alepohori Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18, 2007 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18, 2007 Η παρουσία ενός τόσο εντυπωσιακού κομήτη σε τόσο βολικό ύψος,πιστεύω ότι δε πρέπει να περάσει ανεκμετάλλευτη από το αμύητο κοινό της Αθήνας!!!Πιστεύω ότι είναι άλλη μια πολύ καλή ευκαιρία να θαυμάσει και το κοινό κάποια από τισ μεγαλύτερες ομορφιές του ουρανού,χωρίς να χρειαστεί να πάρουμε τα βουνά. Προτείνω μία χαλαρή συνάντησή μας στο γνωστό σημείο του Λυκαβηττού το Σάββατο 24/11/2007 και ώρα 19:30 με 20:00. Δημήτρης Καπετανάκης CGCG108-138: Mag 15.5v, να τ'αφήσω; Πολλά τα mag Άρη! Το flickr μου
planetman Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19, 2007 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19, 2007 Δημήτρη, ο Holmes με την μικρή του επιφανειακή λαμπρότητα πλέον ανήκει στα DSO. Με φεγγάρι πώς θα παρατηρήσετε DSO; ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ ΚΡΗΤΗΣ - το κινητό πλανητάριο
alepohori Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19, 2007 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19, 2007 όχι και DSO ο Ηolmes βρε Μάνο... Δημήτρης Καπετανάκης CGCG108-138: Mag 15.5v, να τ'αφήσω; Πολλά τα mag Άρη! Το flickr μου
planetman Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19, 2007 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19, 2007 Εχτές πάντως κατά τις 1:00 από το σπίτι μου δεν κατάφερα να τον διακρίνω με γυμνό μάτι, παρόλο που έβλεπα αστέρι 4,5 mag ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ ΚΡΗΤΗΣ - το κινητό πλανητάριο
Andreas72 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19, 2007 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19, 2007 Αν μπορέσω φίλε Δημήτρη εγώ θα ανηφορίσω κατά το Λυκαβηττό.Ελπίζω ο καιρός να μας κάνει τα κέφια. Υ.Γ Αν και δεν θα με χάλαγε να πάρω και τα βουνά. http://www.astropixel.gr
Αργύρης Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19, 2007 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19, 2007 ΟΚ, θα είμαι εκεί αν δε μπλέξω με καμιά γιορτή πάλι!! ΥΓ: και αν το επιτρέψει ο καιρός φυσικά... ΣΤΕΛΛΑ, ΓΙΩΡΓΟ, ΒΑΣΙΛΗ, ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΕΚΕΙ ΨΗΛΑ...
παναγιωτης Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19, 2007 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19, 2007 Έχω αντιπρόταση. Σύνταγμα... Την ώρα που εμείς κοιτάμε τα , τα βλέπουν και κάποιοι άλλοι, ίσως όχι από τον δικό μας κόσμο...
alepohori Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19, 2007 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19, 2007 Έχω αντιπρόταση. Σύνταγμα...Πού θα παρκάρουμε εκεί φίλε Παναγιώτη,που σε έχουμε χάσει,παρεπιπτώντως;;; Δημήτρης Καπετανάκης CGCG108-138: Mag 15.5v, να τ'αφήσω; Πολλά τα mag Άρη! Το flickr μου
ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ ΛΕΩΝ Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19, 2007 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19, 2007 Και εγω λεω για Λυκαβηττο.Εκει παρκαρουμε ανετα(δεν γινεται να φερουμε τηλεσκοπια χωρις ΙΧ),ασε που η αστυνομια εκει δεν μας μαζευει.Και καλο ειναι να γινεται αυτο το αστροπαρτυ σε τακτα διαστηματα και σε καποιον συγκεκριμενο τοπο,ωστε να μας μαθαινουν οσοι ενδιαφερονται.Ισως καποια στιγμη να ετοιμασουμε και ενα προγραμα για 2-3 μηνες ,το οποιο να ανεβαινει καπου στην κεντρικη σελιδα του αστροβοξ. Η αστρονομια μας βοηθαει να κοιταμε ψηλα. www.astrotheory.gr
παναγιωτης Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19, 2007 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19, 2007 the point is ότι στον Λυκαβητό πέρα από τα ζευγαράκια και κάποιες παρέες δεν πάει κανένας περαστικός. Προτιμότερο είναι να πάμε κάπου που να περνάει κόσμος για βόλτα και να στέκεται σε εμάς. Και στην Δ.Αρεοπαγήτου θα μπορούσε να γίνει αυτό και στο Θησείο και γενικά καπου που πάει ο κόσμος το Σάββατο και θα πέσει πάνω μας... Την ώρα που εμείς κοιτάμε τα , τα βλέπουν και κάποιοι άλλοι, ίσως όχι από τον δικό μας κόσμο...
KonstantinosM Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19, 2007 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19, 2007 the point is ότι στον Λυκαβητό πέρα από τα ζευγαράκια και κάποιες παρέες δεν πάει κανένας περαστικός... Θα έρθω εγώ και θα είμαι περαστικός. Φιλικά Κωνσταντίνος Φιλικά - Ντίνος Μακρόπουλος *Όλα τα ταξίδια κάποια μέρα θα τελειώσουν. Βρες το σύμπαν μέσα σου και μπορείς να ταξιδεύεις για πάντα*.Prem Rawat
Αργύρης Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19, 2007 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19, 2007 Ας πάμε τώρα Λυκαβητό και κανονίζουμε να πάμε και Σύνταγμα και Θησείο και σε αρκετά άλλα μέρη!! Συγκεκριμένα στο τελείωμα της πλατείας Συντάγματος έχει ένα δρόμο που σε βγάζει από Σταδίου στην Πανεπιστημίου αλλά είναι μόνο για λεωφορεία και ταξί - δε νομίζω όμως να δυσκολευτούμε καθόλου να πάρουμε μια "προφορική άδεια" από την Αστυνομία!! Η ιδέα γυρίζει στο μυαλό μου αρκετό καιρό και κυρίως μετά τα αστροπάρτυ στη Χαλκιδική με Τηλέμαχο, Σάββα, Ο.Π.Α. και άλλους (σε 5 αστροπάρτυ πέρασαν περίπου 10.000 άτομα) Έφτασε ο καιρός για σειρά αστροπάρτυ εντός Αττικής!! ΣΤΕΛΛΑ, ΓΙΩΡΓΟ, ΒΑΣΙΛΗ, ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΕΚΕΙ ΨΗΛΑ...
Tilemachos Athanasiadis Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19, 2007 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19, 2007 Ας πάμε τώρα Λυκαβητό και κανονίζουμε να πάμε και Σύνταγμα και Θησείο και σε αρκετά άλλα μέρη!! Συγκεκριμένα στο τελείωμα της πλατείας Συντάγματος έχει ένα δρόμο που σε βγάζει από Σταδίου στην Πανεπιστημίου αλλά είναι μόνο για λεωφορεία και ταξί - δε νομίζω όμως να δυσκολευτούμε καθόλου να πάρουμε μια "προφορική άδεια" από την Αστυνομία!! Η ιδέα γυρίζει στο μυαλό μου αρκετό καιρό και κυρίως μετά τα αστροπάρτυ στη Χαλκιδική με Τηλέμαχο, Σάββα, Ο.Π.Α. και άλλους (σε 5 αστροπάρτυ πέρασαν περίπου 10.000 άτομα) Έφτασε ο καιρός για σειρά αστροπάρτυ εντός Αττικής!! Ελα να ακούω....συνέχεια...
Αργύρης Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19, 2007 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19, 2007 Ξέρεις εσύ, και φέτος πρώτα ο Θεός πάλι επάνω θα'μαι.... ΣΤΕΛΛΑ, ΓΙΩΡΓΟ, ΒΑΣΙΛΗ, ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΕΚΕΙ ΨΗΛΑ...
Tilemachos Athanasiadis Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19, 2007 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19, 2007 Ξέρεις εσύ, και φέτος πρώτα ο Θεός πάλι επάνω θα'μαι.... έλα και καθιερώθηκε !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
alepohori Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19, 2007 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19, 2007 Εγώ λέω να πάμε τώρα Λυκαβηττό και αργότερα βλέπουμε για Θησείο.Η ιδέα του Συντάγματος δε μου άρεσε και τόσο,διότι εκεί κυκλοφορούν και πολύ περίεργοι. Δημήτρης Καπετανάκης CGCG108-138: Mag 15.5v, να τ'αφήσω; Πολλά τα mag Άρη! Το flickr μου
Αργύρης Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19, 2007 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19, 2007 Γι'αυτό πρέπει να είμαστε πολλοί!!! Ίσως και με κανένα "όργανο" για... παρέα!! ΣΤΕΛΛΑ, ΓΙΩΡΓΟ, ΒΑΣΙΛΗ, ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΕΚΕΙ ΨΗΛΑ...
sevax Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19, 2007 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19, 2007 1) alepohori Είσαι "προδότης" χι,χι,χι, 2) παναγιωτης Είσαι "ταρατσό-πληκτος"χα,χα,χα, 3) Αργύρης Νά στήσω τραπεζάκι νά κόβω εισητήρια; η' θά δουλέψουν΄τά..."οργανα"; 4) Μήπως θά λένε εμάς περίεργους; Αντε νά τό δοκιμάσουμε Δημήτρης Γκιώνης.Τα δυο μάτια είναι καλύτερα από ένα.
planetman Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19, 2007 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19, 2007 Δεν ξέρω αν το έχετε προσέξει αλλά στις 24 του μήνα θα έχει Πανσέληνο που δεν ενδείκνυται για παρατήρηση και επίσης η Σελήνη θα είναι δίπλα στον Holmes που επίσης δεν ενδείκνυται για παρατήρηση. ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ ΚΡΗΤΗΣ - το κινητό πλανητάριο
Δημήτρης Τσακαλής Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19, 2007 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19, 2007 Οι προβλέψεις λένε ότι ο καιρός θα είναι σύμμαχος Τετάρτη, ίσως Πέμπτηκαι παρασκευήΓια Σάββατο δύσκολα τα πράγματα ΦιλικάΔημήτρης CELESTRON Dob www.medicalmarket.gr
kookoo_gr Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20, 2007 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20, 2007 hi Σχετικα με την συναντηση στον Λυκαβητο. Εαν το επιτρεπει ο καιρος σε πιο σημειο ειναι η συγκετρωση που θα γινει; Επισης θα εχετε και εξοπλισο μαζι σας; Το λεω αυτο γιατι αν το επιτρεπετε θα ηθελα να ριξω και μια ματια και απο αλλα τηελεσκοπια γιατι σκεφτομαι να παρω και δευτερο τηλεσκοπιο και θελω να εχω μια πιο ολοκληρωμενη αποψη. Thanx Φιλικά Κώστας http://www.astrobin.com/users/kookoo_gr/
ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ ΛΕΩΝ Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20, 2007 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20, 2007 Μα για να δει ολος ο κοσμος απο τηλεσκοπια το κανουμε.Ισως να το καναμε Παρασκευη,αν οι προβλεψεις ειναι καλυτερες;Σαββατο ειναι και παραμονη γιορτης(Κατερινες).Παντως μεχρι Τεταρτη βραδυ να εχουμε καταληξει. Η αστρονομια μας βοηθαει να κοιταμε ψηλα. www.astrotheory.gr
alepohori Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20, 2007 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20, 2007 Όντως,την Παρασκευή τα δείχνει καθαρότερα από το Σάββατο.Ας περιμένουμε και αύριο και το βράδυ αποφασίζουμε.Ελπίζω να μην έχετε αντίρρηση,αν αλλάξουν τα σχέδια. Δημήτρης Καπετανάκης CGCG108-138: Mag 15.5v, να τ'αφήσω; Πολλά τα mag Άρη! Το flickr μου
coursaros Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21, 2007 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21, 2007 Ελπίζω για πρώτη φορά τελικά, να καταφέρω να έρθω και εγώ μια βόλτα να σας γνωρίσω, και να δούμε μαζί τον ουρανό....Ενδεχομένως να έρθω και με παρέα.. Την δέχεστε; Υ.Γ. Πού ακριβώς στον Λυκαβηττό, γίνεται η συνάντηση;
ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ ΛΕΩΝ Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21, 2007 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21, 2007 Εννοουμε στο παρκινκ,εξω απο το θεατρο.Τελεσιδικα Παρασκευη 8 η ωρα; Η αστρονομια μας βοηθαει να κοιταμε ψηλα. www.astrotheory.gr
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα