Tsaprazi Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16, 2007 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16, 2007 Έχω πρόβλημα με το τηλεσκόπιο! Δεν έχει σταθερή εικόνα. Πηγαίνω στον κρατήρα Θαλή π.χ. και όταν πάω για focus, τότε είναι που πέφτει Η θολούρα! Καμιά λύση;;; Life is like riding a bicycle. To keep your balance you must keep moving.Albert Einstein
HOMO Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16, 2007 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16, 2007 Χρόνια σου πολλά, Ελένη. Σου εύχομαι υγεία και καλές παρατηρήσεις. Ο ΣΚΥΛΟΣ ΤΩΝ ΑΣΤΡΩΝ
Tsaprazi Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17, 2007 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17, 2007 Ευχαριστώ! Life is like riding a bicycle. To keep your balance you must keep moving.Albert Einstein
planetman Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17, 2007 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17, 2007 Α, έκλεισε τα 11 το μικρότερο μέλος του forum; Χρόνια πολλά Ελένη. Όσο για το ερώτημά σου, τι προσοφθάλμιο χρησιμοποίησες; Αν έκανες πολύ μεγάλη μεγέθυνση, λογικό είναι. Αλλά να ξέρεις ότι μερικές μέρες που το seeing είναι χάλια, δεν μπορείς να εστιάσεις με τίποτα, όπως εγώ χθες, ούτε σε Σελήνη δεν μπορούσα να εστιάσω! ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ ΚΡΗΤΗΣ - το κινητό πλανητάριο
lunar Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17, 2007 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17, 2007 Χρονια πολλά και απο μενα Ελενη και οτι επιθυμεις μπροστα σου να το βρεις Φιλικα Δημητρης Orion Optics OMC 140 GP2 Goto Canon EOS 40D
filiatra Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17, 2007 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17, 2007 Χρόνια πολλά Ελένη.Πολύχρονη. Με εκτίμηση Παναγιώτης Φωτεινέας
alepohori Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17, 2007 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17, 2007 Ελένη πολύχρονη!! Κοίτα λίγο τις μικρές βιδούδες που είναι στο πάνω μέρος του εστιαστή σου. Πιθανόν μία από τις δύο να θέλει ελάχιστο βίδωμα,ώστε να εμποδίσει το κινούμερο μέρος του εστιαστή να κουνιέται πάνω-κάτω. Δημήτρης Καπετανάκης CGCG108-138: Mag 15.5v, να τ'αφήσω; Πολλά τα mag Άρη! Το flickr μου
Tsaprazi Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25, 2007 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25, 2007 Σας ευχαριστώ όλους και για τις απαντήσεις και για τις ευχές σας! Όσο για τις συμβουλές που μου δώσατε πράγματι έπιασαν τόπο! Life is like riding a bicycle. To keep your balance you must keep moving.Albert Einstein
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα