henry Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20, 2007 Χθές το πήρα απόφαση και πήρα το πρώτο μου τηλεσκόπιο από την ΑΚΤΙΣ στη Θεσσαλονίκη, το skywatcher 150/750: Το στήσιμο δεν ήταν ιδιαίτερα δύσκολο, παρόλο που στην ΑΚΤΙΣ τρόμαξα λίγο με τις βίδες και τις βιδούλες. Συναρμολόγηση ζύγισμα και ευθυγράμιση του finder δεν μου πήραν πάνω από μια ώρα και τώρα το έχω έτοιμο στημένο στο μπαλκόνι και περιμένω να νυχτώσει Δεν περιμένω να δω πολλά σήμερα, καμιά σελήνη και καμιά Αφροδίτη, αλλά νομίζω για πρώτη φορά είναι αρκετά. Θα επανέρθω με εντυπώσεις! Χάρης
Foehammer Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20, 2007 Φιλε ειναι καταπληκτικο τηλεσκοπιο! Το εχει ενας φιλος εδω στη Κυπρο. Ελαφρυ, ευχρηστο, δυνατο! Σιγα σιγα επενδυσε σε καλα προσοφθαλμια και εισαι κομπλε! Ad Astra Per Asperawww.agapioselia.com
nickthegreek13_7 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20, 2007 Καλορίζικο φίλε μου! Όπως είπε και ο Αγάπιος, είναι ενα πολύ δυνατό τηλεσκόπιο με το οποίο μπορείς επίσης να κάνεις τα πρώτα σου βήματα και στην αστροφωτογράφηση!
krisgym Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20, 2007 καλεs παρατηρησειs φιλε μου. Φιλικα Χρηστοs.
bouzaras Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20, 2007 Οπως λέει κι ο μεγάλος G.T.: "Καθαρούς ουρανούς"! Κοιτώντας ψηλά και μακριάhttp://astronomy.bouzaras.info
henry Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17, 2007 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17, 2007 Να κάνω μιά ερώτηση; Τον εξοπλισμό μπορώ να τον έχω μόνιμα στημένο, ή ύστερα από κάθε παρατήρηση πρέπει να τον αποσυναρμολογώ και να αποθηκεύω ξεχωριστά σωλήνα, τρίποδο και βαρίδια;
planetman Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17, 2007 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17, 2007 Γιατί να το κάνεις αυτό; Τί πρόβλημα να υπάρχει; ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ ΚΡΗΤΗΣ - το κινητό πλανητάριο
koyote Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17, 2007 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17, 2007 Να κάνω μιά ερώτηση; Τον εξοπλισμό μπορώ να τον έχω μόνιμα στημένο, ή ύστερα από κάθε παρατήρηση πρέπει να τον αποσυναρμολογώ και να αποθηκεύω ξεχωριστά σωλήνα, τρίποδο και βαρίδια; Θα σου δημιουργησει περισοοτερα προβληματα απ'οτι θα λυσει.Θα κανεις πολλη ωρα να το συναρμολογεις καθε φορα... Aσε την ψυχη σου να σταθει νηφαλια και αταραχη μπροστα σε ενα εκατομμυριο συμπαντα!!! Φιλικα, Βαλογιαννης Γιωργος
elohim Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17, 2007 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17, 2007 μπορείς να βγάζεις μόνο τον οπτικό σωλήνα για να το τοποθετείς όπου θέλεις εσύ... Αφου κλείνεις με τα καπάκια όλες τις τρύπες για την σκόνη... Αλλα αν δεν έχεις πρόβλημα χώρου δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα να το έχεις στημένο... Μην ξεχνάς τα καπάκια... Καλορίζικο και καθαρούς ουρανούς... dreamers and not, do not lower the head...
henry Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17, 2007 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17, 2007 Ευχαριστώ πολύ για τις πολύ γρήγορες απαντήσεις σας!
Efstathios Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17, 2007 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17, 2007 Καλορίζικο henry. Τώρα πάρε και έναν αστροστάτη κάποια στιγμή άν δεν έχει πάνω και θα μπορείς να κάνεις και πιο άνετη παρατήρηση και φωτογράφηση. starrynights.blog
henry Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17, 2007 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17, 2007 Ακόμα δεν το έχω χαρεί γιατί μέσα από τη θεσσαλονίκη δε βλέπω τίποτα και προς τα έξω δεν ξέρω που να πάω. Όταν το πάρω πιο ζεστά, η πρώτη μου αγορά θα είναι ένας αστροστάτης
krisgym Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17, 2007 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17, 2007 Καλησπερα henry. Παρατηρησε ΣΚΟΡΠΙΟ, ΤΟΞΟΤΗ και ΔΙΑ, και μεσα απο την θεσσαλονικη εχει πολλα Σμηνη να δειs. Φιλικα Χρηστοs.
Tilemachos Athanasiadis Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17, 2007 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17, 2007 Ως κατοχος του ίδιου τηλεσκοπίου σου λέω: 1.Πολύ καλή επιλογή!!!2.Πολύ καλή επιλογή!!!3.Καλές παρατηρήσεις + φωτογρφίσεις....
akmakas Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20, 2007 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20, 2007 Καλές παρατηρήσεις με το καινούριο σου εργαλείο φίλε! www.retrovisions.grwww.retrosystem.gr
Kefalas George Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20, 2007 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20, 2007 Καλα αστρικα ταξιδια φιλε μου!!!! Με γειαααααααααααα!!!!!! Περιμενω να σχολασει ο ουρανος να συναντησω τα αστρα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα