J.D.S Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5, 2007 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5, 2007 Καλησπερα . Εχω δει σε πολλα site να φιγουραρει η παρακατω βαση!!Την εχει καποιος φιλος να μας πει την γνωμη του?Εισαγεται στην Ελλαδα.? Την εχω βρει σε πολυ καλη τιμη απο Ιταλια. Φιλικα ΓιαννηςOrion - Atlas EQ-G Equatorial Mount with GoTo Hand Controller * This big, beefy equatorial mount from Orion sports fully enclosed, dual-axis DC stepper motors and self-pointing (GoTo) electronics. * This model comes with the GoTo Hand Controller. * Onboard database is chock-full of galaxies, nebulae, clusters, stars, planets, and more...for a total of 13,436 objects. * 9 slew speeds, 3 tracking speeds, backlash compensation, and periodic error correction are just some of the highlights of this mount. * Hand controller has RS232 port. * Weight Capacity: 40 lbs. * DC Power Supply is sold separately.
eliasg2004 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6, 2007 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6, 2007 Πρόκειται για την "αμερικάνικη" έκδοση της γνωστής κινέζικης EQ6. Δε νομίζω ότι θα βρεθεί άνθρωπος να πει κάτι κακό γι αυτή τη βάση, είναι εξαιρετική λύση. Αν δεν σε ενοχλεί το λευκό χρώμα δεν υπάρχει λόγος να μην την προμηθευτείς από Ελλάδα ως skywatcher - είναι το ίδιο πράγμα.Αν τελικά προχωρήσεις, φρόντισε μονάχα το χειριστήριο να είναι της έκδοσης 3.ΧΧ. Από ότι έχω καταλάβει εκεί είναι η διαφορά αυτή την περίοδο από προμηθευτή σε προμηθευτή. Κάποιοι δηλαδή διαθέτουν την ίδια βάση φθηνότερα με χειριστήριο έκδοσης 2.ΧΧ.Θα βοηθούσε επίσης να ανέφερες που τη βρήκες. Αν κάποιος φίλος έχει κάποια θετική ή αρνητική εμπειρία με τον συγκεκριμένο ιταλό προμηθευτή, θα μπορέσει να στη μεταφέρει.Καλές αγορές.Φιλικά,Ηλίας.
KOSTAKIS Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6, 2007 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6, 2007 Ναι!!!!αγορασε την αφοβα.Καταπληκτικη βαση με εξαιρετικες επιδοσεις σε αυτην την τιμη.Προσεξε μονο απο που θα την αγορασεις,για να μην βρεθεις και εσυ με "στοκαρισμενη", περασμενο μοντελλο,στην τιμη του καινουργιου.
J.D.S Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6, 2007 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6, 2007 ΠαιδιαΕυχαριστω για την αμμεση απαντηση σας.Το site που την εχω βρει ειναι το http://www.staroptics.it/astronomia/telescopi.htmΑλλα δεν πολυεμπιστευομαι τους Ιταλους αν ειναι ετσι οπωςμου τα λετε.Ομως κανω συχνα ταξιδια προς Ιταλια και μπορω να την δω Live.Ηλια ευχαριστω για την διαφορα που μου επισημανες σχετικα με τηνβερσιον του remote.
astrovox Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7, 2007 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7, 2007 Για ποια διαφορά τιμής μιλάμε σχετικά με την εδώ EQ6; «I have loved the stars too fondly to be fearful of the night». Sarah Williams, The Old Astronomer
Andreas72 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7, 2007 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7, 2007 Προσεξε μονο απο που θα την αγορασεις,για να μην βρεθεις και εσυ με "στοκαρισμενη", περασμενο μοντελλο,στην τιμη του καινουργιου. Κάνουν τέτοια πράγματα εδώ στο Ελλαντα βρε Κώστα?ααααπαπα Πάντως χωρίς πλακά φίλε J.D.S αξίζει τα ευρώ της μέχρι τελευταίου σεντ.Την έχω και δεν έχω κανένα παράπονο. http://www.astropixel.gr
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα