Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιεύτηκε
Αντε όλοι μαζί εν χωρώ "ποτέ θα κά-ποτε θα καμι-ξεστεριά να πάρω το κανόνι μου".... :evil:

Δημήτρης Γκιώνης.

Τα δυο μάτια είναι καλύτερα από ένα. :shock:

Δημοσιεύτηκε

Ντάξει ρε παιδιά, χειμώνας είναι, δεν μπορούμε να παραπονιόμαστε συνεχώς για τον καιρό, στο κάτω κάτω τις καρδιές μας μόνο χαλαμε και δεν κερδίζουμε και τίποτα...

Όταν απογοητέυεστε με τν καιρό, απλά σκεφτήτε τους φίλους μας τους ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ!!!!

Δημοσιεύτηκε

Εγώ θα το θέσω διαφορετικά: Πόσες νύκτες από αυτές τις 300 ημέρες είναι ασέληνες και τυχαίνει να πέφτουν Παρασκευή ή Σάββατο? Όσες κι αν είναι, εμένα προσωπικά, δεν μου φθάνουν. Και βέβαια δεν μου φθάνουν και όταν κάποιες από αυτές τυχαίνει να είναι συννεφιασμένες, όπως τώρα. Δεν μπορώ όμως να κάνω και κάτι. Υπομονή παιδιά. Διαβάστε κανα review στο internet.

PapGeo

Δημοσιεύτηκε
Ντάξει ρε παιδιά, χειμώνας είναι, δεν μπορούμε να παραπονιόμαστε συνεχώς για τον καιρό, στο κάτω κάτω τις καρδιές μας μόνο χαλαμε και δεν κερδίζουμε και τίποτα...

Όταν απογοητέυεστε με τν καιρό, απλά σκεφτήτε τους φίλους μας τους ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ!!!!

Εγω θα ελεγα του Αγγλους!!!!

Λιγη βροχη καλο κανει, να βγαλει η γη χορταρι, να ανθησουν οι αγροι.. 8-[ :lol: :lol: Να μεγαλουν τα δεντρακια...γιατι με τοσες φωτιες το καλοκαιρι...... :( :(

Παντως εδω που ειμαι τον τελευταιο καιρο, δυο μερες βρεχει μια εχουμε Ηλιο :mrgreen: Μαλλον εχουμε βρει την Χρυση Τομη!!! :cheesy:

Αντε καθαρους ουρανους σε ολους!!!!!!!

Βασίλης Μεταλληνός

OO 16 1600 f4

ΟΟ 12.5 1525 f4.8 NEQ6

TOA130 1000 f7.7 ΕΜ200

ED80 600 f7.5, Vixen9x63

Canon eos 6D, Sony a7s2, Wat120n+,Asi120

2009年7月22號日食 - 2017 Aug 21

www.metallinos.net

Δημοσιεύτηκε

Παιδια ενταξει, χειμωνας ειναι, τι αλλο να γινει, συννεφια θα εχει, αλλα εδω στην κεντρικη Μακεδονια εχει παραγινει η συννεφια. Αφου μιλαμε, τετοια συνεφια ισως και να μην θυμαμαι ποτε, αλλα απο την αλλη, παλια δεν ειχα τηλεσκοπιο οποτε δεν με ενοιαζε...

Αφου να φανταστειτε εχω παρατηρησει οτι εδω και ποσους μηνες, η συννεφια επιτρεπει μονο μια μερα παρατηρησης γυρω απο την νεα σεληνη και αν..!

Αν εκεινη την ημερα βαριεσαι και λιγο ή δεν εισαι προετοιμασμενος, τοτε θα εχεις την ευκαιρια ξανα μετα απο εναν ή δυο μηνες...

Ειπαμε, αλλα το εχει παρακανει!

Να χιονιζε και λιγο κιολας να αποζημιωνομασταν....

Oσο για τους Αγγλους τι να πω????

Σε οποιο χαρτη και να εχω δει, η χωρα τους ειναι τιγκα στην φωτορυπανση.

Και ο καιρος ως γνωστο ολο συννεφα και βροχη...

Το τι ακριβως παρατηρουν οι Αγγλοι με τα τηλεσκοπια τους πραγματικα δεν το εχω καταλαβει... :-k :-k

Δημοσιεύτηκε

Παιδιά μην παραπονιέστε για τον καιρό. Χειμώνας είναι και καλό είναι που βρέχει. Ακόμη κι αυτές οι λίγες βροχές είναι υπερπολύτιμες. Σκεφθείτε μόνο τους αγρότες μας, αλλά κι ότι το καλοκαίρι έρχεται και τότε είναι πολύ πιθανό να πούμε το νερό νεράκι. Όχι μόνο πρέπει να βρέξει αλλά να ρίξει και (πολλά) χιόνια. Αλλοιώς τη βλέπω τη χώρα μας να ερημοποιείται.

Προσωπικά αυτή την εποχή προτιμώ τις βροχές απο την αστρονομία. Δε μπορούμε να τα έχουμε όλα δικά μας.

Άλλωστε μην ανησυχείτε.

Ο Φλεβάρης κι αν φλεβίσει..καλοκαίρι θα μυρίσει!!

Το αδιανοητο σημερα ειναι η μονη λυση για το αυριο !

Επανάσταση δεν είναι μόνο η εξέγερση, είναι και η συνειδητοποίηση της αλήθειας...

http://www.spartastronomy.gr

Δημοσιεύτηκε

ΕΥΤΥΧΩΣ που βρέχει και μαζεύεται και λίγο νεράκι στις λίμνες!! [-o< [-o< [-o<

Να θυμίσω πως πέρισυ έριξε στην Αθήνα 19 βροχές και έκανε 124 μέρες ( :shock: )χωρίς νερό για να ξαναρίξει φέτος το Σεπτέμβρη... :cry:

Μέχρι σήμερα έχει ρίξει από το Σεπτέμβρη στην Αθήνα 25 βροχές εκ των οποίων η μία ήταν χιονόπτωση (προφανώς δε το έστρωσε στην πόλη :P )!

ΣΤΕΛΛΑ, ΓΙΩΡΓΟ, ΒΑΣΙΛΗ, ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΕΚΕΙ ΨΗΛΑ...

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης