Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιεύτηκε

Καλορίζικο και καλές παρατηρήσεις.

Τέλος καλό όλα καλά.

Ευχομαι να παρατηρήσεις πολύ γρήγορα!

Όλη της τη ζωή μελετούσε το σύμπαν, αλλά είχε παραβλέψει το πιο ξεκάθαρο μήνυμά του.

Για τα μικρά πλάσματα σαν εμάς η απεραντοσύνη του γίνεται υποφερτή μονάχα μέσω της αγάπης.

C. Sagan. Επαφή.

Δημοσιεύτηκε

Καλως το δεχτηκες φιλε stemi!!! \:D/ \:D/ \:D/

Καλοταξιδο!!!

Συνολικά με κόστισε 2430 Ευρώ δηλαδή κέρδος γύρω στα 2000 ευρώ

Αυτο ελειπε να το παρεις απο Ελλαδα...

Ακου εκει τιμη 4 χιλιαρικα... [-( [-(

Δηλαδη δεν νομιζω ποτε κανεις να εχει αγορασει αυτο το τηλεσκοπιο απο Ελλαδα ή Ευρωπη... Θα επαιρνε χαλαρα ενα meade lx90 12 ιντσων που κανει και 200 ευρω λιγοτερο...

Απλα πρεπει καποιος απο εμας, ή και με συνεργασια πολλων μας, να σφυριξει εκει στην celestron στην Αμερικη, τι συμβαινει με τις τιμες της στην Ευρωπη, σε σχεση με τις τιμες των meade...

Πραγματικα δεν βρισκω κανεναν λογο, για καποιον Ευρωπαιο να αγορασει το cpc 11 της celestron, οταν το 12αρι lx90 της meade ειναι και πιο μεγαλο και πιο φθηνο και εχει πλεον και acf οπτικα... :-k :-k :-k

Αν η celestron αλλαξει την πολιτικη της και επιτρεψει τις απευθειας αγορες απο Αμερικη, τοτε το δευτερο που θα συμβει θα ειναι να ακολουθησει και η meade.

Το μεγεθος του κερδους για ολους εμας τους Ευρωπαιους ερασιτεχνες εξαιρετικα μεγαλο... :-k :-k

Παιδια οποιος θελει να κανουμε μια συντονισμενη και καλα οργανωμενη προσπαθεια πανω σε αυτο το θεμα, ας μου στειλει κανα pm και βλεπουμε τι και πως θα το κανουμε...

Φιλε stemi οποτε μπορεις θελω να σε ρωτησω για το ποσο ευκολο ειναι να κουβαληθει αυτο το τηλε, μια που το εχω βαλει στο ματι και εγω...

Δημοσιεύτηκε
Φίλε Lasko μου φάνηκε για το μέγεθος του σχετικά εύκολο στη μετακίνηση. Σε 1-2 βδομάδες θα προσπαθήσω αν βρω χρόνο να το χρησιμοποιήσω, τότε θα σου πω λεπτομέρειες.
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσιεύτηκε

Καλοριζικο Stemi!

Με τοσα που περασες τι αλλο να πω. Καλους ουρανούς!

Meade LX200 8" EMC Classic (F/10) , Celestron Ultima Barlow 2x, Baader Ortho 6mm (Phantom),

Hirsch SCT Focal Reducer / Corrector f/6.3, Philips SPC900NC IR/Cut

>Destination Space!

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης