filiatra Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24, 2008 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24, 2008 Παιδιά μ ενδιαφέρει αυτός ο τρίποδας αλλά δεν έχω ιδέα.Οποιος τον ξέρει ας μας πει μια γνώμη.http://www.emarket.gr/item.php?id=10835164 Με εκτίμηση Παναγιώτης Φωτεινέας
matman1975 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24, 2008 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24, 2008 Καλημέρα Παναγιώτη, Τον έχω εγώ! Ελαφρύς, σταθερός, με δυνατότητα να προσαρμόζεται σε διαφορετικές κλίσεις εδάφους! Τον χρησιμοποιώ με φακό 400mm f/5.6 L της Canon και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος. Θοδωρής ------------------------------------------------------------------------------------------Takahashi TOA-130SZeiss Abbe II ortho set + 2X Barlow
filiatra Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24, 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24, 2008 Θοδωρή σε τι ύψος φτάνει?Επίσης η κεφαλή είναι εύχρηστη?Ρωτάω γιατί ένα manfroto που είχα στο Καστελόριζο μου είχε σπάσει τα νεύρα.Επίσης η τιμή που το δίνει πως την βλέπεις? Με εκτίμηση Παναγιώτης Φωτεινέας
matman1975 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24, 2008 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24, 2008 Γειά σου Παναγιώτη, Την κεφαλή που δείχνει δεν την ξέρω, εγώ χρησιμοποιώ μια ball head 488 της manfrotto επίσης. Η τιμή μου φαίνεται πολύ καλή, η εταιρία αυτή είναι ίσως η κορυφαία σε τρίποδες και φωτογραφικές κεφαλές και τα 100ευρώ είναι το λιγότερο που θα πληρώσεις για έναν τρίποδά τους! Θοδωρής ------------------------------------------------------------------------------------------Takahashi TOA-130SZeiss Abbe II ortho set + 2X Barlow
Ηλίας Χασιώτης Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24, 2008 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24, 2008 Συμφωνώ ότι τα προϊόντα της Manfrotto είναι κορυφαία, προσωπικά έχω μείνει απόλυτα ευχαριστημένος.
filiatra Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24, 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24, 2008 Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά.Λέω να τον χτυπήσω. Με εκτίμηση Παναγιώτης Φωτεινέας
ioannischris Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28, 2008 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28, 2008 Βρηκα τα ακριβή χαρακτηριστικά του αν σε ενδιαφέρουν ακόμα: Folded length = 52cmLowest height = 31cmHighest height = 139cmWeight = 1.72kgMax loading = 5kg Εγώ έχω το 190ΧPROB αλλά δεν είμαι σίγουρος ποιες ακριβώς είναι οι διαφορές τους!
ioannischris Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28, 2008 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28, 2008 Κι αυτά είναι για την κεφαλή. Dimensions (WxDxH) 10 cmWeight 0.6 kgTripod Head Type PanMax Supported Weight 5 kg Να σου πω την αλήθεια τα 5Kg μου φαίνονται λίγο υπερβολικά για αυτήν την κεφαλή. Θα την συνιστούσα μόνο για ελαφριά SLR με ελαφρύ φακό. Σε κάθε περίπτωση μία ball head είναι απείρως πιο εύχρηστη.
filiatra Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28, 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28, 2008 Σ ευχαρίστώ πολύ φίλε ioannischris για τις πληροφορίες.Η αλήθεια είναι πως το σκέφτομαι.Εχει κ έναν στα 200 ευρώ.http://www.emarket.gr/item.php?id=10835136Σίγουρα είναι καλύτερος αλλά με προβληματίζει η τιμή κ το βάρος του. Με εκτίμηση Παναγιώτης Φωτεινέας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα