astrovox Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20, 2007 Μιας και πέρασε αρκετός καιρός από τα τελευταία μπλουζάκια που βγάλαμε, μάλλον είναι καιρός για μια νέα παρτίδα. Θα κάνουμε μια τελευταία ανατύπωση του αυθεντικού t-shirt που βγήκε πριν 2 χρόνια για το συνέδριο της Αθήνας. Θυμίζω το σχέδιο εδώ: Τα μεγέθη που υπάρχουν είναι τα εξής: Παιδικό (12-14 ετών), S, M, L, XL, XXL (αναφέρονται σε αντρικά μεγέθη) Τα διαθέσιμα χρώματα είναι τα εξής: Γαλάζιο, κίτρινο, πορτοκαλί (έντονο), άσπρο, μπεζ, γκρι, φούξια. Τα μπλουζάκια κοστίζουν 7 ευρώ το καθένα (άτιμε πληθωρισμέ!) και θα αποσταλούν με ΕΛΤΑ. Η πληρωμή θα γίνει με αντικαταβολή κατά την παραλαβή (τα έξοδα αποστολής και αντικαταβολής επιβαρύνουν τον παραλήπτη). Για να παραγγείλετε απλά στείλτε μου ένα προσωπικό μήνυμα με την ακριβή παραγγελία σας ποσότητα χρώμα μέγεθος καθώς και όνομα και διεύθυνση αποστολής. Οι αποστολές θα γίνουν όταν συμπληρωθεί ικανός αριθμός ώστε να μπορεί να γίνει η εκτύπωση, αν όλα πάνε καλά εντός του καλοκαιριού. «I have loved the stars too fondly to be fearful of the night». Sarah Williams, The Old Astronomer
Stefanis Nikos Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20, 2007 Ταχυτατη η αντιδραση!!! Μπραβο και ευχαριστουμε. Νομιζω οτι το επομενο σχεδιο θα ηταν ωραιο με καποιο νεφελωμα καποιον αστερισμο ή κατι τετοιο. Παρακαλαμε να μην βρεξει για να μην πνιγουμε...παρακαλαμε να βρεξει να εχουμε νερο να πιουμε...
astrovox Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20, 2007 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20, 2007 Ναι αλλά βγάλαμε νέα χρώματα και θα έχει και άλλες μικρο-βελτιώσεις «I have loved the stars too fondly to be fearful of the night». Sarah Williams, The Old Astronomer
Κατερινα Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20, 2007 Όχι απλώς έχει αλλά το φοράει και το χειμώνα πάνω από μακρυμάνικα!Είναι και πορτοκαλί και μοιάζει σαν κινούμενη σημαδούρα μέσα στα σκοτάδια ! (Πως μ αρέσει να υπερβάλλω ! )
vag_stephanou Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20, 2007 Το πορτοκαλί δεν το αλλάζω με τίποτα! Είναι ότι πρέπει για αστροβραδιές, για να μην πέφτουν πάνω σου! Άσε που γράφει και στην κάμερα πχ όταν έχεις πάει για έκλειψη στο Λυκαβηττό!! Αντρέα τι βελτιώσεις θα έχει;; Μη με βάζεις πάλι σε έξοδα!
astrovox Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20, 2007 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20, 2007 Απλά το logo θα μετακινηθεί από το μανίκι μπροστά για να μην είναι πολύ άδειο το μπροστινό μέρος. «I have loved the stars too fondly to be fearful of the night». Sarah Williams, The Old Astronomer
Κατερινα Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20, 2007 Εμένα πάντως μου αρέσει το logo στο μανίκι.θα μπορούσε ίσως να παραμείνει στο μανίκι και να προστεθεί με λίγο μεγαλύτερα γράμματα στην μπροστινή ή στην πίσω πλευρά.
astrovox Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20, 2007 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20, 2007 Κι αυτό γίνεται. Θα κάνω το καλύτερο που μπορώ «I have loved the stars too fondly to be fearful of the night». Sarah Williams, The Old Astronomer
elohim Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20, 2007 Ευχαριστώ για την γρήγορη αντίδραση.... Πού μπορούν να γίνουν οι παραγγελίες? dreamers and not, do not lower the head...
elohim Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20, 2007 Συγγνώμη τώρα διάβασα όλο το κείμενο... dreamers and not, do not lower the head...
Αργύρης Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20, 2007 Γιούπιιιιιιι!!!!!! Σωστό το σχόλειο, άσε το σήμα στο πλάι και βάλε ένα πιο μεγάλο μπροστά!! Θα σου στείλω πμ ΤΩΡΑ! ΣΤΕΛΛΑ, ΓΙΩΡΓΟ, ΒΑΣΙΛΗ, ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΕΚΕΙ ΨΗΛΑ...
Αργύρης Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20, 2007 Σχόλιο ήθελα να πω... ΣΤΕΛΛΑ, ΓΙΩΡΓΟ, ΒΑΣΙΛΗ, ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΕΚΕΙ ΨΗΛΑ...
thanasisgr Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20, 2007 τελεια παντως προτεινω να γινει το ιδιο και με κουπες ....για να πινουμε το καφεδακι μας τα βραδια των παρατηρησεων ##########
MARIA ARGYRIOU Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20, 2007 Τέλεια είναι η μπλούζα!!!! Πολύ ώραιο το σχέδιο!Αν και δεν την έχω!!!! Το σύμπαν δεν είναι μια μηχανή.Είναι μια ατέρμονη μετουσίωση του ορατού σε αόρατο,του κενού σε πλήρες, του αδύνατου σε δυνατό και τανάπαλιν. Μάνος Δανέζης, Στράτος Θεοδοσίου
Κατερινα Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20, 2007 Άσε καλύτερα thanasisgr. Άντε και την έχεις την κούπα. Που την αφήνεις;Ξέρεις τι κυνηγητό έχω φάει στον Πάρνωνα για την κούπα του καφέ, που δεν με αφήνει κανείς να την ακουμπήσω στο τραπεζάκι του για να μη λερωθούν οι ... πλαστικοποιημένοι χάρτες του ;;; Ξέρεις πόσο δύσκολα φεύγει ο καφές από το πλαστικό; θέλει 2 ολόκληρα χαρτομάντηλα!!! Αχ! Δε θα πάρω κι εγώ αμάξι; 5 τραπεζάκια θα παίρνω μαζί μου και στο καθένα θ αφήνω πάνω κι από μια κούπα καφέ, να το ευχαριστηθώ κι εγώ βρε αδελφέ !
dimidour Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21, 2007 Και εγώ θέλωωωωωω!!!! Και μπλούζα και κούπα όταν δημιουργηθεί!!!!! Άφού ξημεροβραδιάζομαι στο forum έτσι και αλλιώς τώρα που έχει μειωθεί η δουλειά...ας πίνω και ένα καφεδάκι....!!!! Έστω και ζεστό.... Ανδρέα πόσο περίπου είναι τα έξοδα αποστολής και πόσο καιρό κάνει να έρθει η παραγγελία;;;; Βγαίνει και σε βρεφικό νούμερο να πάρω στην κορούλα μου που είναι 2 μηνών;;;;;; Και εγένετω φως....
quendi Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22, 2007 Τα πορτοκαλί μπλουζάκια είναι τα καλύτερα και τα πιο όμορφα, λίγα για αυτά!!!! Ευχαριστούμε Ανδρέα, πράγματι πέρασε καιρός από την τελευταία φορά. Θέλω και άλλο χρώμα! Φιλικά,Παναγιώτης Αντωνόπουλος
vag_stephanou Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22, 2007 Δυστυχώς, στο παραπάνω link δεν είχα προμηθευτεί ακόμα το πορτοκαλί μου μπλουζάκι...! Στην επόμενη πάντως θα είμαστε ασορτί! Είναι χαρακτηριστικό πως ένας φίλος που με είχε δει στην TV τότε στο Λυκαβηττό έχει να λέει ακόμα πως με θυμάται με το πορτοκαλί μπλουζάκι!!
Sofia L. Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23, 2007 Αυτό το πορτοκαλι είναι τρέλα! Αντρέα το σήμα θα είναι στην πλάτη της μπλούζας;; Μήπως (λέω τωρα εγώ) να μπει μπροστά; Για να φαίνετε και στις φωτό ρε παιδί μου Πότε θα βγει το νεο σχέδιο να το δούμε; Μακάρι να έβγενε μέσα στο καλοκαιράκι... http//enastros.blog.com.gr/
Κατερινα Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23, 2007 Σωστή η Σοφία! Άλλωστε πολλές γυναίκες (και άνδρες) έχουν μακριά μαλλιά και αν τ αφήνουν ελεύθερα, το σήμα θα "χάνεται". (ούτε κινητό τηλέφωνο σε ερημονήσι να ήταν )
Fred Ley Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23, 2007 Hi Andreas, OK, I'll grab one of those bad boys for my t-shirt collection. I like the "hot orange" look. Hey, at least if I ever get lost in the woods Search and Rescue will be able to spot me easily wearing the Astrovox Survival T-shirt.Over and out, -Fred www.instrumentsoflight.com - www.ras.org.ukwww.avastronomyclub.org - www.aavso.org (LEF)www.imca.cc (#9181)www.alpo-astronomy.orgAstrovox Member #4.Doing astronomy since 1970Sky & Tel subscriber since 1971www.highdeserttelescopes.com
βολιωτης Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23, 2007 5 τραπεζάκια θα παίρνω μαζί μου και στο καθένα θ αφήνω πάνω κι από μια κούπα καφέ, να το ευχαριστηθώ κι εγώ βρε αδελφέ ! Συγκινητικα τα λογια σου γατα . Πολυ ωραια ιδεα να ξαναβγουν τα μπλουζακια .Να ' στε καλα . Τα πάντα ειναι Μαθηματικά.
Κατερινα Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23, 2007 Συγκινητικό είναι και το δικό σου ενδιαφέρον για τα μπλουζάκια, Άλεξ.Είσαι όμως άτυχος. Δε θα κυκλοφορήσουν μικρά νούμερα...για βρέφη...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα