elohim Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17, 2007 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17, 2007 τα κιλά των πακέτων του καινούριου μου Dobson 8'' Skywatcher.... Πιστεύω ότι είναι το πιο ευχάριστο βάρος που σήκωσα ποτε... Είμαι στη δουλειά και ακόμα δεν τα άνοιξα... Ανυπομονώ να ρθεί το μεσημέρι να πάω σπίτι να τα ανοίξω.... Κάποιοι απο εδώ την έχουν γευτεί αυτή τη χαρά... Απο μένουν 4 ώρες 22 λεπτά και κάτι δευτερόλεπτα... dreamers and not, do not lower the head...
0ctane Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17, 2007 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17, 2007 άντε καλορίζικο ...καλές παρατηρησεις
Kefalas George Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17, 2007 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17, 2007 Φιλε elohim καλοριζικο!! Απο τις πιο ομορφες στιγμες ειναι η παραλαβη καινουριου αστρονομικου εξοπλισμου!! Ανοιξε με ευλαβια το κουτι κ καμαρωσε το νεο σου μωρο!!Εγω τουλαχιστον οπως εχω ξαναγραψει σε αναλογο post ακομα κ τα σακουλακια τα διπλωνω κ τα φυλαω προσεκτικα!!!Καλες παρατηρησεις φιλε!! Περιμενω να σχολασει ο ουρανος να συναντησω τα αστρα...
planetman Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17, 2007 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17, 2007 Πριν από περίπου 3 εβδομάδες ήμουν κι εγώ ακριβώς στην ίδια θέση με σένα τώρα. Ήμουν στην δουλειά, παρέλαβα το τηλεσκόπιο και περίμενα να πάω σπίτι να το ανοίξω. Αλλά μήπως τα παραλές; Γύρω στα 30 κιλά πρέπει να είναι... ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ ΚΡΗΤΗΣ - το κινητό πλανητάριο
0ctane Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17, 2007 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17, 2007 εσεις ειχατε υπομονη.....εγω πηρα το υπηρεσιακό και έφυγα απο τη δουλεια για να παω να το φορτωσω.Δεν κυκλοφορούσα στο κέντρο με το δικό μου λόγω δακτυλίου...
draculas Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17, 2007 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17, 2007 μήπως να μετρηθούμε κάποια στιγμή οι dobsoνάδες? Και εγω πρόσφατα απέκτησα αυτό που μου έλειπε πάντα απο τις παρατηρήσεις μου..μια ξαπλώστρα! καλορίζικο φίλε, καλά ξενύχτια!
elohim Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18, 2007 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18, 2007 Ευχαριστώ... χθες το συναρμολόγησα... Δεν δυσκολεύτηκα μπορώ να πω απλά πολύ βίδα... το χέρι μου πιάστηκε να βιδώνω.... kefalas george είχες δίκιο με τα σακουλάκια όπως έλεγε και ένα σλόγκαν '' ζούμε μεγάλες στιγμές'' ευχαριστώ και πάλι και μήν ξεχνάτε.... ΜΗΝ ΚΑΤΕΒΑΖΕΤΕ ΚΕΦΑΛΙ... καθάριους ουρανούς σε όλους dreamers and not, do not lower the head...
koyote Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 23, 2007 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 23, 2007 Καλως ορισες κι εσυ στο club!!!! Aσε την ψυχη σου να σταθει νηφαλια και αταραχη μπροστα σε ενα εκατομμυριο συμπαντα!!! Φιλικα, Βαλογιαννης Γιωργος
akmakas Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24, 2007 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24, 2007 Καλορύζικο φίλε μου το καινούριο σου τηλεσκόπιο.Μια ανάλογη εμπειρία είχα και εγώ με το ίδιο τηλεσκόπιο! www.retrovisions.grwww.retrosystem.gr
elohim Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25, 2007 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25, 2007 Ευχαριστώ όλο το team.... Αντέ και μέ ένα 16'' εύχομαι στο μέλλον σ'όλους dreamers and not, do not lower the head...
paranoia Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25, 2007 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25, 2007 καλοριζικο και καλες παρατηρησεις! "Κι εσείς άστρα, αιώνες τώρα κάτι θέλετε να μας πείτε, μα σε λίγο ξημερώνει και δεν προφταίνουμε να μάθουμε" Τάσος Λειβαδίτης, Μικρό βιβλιο για μεγάλα όνειρα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα