Κατερινα Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30, 2007 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30, 2007 Προς: Μαμάδες, μπαμπάδες, θείες, θείους, νονούς, παιδιά αλλά και για όσους αισθάνεστε μικρά παιδιά. Μια παράσταση ξεχωριστή και διδακτική. Μην τη χάσετε!Η ανηψιά μου κι εγώ ευχαριστούμε το... μικρό... Δημήτρη Καπετανάκη και τη Μαρία, που μας τη συνέστησαν. Λίγα λόγια για την παράσταση όπως την έχει παρουσιάσει το Αθηνόραμα. Το μοναδικό διαδραστικό κινηματογραφικό πάρκο της πόλης κι ένα από τα πρώτα πάρκα του είδους στην Ευρώπη, το Cinema Park στον Νέο Κόσμο, άνοιξε για μία ακόμη χρονιά εξοπλισμένο με το καινούργιο θέαμα «Ταξίδι στο Σύμπαν», μια περιπλάνηση στα μυστήρια του κόσμου, τη σχέση του ανθρώπου με το περιβάλλον και τις μεγάλες προκλήσεις για το μέλλον του πλανήτη μας. Βρεθήκαμε εκεί και σας μεταφέρουμε τις εντυπώσεις μας. Στην Αίθουσα 3D, φοράμε τα ειδικά γυαλιά και ξεκινάμε από το σημείο Μπιγκ Μπανγκ, για να τερματίσουμε στις μαύρες τρύπες και τα σούπερ νόβα. Τα έξυπνα καθίσματα στην Αίθουσα Δράσης κινούνται, παράγουν οσμές και ειδικά εφέ, μεταφέροντάς μας μία στο υπέδαφος της Γης και μία σε μοναδικά φυσικά τοπία. Η Αίθουσα Μουσικής διαθέτει σούπερ σύγχρονο οπτικοακουστικό εξοπλισμό. Πώς αλλιώς θα μπορούσαμε να γνωρίσουμε, ενώ καθόμαστε αναπαυτικά σε μια καρέκλα, την παγκόσμια γλώσσα της μουσικής; Στην Αίθουσα Φαντασίας το μυαλό ταξιδεύει, αλλά ταυτόχρονα προβληματίζεται. Εδώ, με τη βοήθεια οπτικοακουστικής αφήγησης, θα μάθετε για τους κινδύνους που εγκυμονεί το σύμπαν, τα προβλήματα που θα αντιμετωπίσουν οι μελλοντικές γενιές, ακόμα και αφηγήσεις για εξωγήινα πλάσμα θ' ακούσετε. Στην ίδια αίθουσα, θα προβάλλεται και το ντοκιμαντέρ του BBC με τον Σαμ Νιλ, με θέμα τη γέννηση και την επίδραση του ήλιου. Λίγο πριν τελειώσει η διαδραστική περιήγηση στην Αίθουσα Παιχνιδιού, θα διασκεδάσετε παίζοντας με τα ατομικά τηλεχειριστήρια και απαντώντας σε ερωτήσεις γνώσεων και κρίσης που προβάλλονται στην οθόνη.
alepohori Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31, 2007 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31, 2007 Η ανηψιά μου κι εγώ ευχαριστούμε το... μικρό... Δημήτρη Καπετανάκη και τη Μαρία, που μας τη συνέστησαν. Παρακαλώ Κατερίνα μου! Μήπως θες να μας πεις πώς τα πήγες στην αίθουσα με τις ερωτήσεις; Ή μήπως,λόγω ασθενούς μνήμης,δε θυμόσουν τις απαντήσεις και τα πήγες χάλια;;; Δημήτρης Καπετανάκης CGCG108-138: Mag 15.5v, να τ'αφήσω; Πολλά τα mag Άρη! Το flickr μου
dimisi Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31, 2007 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31, 2007 Ευχαριστούμε παιδιά γι αυτήν την πληροφορία. Σαν παιδί κι εγώ λέω να πάρω τον μικρό μου ανιψιούλη να πάμε να δούμε την παράσταση ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα