johnk Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10, 2007 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10, 2007 Με βαρια καρδια πουλαω αυτο το τηλεσκοπιο αλλα τι να κανω που θελω και αλλο τηλεσκοπιο . φυσικα και θα παρω dobson, αργοτερα γιατι δεν μπορει να λειπει απο εναν ερασιτεχνη για μενα ενα dobson. Το τηλεσκοπιο το εχω 15 μηνες και εχει κανει παρα πολλα ταξιδια και αν θελετε το πιστευετε, ευθιγραμιση εχει χρειαστει να του κανω 1-2 φορες και για πολυ μικρη ρυθμιση.επισης εχω εγκαταστησει και ανεμιστηρακι. με το τηλεσκοπιο ερχετε και ο telrad οπως και το lazer collimator της baader Για ολα μαζι εχω δωσει 730 ευρω και το δινω στα 530 ευρω Κομνηνος Γιαννης 6972256948 johnkomninos@yahoo.gr Κομνηνος Γιαννης
johnk Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17, 2007 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17, 2007 480 ευρω Κομνηνος Γιαννης
magasgiorgos Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17, 2007 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17, 2007 ΦΙΛΕ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΝΑ ΔΩΣΩ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ 8 ΑΡΙ . ΚΑΝΕ ΛΙΓΟ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ. ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΕΠΟΧΗ
johnk Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17, 2007 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17, 2007 κανενα προβλημα Κομνηνος Γιαννης
vag_stephanou Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17, 2007 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17, 2007 Προσοφθάλμιους δε δίνεις μαζί; Θα τους κρατήσεις;
johnk Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17, 2007 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17, 2007 ουπς, το ξεχασα εννοειται πως ναι Κομνηνος Γιαννης
vag_stephanou Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17, 2007 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17, 2007 Δυστυχώς και πάλι δεν κατάλαβα! Εννοείται "ναι τους δινεις" ή "ναι θα τους κρατησεις";;;;
johnk Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18, 2007 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18, 2007 εννοειται πως θα τους δωσω φιλε μουαλλωστε αυτα πανε μαζι με το τηλεσκοπιο Κομνηνος Γιαννης
Betelguese Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18, 2007 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18, 2007 Καλησπέρα,μήπως δίνεις χωριστά τον baader laser collimator?Αν ναι,πόσο?
johnk Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18, 2007 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18, 2007 συγνωμη αλλα θελω να πανε ολα μαζι σε αυτον που θα παρει το τηλεσκοπιο. ειναι η προικα του τηλεσκοπιου ετσι το βλεπω Κομνηνος Γιαννης
johnk Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5, 2007 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5, 2007 στην τιμη των 480 ευρω μπαινουν και οι-Δακτύλιοι συγκράτησης οπτικού σωλήνα 253mm (10 ″) αξιας 49 ευρω Κομνηνος Γιαννης
johnk Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6, 2007 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6, 2007 τελικα δινονται και μεμονομενα τα εξαρτηματα τηλεσκοπιο 420collimator 60δαχτυλιδια 35 τον telrad τον αγορασα εγω Κομνηνος Γιαννης
kellner Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6, 2007 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6, 2007 Για το collimator μπορώ να δωσω 50 ε και το παίρνω.Ευχαριστω SkyWatcher Dobsonian 8\" TeleVue Barlow 3x , 31.8mm (1 1/4\")
Ιωάννης Γογωνάς Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6, 2007 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6, 2007 Γειά καλησπέρα !Μπορείς να μου στείλεις μήνυμα που να παρέχει περισσότερες πληροφορίες για το τηλεσκόπιο ?Στο ζητάω γιατί θα με ενδιέφερε ... Γιάννης << Το θάρρος μας ενώνει, το θάρρος μας πάει μπροστά >> Σ.Ε.Α.Α. ( Σύλλογος Ερασιτεχνικής Αστρονομίας Αργολίδας ) << Αφιερωμένο σε αυτούς που θυσιάστηκαν για να φτάσουμε στα Άστρα >>
johnk Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4, 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4, 2008 το τηλεσκοπιο πουληθηκε.οποτε μενουν τα υπολοιπα Κομνηνος Γιαννης
johnk Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5, 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5, 2008 Ξεχασα να πω καλοριζικο στον Βαγγεληλοιπον, ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ!!!! Κομνηνος Γιαννης
astrovox Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5, 2008 Βαγγέλη καλορίζικο!! Εγώ το έλεγα σε κανά δυο φίλους να το πάρουν αλλά δεν... Ας πρόσεχαν «I have loved the stars too fondly to be fearful of the night». Sarah Williams, The Old Astronomer
vag_stephanou Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5, 2008 Αντρέα ευχαριστώ!Ευτυχώς που "δεν..." για τους φίλους σου για να το πάρω εγώ! Συγγνώμη για την παρατεταμένη συννεφιά που ακολουθεί της αγοράς..!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα