alepohori Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14, 2008 (ερχονται καινουργιοι,καποιοι παλιοι πανε για αλεπουδες). Καπετανάκη γιά σένα τό " καρφί;" Αλεπο-ύδες-χώρι Δώθηκε κατάλληλη απάντηση στο καρφί αυτό,μέσα από τις φωτογραφίες!!Αναμένεται νέα απάντηση στο "Άλλος για Αλεποχώρι" με τις παρατηρήσεις που κάναμε εκεί! Δημήτρης Καπετανάκης CGCG108-138: Mag 15.5v, να τ'αφήσω; Πολλά τα mag Άρη! Το flickr μου
Κατερινα Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14, 2008 Κύριε Καπετανάκη, μαζί με τις παρατηρήσεις που κάνατε, γράψτε έστω και καθυστερημένα, μια δημοσίευση που να ανακοινώνει πως θα μαζευτείτε στο Αλεποχώρι, μιας και έχετε "ξεχάσει" να το κάνετε...Όχι τίποτε άλλο δηλαδή, έτσι για να υπάρχει μια φυσική συνέχεια των γεγονότων Εμένα μου άρεσε πολύ στο Σούνιο. θα μπορούσαμε να δοκιμάσουμε στο άμεσο μέλλον και κάποιο άλλο σημείο του Δρυμού που οι δρόμοι είναι πιο βατοί, μιας και οι περισσότεροι απ΄ότι κατάλαβα φοβούνται γενικώς να βάλουν τ αμάξια τους σε χωματόδρομους.Με τον κομήτη είναι αλήθεια πως δυσκολευτήκαμε λίγο, μιας και ήμασταν εντελώς απροετοίμαστοι γι αυτόν. Η μόνη έγκυρη πληροφορία που είχαμε ήταν πως ήταν κάπου στο κήτος... Αργότερα ήρθε και προστέθηκε άλλη μια πληροφορία πως ήταν κοντά στον Mira. Κατόπιν εορτής αποδείχθηκε πως το κοντά ήταν... 11 μοίρες...Τελικά είναι σχετικό τι εννοεί κανείς κοντά... θα ήθελα να εξυμνήσω τον απιστεύτου κάλλους σκούφο του ammonite και γι αυτό θα παρακαλέσω έναν εκ των φωτογράφων της βραδυάς, να ανεβάσει μια σχετική φωτογραφία. "ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ ΛΕΩΝ"Ευχαριστω την Κατερινα που με αυτοθυσια βοηθησε την ευκολη αναβαση του αυτοκινητου μου στο σημειο παρατηρησης. Κύριε Παπασωτηρίου εγώ σας ευχαριστώ. Δεν ήταν αυτοθυσία, ήταν πραγματική χαρά! Αυτοθυσία, αλτρουϊσμός και μαζοχισμός μαζί, θα ήταν να ακούω σιωπηλή παραπάνω από μία ώρα έναν ανεκδιήγητο τύπο να μιλάει για αερόστατα, σακιά, φτερά και πούπουλα και παράλληλες μετεμψυχώσεις ανθρώπων και ορνιθων...Καλού κακού πάντως εγώ την επόμενη φορά θα πάρω λίγο καλαμπόκι μαζί... Καλύτερα να τους τρέφουμε αυτούς, παρά να τους ακούμε...
ourania Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14, 2008 Αυτοθυσία, αλτρουϊσμός και μαζοχισμός μαζί, θα ήταν να ακούω σιωπηλή παραπάνω από μία ώρα έναν ανεκδιήγητο τύπο να μιλάει για αερόστατα, σακιά, φτερά και πούπουλα και παράλληλες μετεμψυχώσεις ανθρώπων και ορνιθων...Καλού κακού πάντως εγώ την επόμενη φορά θα πάρω λίγο καλαμπόκι μαζί... Καλύτερα να τους τρέφουμε αυτούς, παρά να τους ακούμε...
Αργύρης Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15, 2008 Εεεεχμμμμ...... Το... καλαμπόκι μπαίνει σε σουβλάκι???? ΣΤΕΛΛΑ, ΓΙΩΡΓΟ, ΒΑΣΙΛΗ, ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΕΚΕΙ ΨΗΛΑ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα