planetman Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18, 2007 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18, 2007 Ψάχνω ένα προσοφθάλμιο για ζόρικες κοντινές καταστάσεις. Πλανήτες και μικρά πλανητικά νεφελώματα αλλά τον θέλω με μεγάλο πεδίο. Δεν θέλω ορθοσκοπικό. Ο Radian 4mm πιστεύω είναι ό, τι πρέπει... Βασικά τώρα που το ξανασκέφτομαι και στα 8mm δεν θα με χαλούσε. Με έναν barlow γίνεται 4. ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ ΚΡΗΤΗΣ - το κινητό πλανητάριο
dimpap Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18, 2007 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18, 2007 Για δες εδώhttp://www.astromart.com/classifieds/details.asp?classified_id=527066 Ένα παιδί μετράει τ΄ άστρα. Μ. Λ ΣΕΑΑ (Σύλλογος Ερασιτεχνικής Αστρονομίας Αργολίδας)
planetman Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18, 2007 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18, 2007 Ευχαριστώ. Μάλλον πρέπει να φτιάξω λογαριασμό εκεί. ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ ΚΡΗΤΗΣ - το κινητό πλανητάριο
alepohori Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18, 2007 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18, 2007 Πρόσεχε όμως μη στο ασφαλίσουν κατά την αποστολή. Ενδέχεται να πληρώσεις τελωνειακά! Και εγώ σκέφτομαι να παραγγείλω,αλλά θέλει προσοχή. Δημήτρης Καπετανάκης CGCG108-138: Mag 15.5v, να τ'αφήσω; Πολλά τα mag Άρη! Το flickr μου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα