Nompi Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20, 2008 Παιδιά καλημέρα έχω ένα 6'' Νευτώνειο αλλα στηριξη μου είναι ΕQ-1 ET-8(χωρίς μοτέρ)και αλουμινένιο τρίποδα έχω διπιστώσει την αδυναμία της και θέλω να την αλλαξω αλλα πολλα λεφτα δεν έχω δελεαστηκα λοιπόν απο το κατάστημα Bigstar που πουλάει μία HI EQ-5 189E + Aτσάλινο τρίποδα.Τί να κάνω να παρω μια ΕQ-5 που κάνει 400Ε η να πάρω αυτην που την αντέχω οικονομικα θα έχει τεράστια διαφορά η μία απο την άλλη?Α επίσης θέλω να ρωτήσω τι σημαίνουν η ενδέιξεις των κατασκευαστών PH kai HI (προφανώς είναι οι κατασκευαστές αν γινεται δώστε μου μια διεύθυνση για να δω ποιοι είναι οι κατασκευαστες η πείτε τελος παντων εξηγέιστε μου το τι παίζεται με τις στηριξεις)Α επίσης μπορώ να βάλω ηλεκτρονικό εστιαστή στο τηλεσκόπιο μου και αν ναι απο πιο καταστημα μπορω να τον αγορασω Σας ευχαριστώ όλους προκαταβολικα,
Andreas72 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20, 2008 Δεν θα στο συνιστούσα να αγοράσεις από εκεί(Bigstar).Ψάξε λίγο στο φόρουμ και θα βρεις την απάντηση που ζητάς. http://www.astropixel.gr
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα