση,έτσι;;;;

Δημήτρης Καπετανάκης

CGCG108-138:

Mag 15.5v, να τ'αφήσω;

Πολλά τα mag Άρη!

Το flickr μου

Δημοσιεύτηκε

Η φάση είναι ότι ο άνθρωπος καλό ήθελε να κάνει και βρήκε το μπελά του με όλους εδώ του ...αστροπερίεργους!! Ασε που μόλις γυρίσει και δει τα σχόλια από κάτω θα τραβά τα μαλλιά του. Ελπίζω να έχει χιούμορ...

:-note

Κοιτώντας ψηλά και μακριά

http://astronomy.bouzaras.info

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης