nickthegreek13_7 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23, 2007 Συγκινητικό είναι και το δικό σου ενδιαφέρον για τα μπλουζάκια, Άλεξ.Είσαι όμως άτυχος. Δε θα κυκλοφορήσουν μικρά νούμερα...για βρέφη...
astrovox Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28, 2007 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28, 2007 Μέχρι στιγμής έχουμε αρκετές δεκάδες παραγγελίες και σύντομα θα φτάσουμε τα 100 τεμάχια!! Το λέω από τώρα, όποιος παραγγείλει το 100ό μπλουζάκι, θα το πάρει εντελώς δωρεάν!! «I have loved the stars too fondly to be fearful of the night». Sarah Williams, The Old Astronomer
filiatra Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28, 2007 Μέχρι στιγμής έχουμε αρκετές δεκάδες παραγγελίες και σύντομα θα φτάσουμε τα 100 τεμάχια!! Το λέω από τώρα, όποιος παραγγείλει το 100ό μπλουζάκι, θα το πάρει εντελώς δωρεάν!! Εμείς που είμαστε προνοητικοί κ παραγγέλνουμε πρώτοι τίποτα ε? Με εκτίμηση Παναγιώτης Φωτεινέας
astrovox Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28, 2007 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28, 2007 Εχεις δίκιο. Αλλο ένα μπλουζάκι δωρεάν θα δοθεί με κλήρωση ανάμεσα στα πρώτα 50 τεμάχια!! «I have loved the stars too fondly to be fearful of the night». Sarah Williams, The Old Astronomer
filiatra Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28, 2007 Εχεις δίκιο. Αλλο ένα μπλουζάκι δωρεάν θα δοθεί με κλήρωση ανάμεσα στα πρώτα 50 τεμάχια!! Ηρεμα Ανδρεα γιατι στο τελος σε βλεπω να βαζεις απ την τσεπη σου Με εκτίμηση Παναγιώτης Φωτεινέας
nickthegreek13_7 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28, 2007 Ηρεμα Ανδρεα γιατι στο τελος σε βλεπω να βαζεις απ την τσεπη σου
astrovox Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31, 2007 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31, 2007 Μια μικρή διευκρίνηση: λαμβάνω κανονικά όλες τις παραγγελίες ακόμα και αν δεν προλαβαίνω να απαντάω σε ένα-ένα τα μηνύματα. «I have loved the stars too fondly to be fearful of the night». Sarah Williams, The Old Astronomer
astrovox Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4, 2007 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4, 2007 Επειδή κάποιοι φίλοι ρωτάνε λεπτομέρειες τα γράφω εδώ για όλους. Τα μπλουζάκια είναι βαμβακερά και η γραμμή τους είναι κανονική, δηλαδή τα μεγέθη ανταποκρίνονται στα συνήθη μεγέθη των t-shirt που ξέρουμε. Αν σε κάποιον δεν του κάνει το μπλουζάκι που πάρει και υπάρχει διαθέσιμο σε άλλο μέγεθος, ευχαρίστως να γίνει αλλαγή. «I have loved the stars too fondly to be fearful of the night». Sarah Williams, The Old Astronomer
Υπατία Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7, 2007 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7, 2007 Συμφωνώ και 'γω. Το logo στο μανίκι είναι τέλειο και πρέπει να παραμείνει.
astrovox Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 8, 2007 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 8, 2007 Επειδή πρέπει σιγά σιγά να κάνω την παραγγελία, παρακαλώ όσοι θέλετε μπλουζάκι και δεν το έχετε παραγγείλει ακόμα να το κάνετε το δυνατόν συντομότερα! Ευχαριστώ. «I have loved the stars too fondly to be fearful of the night». Sarah Williams, The Old Astronomer
astrovox Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 8, 2007 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 8, 2007 Το τυχερό 100ό μπλουζάκι κερδίζει η φίλη eleni87! Το άλλο τυχερό μπλουζάκι κερδίζει μετά από κλήρωση που πραγματοποίησε ο Heal ο αγαπητός ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ ΛΕΩΝ! Συγχαρητήρια και στους δύο!! «I have loved the stars too fondly to be fearful of the night». Sarah Williams, The Old Astronomer
alepohori Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 8, 2007 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 8, 2007 Το άλλο τυχερό μπλουζάκι κερδίζει μετά από κλήρωση που πραγματοποίησε ο Heal ο αγαπητός ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ ΛΕΩΝ! Θέλω από το βήμα αυτό να καταγγείλω τον εμπαιγμό που έπαιξε με τόσο θράσος το Astrovox με την ΕΑΕ!!!Τα μπλουζάκια του Astrovox γίνονται αντικείμενο απαράδεκτων συναλλαγών και συνωμοσιών εις βάρος των χρηστών του!! Δημήτρης Καπετανάκης CGCG108-138: Mag 15.5v, να τ'αφήσω; Πολλά τα mag Άρη! Το flickr μου
Heal Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 8, 2007 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 8, 2007 Απορριπτονται ως απαραδεκτες οι καταγγελιες των χαλκειων της παραπληφορισης περι συνωμοσιων. Η κληρωση εγινε αδιαβλητα παροuσια συμβολαιογραφοu - αστρονομοu.
ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ ΛΕΩΝ Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9, 2007 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9, 2007 Heal, σε ευχαριστω πολυ.Δημητρη,μηπως αντι για μπλουζακι προτιμας ενα μαγιο? Η αστρονομια μας βοηθαει να κοιταμε ψηλα. www.astrotheory.gr
Heal Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9, 2007 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9, 2007 Φίλτατε Ηλία, μην ευχαριστείς εμένα αλλά την καλή σου τύχη, εγώ μονάχα νούμερα είπα! Άντε και με το τζόκερ τώρα!
Κατερινα Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9, 2007 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9, 2007 Γυρισατε κ. Λεων; θαυμασια! Ο Δημητρης μαλλον προτιμαει το logo σε φυλλο συκης...Συγχαρητηρια και για το δωρο που κερδισατε.Ειμαι σιγουρη πως ενα ρουχαλακι, σας χρειαζοταν...
alepohori Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10, 2007 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10, 2007 Όπως καταλαβαίνετε,υπάρχουν(ει) κάποιοι(oς) που περιμένουν(ει) να ντυθούν(εί) πλήρως από το Astrovox. Δυστυχώς όμως μόνο με μπλούζες δε γίνεται... Καλωσόρισες Λεωνίδα!!! Δημήτρης Καπετανάκης CGCG108-138: Mag 15.5v, να τ'αφήσω; Πολλά τα mag Άρη! Το flickr μου
astrovox Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 15, 2007 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 15, 2007 Για να ρίξουμε μια ματιά στις προτιμήσεις των μελών του AstroVox! Τα κλασικά πορτοκαλί και γαλάζιο που είχαμε και στην πρώτη εκτύπωση συγκεντρώνουν ακόμα τις προτιμήσεις!! Οσο για τα μεγέθη... Ισως η αστρονομία αποδεικνύεται hobby για αρκετά... large τύπους Προτιμήσεις χρωμάτων! Προτιμήσεις μεγεθών! «I have loved the stars too fondly to be fearful of the night». Sarah Williams, The Old Astronomer
Στέφανος Σοφολόγης Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 15, 2007 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 15, 2007 Η κατανομή μεταξύ L, XL, και XXL παρουσιάζει μιά ανεξήγητη βύθιση στο XL! Δηλαδή οι ΧΧL τύποι είναι περισσότεροι από τους XL; Παιδιά, δίαιτα (κι εγώ μαζί)! "Πως να σωπάσω μέσα μου την ομορφιά του κόσμου; ..." Κώστας Κινδύνης "Με το λύχνο του άστρου στους ουρανούς εβγήκα, στο αγιάζι των λειμώνων, στη μόνη ακτή του κόσμου..." Οδυσσέας Ελύτης www.a-polaris.org
ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ ΛΕΩΝ Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 15, 2007 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 15, 2007 Δεν πρεπει να εχω τουλαχιστον 3-4 φορες τα κιλα του τηλεσκοπιου μου; Η αστρονομια μας βοηθαει να κοιταμε ψηλα. www.astrotheory.gr
astrovox Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21, 2007 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21, 2007 Αγαπητοί φίλοι, Η παραγγελία για 150 τεμάχια δόθηκε. Επειδή είναι λίγο μεγάλη θα πάρει μερικές μέρες μέχρι να παραδοθεί σε μένα. Στη συνέχεια θα αρχίσουν οι αποστολές με τα ΕΛΤΑ. Για κάθε εξέλιξη θα γράφω πάντα εδώ πέρα. Στην παραγγελία που έκανα περιλαμβάνονται και καμιά δεκαπενταριά επιπλέον μπλουζάκια διαφόρων μεγεθών και χρωμάτων ώστε να πάρουν και κάποιοι που καθυστέρησαν και δεν έδωσαν ακόμα παραγγελία. Ωστόσο, όποιος παραγγείλει από εδώ και πέρα θα πρέπει να λάβει επιβεβαίωση διαθεσιμότητας μεγέθους και χρώματος. Στείλτε μου πμ με το τι θα θέλετε και θα μάθετε αν υπάρχει! «I have loved the stars too fondly to be fearful of the night». Sarah Williams, The Old Astronomer
planetman Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21, 2007 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21, 2007 Δεν πρεπει να εχω τουλαχιστον 3-4 φορες τα κιλα του τηλεσκοπιου μου; Ε ναι, για να βγαίνει σωστά το exit pupil. ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ ΚΡΗΤΗΣ - το κινητό πλανητάριο
dimidour Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22, 2007 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22, 2007 Αγαπητοί φίλοι, Η παραγγελία για 150 τεμάχια δόθηκε. Επειδή είναι λίγο μεγάλη θα πάρει μερικές μέρες μέχρι να παραδοθεί σε μένα. Στη συνέχεια θα αρχίσουν οι αποστολές με τα ΕΛΤΑ. Για κάθε εξέλιξη θα γράφω πάντα εδώ πέρα. Στην παραγγελία που έκανα περιλαμβάνονται και καμιά δεκαπενταριά επιπλέον μπλουζάκια διαφόρων μεγεθών και χρωμάτων ώστε να πάρουν και κάποιοι που καθυστέρησαν και δεν έδωσαν ακόμα παραγγελία. Ωστόσο, όποιος παραγγείλει από εδώ και πέρα θα πρέπει να λάβει επιβεβαίωση διαθεσιμότητας μεγέθους και χρώματος. Στείλτε μου πμ με το τι θα θέλετε και θα μάθετε αν υπάρχει! Ευτυχώς γύρισα από τις διακοπές εγκαίρως και δεν είδα κανέναν υπάλληλο των ΕΛΤΑ αποστεωμένο έξω από το σπίτι μου να με περιμένει για να μου δώσει την μπλούζα!!!! Την περιμένω λοιπόν πως και πως!!!! Και εγένετω φως....
astrovox Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1, 2007 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1, 2007 Με πήραν τηλέφωνο ότι εκτυπώθηκαν. Ομως θα περιμένω να πάω τη Δευτέρα διότι πρέπει πρώτα να περάσω από την... τράπεζα! «I have loved the stars too fondly to be fearful of the night». Sarah Williams, The Old Astronomer
Magicknight74 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2, 2007 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2, 2007 το περιμένω πως και πως ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΡΡΙΚΝΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΧΩΡΑ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ.ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΕΚΤΕΙΝΟΥΜΕ ΤΗ ΓΝΩΣΗ ΜΑΣ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ. FRANCIS BACON
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα