Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιεύτηκε

Ειναι ο μεγαλυτερος χαρτης που εχει γινει ποτε με 2.000.000 αστερια αλλα εχει κολησει στην εκδοση του γιατι δεν βρησκει εκδοτη που να θελει να εκδοσει αυτον τον κολλοσο

http://www.skygx.com/index.cfm

αξιζει να ριξετε μια ματια στο πιο πανω link και θα καταλαβετε για τη θηριο μιλαμε :shock:

Φιλικα Δημητρης

Orion Optics OMC 140 GP2 Goto Canon EOS 40D
Δημοσιεύτηκε

Ουάου :shock:

Πάντως Δημήτρη το μεράκι που έχεις για τους χάρτες,είναι εντυπωσιακό.Φαντάζομαι πως αυτούς που έχεις,θα τους έχεις σαν στολίδι στη βιβλιοθήκη σου!!

Δημήτρης Καπετανάκης

CGCG108-138:

Mag 15.5v, να τ'αφήσω;

Πολλά τα mag Άρη!

Το flickr μου

Δημοσιεύτηκε
Ουάου :shock:

Πάντως Δημήτρη το μεράκι που έχεις για τους χάρτες,είναι εντυπωσιακό.Φαντάζομαι πως αυτούς που έχεις,θα τους έχεις σαν στολίδι στη βιβλιοθήκη σου!!

Ολους τους χαρτες που εχω τους χρησημοποιω καθημερινα σχεδον για εκπαιδευση βρησκοντας διαφορους στοχους και περιοχες που μελετάω. (οχι για στολιδι)

Πάντως εχεις δικιο μου αρεσουν ιδιαιτερα οι χαρτες και καθε τοσο προμηθευομαι και απο εναν ή οποτε βρω καποιον καλο τον τυπωνω, αλωστε παντα θαυμαζουμε εναν καλο χαρτη γιατι ειναι εργαλειο και "εργο τεχνης" ταυτοχρονα.

Σημερα παραγγειλα και τον the Herald-Bobroff AstroAtlas

Φιλικα Δημητρης

Δημοσιεύτηκε

Σημερα παραγγειλα και τον the Herald-Bobroff AstroAtlas

Φιλικα Δημητρης

Φοβερός χάρτης.Θέλει όμως να θυμάσαι πολλά σύμβολα.

Με εκτίμηση Παναγιώτης Φωτεινέας
Δημοσιεύτηκε
Φοβερός χάρτης.Θέλει όμως να θυμάσαι πολλά σύμβολα.

Αμα σου αρεσει κατι και συμβολα και οτι θες μαθαινεις.

Φιλικα Δημητρης

Δημοσιεύτηκε
Το θέμα είναι να είναι και λειτουργικός Δημήτρη.Μέσα στη νύχτα και με περιορισμένο κόκκινο φως,οι συνθήκες πολλές φορές γίνονται δύσκολες.

Δημήτρης Καπετανάκης

CGCG108-138:

Mag 15.5v, να τ'αφήσω;

Πολλά τα mag Άρη!

Το flickr μου

Δημοσιεύτηκε
Το θέμα είναι να είναι και λειτουργικός Δημήτρη.Μέσα στη νύχτα και με περιορισμένο κόκκινο φως,οι συνθήκες πολλές φορές γίνονται δύσκολες.

Εχεις απολυτο δικιο αυτο ειναι και το μειονεκτημα των 3 χαρτων του jr. torres αποκλειεται να μπορεσει να τον διαβασει κανεις νυχτα με red light και ειδικα σε Α4 μεγεθος που λεει αυτος. Εγω τον τυπωσα σε Α3 και ακομα εχω παρα πολλες αμφιβολιες ποσο λειτουργικος μπορει να ειναι.

http://www.astrovox.gr/forum/viewtopic.php?t=5552

Φιλικα Δημητρης

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης