DistalPsalm Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17, 2007 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17, 2007 Ναι με τις δουλειές και όλα τα άλλα τα κατάφερα να μείνω χωρίς barlow την τελευταία στιγμή! Δευτέρα φεύγω με άδεια και Πλανητάριο Θεσσαλονίκης είναι κλειστό αυτή την εβδομάδα. Προσοφθάλμια έχω μόνο το 10αρι και το 25αρι του dob 8'' κι έτσι η λύση barlow δείχνει επιτακτική σε αυτή τη φάση! Έτσι λοιπόν αύριο θα κατηφορήσω στο κατάστημα που βρίσκεται στον Πειραιά (γράφουμε όνομα χύμα?). Ξέρετε του telescopeshop. Ρώτησα τηλεφωνικά και μου είπαν ότι, παίζουν όχι short barlow της MEADE αποχρωματικοί περί τα 90 ευρώ. Μου είπαν μάλιστα για έναν μεταβλητό x2-x3 στην ίδια τιμή. Παίδες, ζητώ μια δυο γνώμες γιατί θα χαζέψω αν φύγω για καθαρούς ουρανούς με άδεια ...χέρια. υγ τα barlows σε αυτές τις τιμές είναι 1,25''. Θα έχω πρόβλημα στο dobsonian της skywatcher ή με τον αντάπτορα που έχει βολεύομαι? Ευχαριστώ προκαταβολικά!!! Γιατί, αλήθεια, Ελευθερία, γεννημένη από σεισμούς, είναι έξω από τα κράτη κι έξω από τους θεσμούς. Έχει από τον ήλιο κάτι κι από τους αστερισμούς... Μ.Χ.
planetman Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17, 2007 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17, 2007 1.25" είναι και το skywatcher με δυνατότητα για 2" αλλά το default είναι 1.25". Πάντως μην τρελένεσαι και τόσο για barlow x2, για deep sky δεν πρόκειται να τον χρησιμοποιήσεις συχνά. Πιο πολύ για πλανήτες και Σελήνη κάνει. ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ ΚΡΗΤΗΣ - το κινητό πλανητάριο
DistalPsalm Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17, 2007 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17, 2007 ναι ακριβώς ανάποδα ήθελα να το πω. Αυτός ο μεταβλητός barlow της ΜΕΑDE κάτι μου κάνει πάντως. Προσπαθώ να βρω κριτικές αλλά τίποτα. Γιατί, αλήθεια, Ελευθερία, γεννημένη από σεισμούς, είναι έξω από τα κράτη κι έξω από τους θεσμούς. Έχει από τον ήλιο κάτι κι από τους αστερισμούς... Μ.Χ.
giorgosgr Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17, 2007 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17, 2007 Αυτός ο μεταβλητός barlow της ΜΕΑDE κάτι μου κάνει πάντως. Προσπαθώ να βρω κριτικές αλλά τίποτα Μακριά! Facebook Giorgos'' videoastronomy page https://www.facebook.com/videoastronomy/
DistalPsalm Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18, 2007 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18, 2007 ok. O 140 x2 της ΜΕΑDE? Γιατί, αλήθεια, Ελευθερία, γεννημένη από σεισμούς, είναι έξω από τα κράτη κι έξω από τους θεσμούς. Έχει από τον ήλιο κάτι κι από τους αστερισμούς... Μ.Χ.
takis63 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18, 2007 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18, 2007 Ο #140 είναι πολύ καλός. Αν τον έχει σε καλή τιμή προχώρα άφοβα. Το αδιανοητο σημερα ειναι η μονη λυση για το αυριο ! Επανάσταση δεν είναι μόνο η εξέγερση, είναι και η συνειδητοποίηση της αλήθειας... http://www.spartastronomy.gr
DistalPsalm Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18, 2007 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18, 2007 82 ευρώ. τον πήρα σήμερα (1 λεπτό πριν κλείσει το μαγαζί!!!). Και Δευτέρα φεύγω για Τήνο! Για να δούμε λοιπόν τι λέει ο #140. Ευχαριστώ για τη βοήθεια παίδες Γιατί, αλήθεια, Ελευθερία, γεννημένη από σεισμούς, είναι έξω από τα κράτη κι έξω από τους θεσμούς. Έχει από τον ήλιο κάτι κι από τους αστερισμούς... Μ.Χ.
vroxh Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18, 2007 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18, 2007 καλοριζικο! clean sky! No confundas mi postura, soy ateo y no creo en ningun dios,no diferencio a las personas por su raza, su cultura o su mierda de religion!16/5/09
Kefalas George Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18, 2007 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18, 2007 πολυ καλη αγορα κ καλη τιμη. Καλοριζικος! Περιμενω να σχολασει ο ουρανος να συναντησω τα αστρα...
DistalPsalm Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18, 2007 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18, 2007 Να είστε καλά! Τι θα κάναμε και χωρίς όλους εσάς! Γιατί, αλήθεια, Ελευθερία, γεννημένη από σεισμούς, είναι έξω από τα κράτη κι έξω από τους θεσμούς. Έχει από τον ήλιο κάτι κι από τους αστερισμούς... Μ.Χ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα