dennisgr Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23, 2007 Γεια σας παιδιά ... Οπως καταλάβατε είμαι καινούργιος στο σιτε ... Είμαι 19 χρονών αλλά από πολύ μικρός είχα χόμπι να ασχολούμαι με τα άστρα και αποφάσισα να προβώ στην αγορά τηλεσκοπίου αξιόλογοι που να με βάλει για τα καλά στο θέμα , σημειώσω πως δεν ο Ωνάσης (θα παρακαλούσα να μην μου προτείνατε κιάλια γιατί ήδη έχω )
Achilleas Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23, 2007 Για αρχή αγοράζεις το βιβλίο Nightwatch (πίστεψε με το χρειάζεσαι), και μετά θα σου συνιστούσα κάποιο 8" Dobsonian, TS-GSO ή Skywatcher... Δεν θα σου πάρει πάνω απ 400 ευρώ... Λέσχη Ε.Λ.Φ.Ε.ΑΣ
dennisgr Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24, 2007 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24, 2007 Με αυτα τα τηλεσκοπία μέχρι που θα μπορώ να βλέπω και τι? (Μένω βλέπεις κρητη και δεν ξερω που θα μπορούσα να βρω αυτό το περιοδικό)
dennisgr Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24, 2007 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24, 2007 να σημειώσω ότι θα έδινα και 700 ευρώ και 1000 ευρο αν είναι να πάρω κάτι καλό που θα με ευχαρίστηση !!
Achilleas Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24, 2007 Χμμμ, αν είναι για τόσα λεφτά η παίρνεις κατοπτρικό όπως σου πα αλλα ίσως με GO-TO αν βρείς, αλλιώς σε Dobsonian κάτι μεγάλο, ίσως 12 ίντσες? Εγώ θα παιρνα ενα 8" σε ισημερινή στήριξη... Για το βιβλίο που σου πα, το έχει ο Παπασωτηρίου νομίζω, που είναι στο Ηράκλειο... Λέσχη Ε.Λ.Φ.Ε.ΑΣ
nansy Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25, 2007 Θα σου πρότεινα διοπτρικό τηλεσκόπιο θεωρούνται από τα καλύτερα όσο αναφορά στην παρατήρηση των πλανητών και άλλων ουράνιων σωμάτων και αφού μπορείς να διαθέσεις και τόσα χρηματά θα σου πρότεινα να είναι γύρω στα 6-8 ιντσών...Τα διοπτρικά τηλεσκόπια τα προτείνουν όλοι οι αστροφωτογράφοι και ερασιτέχνές αστρονόμοι και είναι κατάλληλα και για αρχάριους στην παρατήρηση αλλά και για πιο προχωρημένους.. αλλά αν θες να παρατηρήσεις νεφελώματα, γαλαξίες κ.α θα σου πρότεινα νευτώνιο κατοπτρικό θεωρούνται μεγαλύτερης ευκρινείας από τα διοπτρικά αλλά και πάλι σε προτείνω διοπτρικό τηλεσκόπιο.Αναλόγως όμως εσύ τι θέλεις..Ελπίζω να βοήθησα!!! Ο άνθρωπος προέρχεται από την αστερόσκονη των αστεριών και από την ανθρώπινη αστερόσκονη μπορεί να γεννηθούν νέα αστέρια....!!!!-(Μάνος Δανέζης)
vag_stephanou Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25, 2007 Δυστυχώς δεν παίρνεις καλό διοπτρικό 6-8" με 700-1000 ευρώ...!
dennisgr Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25, 2007 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25, 2007 παιδιά τι ειναι το καθενα ??
nickthegreek13_7 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25, 2007 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25, 2007 παιδιά τι ειναι το καθενα ?? http://www.astrovox.gr/scopetypes.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα