Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιεύτηκε

Προσπαθησα να βαλω τα K3CCDTools ver. 3.0.1.975 στο laptop που εχει τα καταραμενα vista...και δεν τρεχουν μου βγαζουν μια αναφορα acces violation at address 00540699in k3ccd tools ...και...σβηνει το πλανο του.Ο Peter Katreniak δεν μου απαντησε ακομα,μηπως κανενας αντιμετωπισε το ιδιο προβλημα και εχει την λυση?Ευχαριστω.

Αποστολης. ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,)

Υγ..τα ετρεξα και κατω απο εξομοιωση xp αλλα το ιδιο αποτελεσμα.

Δημοσιεύτηκε
Αποστόλη την απάντηση την έχω εγώ....''ΣΒVISTA''. :D :D Πρόσφατα απέκτησα και εγώ ένα λαπτοπ με vista και έχω αντιμετωπίσει αρκετά προβλήματα με τα αναθεματισμένα τα vista.Σκέφτομαι σοβαρά να περάσω τα XP πάλι.
Δημοσιεύτηκε
Αποστόλη την απάντηση την έχω εγώ....''ΣΒVISTA''. :D :D Πρόσφατα απέκτησα και εγώ ένα λαπτοπ με vista και έχω αντιμετωπίσει αρκετά προβλήματα με τα αναθεματισμένα τα vista.Σκέφτομαι σοβαρά να περάσω τα XP πάλι.
Ανδρεα ευχαριστω για την αστραπιαια απαντηση σου το σκεφτηκα να τα καθαρισω τα ατιμα αλλα η acer δεν μου ετειλε δισκο με drivers για καμια απο τις συσκευες που εχει τουτο το laptop και καταλαβαινεις τι προκειται να γινει...τρεξε να βρεις τα διαφορα για να ξαναδουλεψει... #-o #-o #-o #-o #-o
Δημοσιεύτηκε

Απ' ότι μου έχουν πει δεν είναι δυνατό σε καινούργιο laptop να μπουν πλέον τα ΧΡ.

Εγώ χρησιμοποιώ το παλιό Κ3 (νομίζω 1.2) που είναι δωρεάν και δουλεύει στα Vista με την ToUcam, όμως έχω κάποιο πρόβλημα με το λογισμικό της SPC900

γιατί δεν μου βγάζει τους σωστούς πίνακες ρυθμίσεων της μηχανής.

Δημοσιεύτηκε
Απ' ότι μου έχουν πει δεν είναι δυνατό σε καινούργιο laptop να μπουν πλέον τα ΧΡ.

Ηλία δεν έχω ακούσει κάτι τέτοιο,οπότε δεν γνωρίζω αν ισχύει.Θα ρωτήσω όμως έναν γνωστό που είναι η δουλειά του αυτή και θα απαντήσω.Αν ισχύει όμως δυστυχώς θα πορευτούμε με τα vista και τις ασυμβατότητες τους προς το παρών.Γιατί στο μέλλον θα βελτιωθούν και αυτό είναι βέβαιο. :-k :-k

Δημοσιεύτηκε

Για το δικό μου laptop που το έχω περίπου 4 μήνες, και έχω και εγώ πρόβλημα με τα vista μου είπαν ότι μπορώ να βάλω xp με ένα μικρό ρίσκο να μην δουλέψουν κάποιες ''λειτουργίες'' (όχι τα βασικά..) του υπολογιστή λόγω μη συμβατότητας τον drivers.

Έχω ακούσει όμως ότι κάποια καινούργια laptop έχουν την δυνατότητα να δουλέψουν 2 λειτουργικά συστήματα και (vista και xp) δουλεύοντας το ένα από τα δυο λειτουργικά (λογικά τα xp) από έναν εξωτερικό σκληρο. Και απλά επιλέγοντας με ποιον σκληρό θες να δουλέψεις όταν ξεκινάς τον υπολογιστή.(όπως γίνεται στα desktop).

Θα το δοκιμάσω σύντομα.

Δημοσιεύτηκε
Για το δικό μου laptop που το έχω περίπου 4 μήνες, και έχω και εγώ πρόβλημα με τα vista μου είπαν ότι μπορώ να βάλω xp με ένα μικρό ρίσκο να μην δουλέψουν κάποιες ''λειτουργίες'' (όχι τα βασικά..) του υπολογιστή λόγω μη συμβατότητας τον drivers.

Έχω ακούσει όμως ότι κάποια καινούργια laptop έχουν την δυνατότητα να δουλέψουν 2 λειτουργικά συστήματα και (vista και xp) δουλεύοντας το ένα από τα δυο λειτουργικά (λογικά τα xp) από έναν εξωτερικό σκληρο. Και απλά επιλέγοντας με ποιον σκληρό θες να δουλέψεις όταν ξεκινάς τον υπολογιστή.(όπως γίνεται στα desktop).

Θα το δοκιμάσω σύντομα.

θα το ψαξω!!! #-o #-o #-o
Δημοσιεύτηκε

Στα νέα laptop είναι από πολύ δύσκολο εως αδύνατο να βάλεις XP.

Το πρόβλημα στο δικό μου (Fujitsu Siemens) είναι ότι δεν υπάρχουν

drivers για τον SATA 2 controller ώστε να ΄"δεί" το σκληρό όταν κάνεις την εγκατάσταση XP.

Ένας φίλος λέει ότι ίσως μπορέσει να βρεί κάτι σε sites του εξωτερικού.

Πάντως λένε ότι με την έλευση του SP1 για VISTΑ θα λυθούν τα

προβλήματα συμβατότητας :^o

Φιλικά

Δημήτρης

CELESTRON Dob

www.medicalmarket.gr

Δημοσιεύτηκε

Εγώ χρησιμοποιώ το παλιό Κ3 (νομίζω 1.2) που είναι δωρεάν και δουλεύει στα Vista με την ToUcam, όμως έχω κάποιο πρόβλημα με το λογισμικό της SPC900

γιατί δεν μου βγάζει τους σωστούς πίνακες ρυθμίσεων της μηχανής.

Για την SPC 900 ειχα και εγω προβλημα με τα (S)Vista στο δικο μου laptop και κατβασα τους drivers για τα (S)Vista απο το site της philips και μετα κατεβασα ξεχωριστα το λογισμικο της καμερας και δουλευει μια χαρα

Φιλικά Κώστας

http://www.astrobin.com/users/kookoo_gr/

Δημοσιεύτηκε
Για την SPC 900 ειχα και εγω προβλημα με τα (S)Vista στο δικο μου laptop και κατβασα τους drivers για τα (S)Vista απο το site της philips και μετα κατεβασα ξεχωριστα το λογισμικο της καμερας και δουλευει μια χαρα

Σε ευχαριστώ, θα κάνω απεγκατάσταση και θα επανεγκαταστήσω το πρόγραμμα.

Εγώ δεν έχω την SPC αλλά την ToUcam της οποίας άλλαξα το λογισμικό σε SPC. (Νομίζω πάντως ότι κι εγώ έχω κατεβάσει τα drivers για Vista).

Δημοσιεύτηκε

Παιδιά, υπομονή .... τον ερχόμενο μήνα, θα κυκλοφορήσει επίσημα το service pack 1 για τα Windows Vista.

Δυστυχώς στα καινούρια laptop, που έχουν προεγκατεστημένα vista, δεν έχουμε την πολυτέλεια να προσπαθήσουμε να βάλουμε XP (μόνο η τέλευατάια έκδοση είναι συμβατή), διότι σε αυτήν την περίπτωση θα έχεις μεγαλύτερα πρόβληματα μετά με τις συσκευές του laptop.

Aυτό σημαίνει ότι θα πρεπεί να βρείς, για κάθε τι drivers κ δεν πρόκειται ποτέ να σου δουλέψει τέλεια.

APM Astrograph 107, Baader Steeltrack Focuser, NEQ6 Pro

ATIK 314L+, QHY5, Starlight Xp. USB Filter Wheel

http://astrophotographia.blogspot.com

http://photographiaHD.blogspot.com

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης