PANOS23 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4, 2007 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4, 2007 Καλησπερα, θα ηθελα να μου προτεινετε ETX-125PE ή NexStar 5 SE ευχαριστω
lunar Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4, 2007 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4, 2007 Για δες στις μικρες αγγελιες μαςhttp://www.astrovox.gr/forum/viewtopic.php?t=6219 Φιλικα Δημητρης Orion Optics OMC 140 GP2 Goto Canon EOS 40D
PANOS23 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4, 2007 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4, 2007 Καλησπερα, θα ηθελα να μου προτεινετε ETX-125PE ή NexStar 5 SE ευχαριστω Ευχαριστω αλλα ειμαι μεταξυ αυτων των δυο και θα ηθελα την γνωμη σας
lunar Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4, 2007 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4, 2007 και εγω για ETX-125PE σου λεω κανε τον κοπο και πατα τον συνδεσμο που σου εβαλα Φιλικα Δημητρης Orion Optics OMC 140 GP2 Goto Canon EOS 40D
lunar Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4, 2007 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4, 2007 Παντος με τοσα λεφτα που κανουν αυτα οι περισσοτεροι και ποιο εμπειροι θα σου πουνε να διαλεξεις ενα dobsonian 8" και θα εχεις και ρεστα!!! Φιλικα Δημητρης Orion Optics OMC 140 GP2 Goto Canon EOS 40D
KOSTAKIS Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4, 2007 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4, 2007 Παρε μεταχειρισμενο ΕΤΧ 125 απλο ή με αισθητηρα .Το να δωσεις 1500€(δεν ξερω ποσο κανει ακριβως σαν καινουργιο)για 5'',ειναι απλα ....υπερβολη.Κατα καιρους εμφανιζονται στις αγγελιες του αστροβοξ διαφορες προτασεις.Καλο ειναι και το celestron, αλλα το ΕΤΧ ειναι ξυραφι(μονο και μονο που ειναι Μακ.....)Το ειχα παλια,και ειναι super gadget.
βολιωτης Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5, 2007 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5, 2007 Αυτο ηθελα να γραψω κι εγω . Μονο και μονο που ειναι mak .[/i][/u] Τα πάντα ειναι Μαθηματικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα