filiatra Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10, 2008 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10, 2008 http://www.lidl.gr/gr/home.nsf/pages/c.o.20080311.p.psifiakodimosiografikomagnitofonoΘα μου πείτε τι δουλειά έχει αυτό στο φόρουμ.Προσωπικά χρειάζομαι ένα για να σταματήσω να γράφω τις εντυπώσεις μου μετα απ την παρατήρηση ενός στόχου.Τα οφέλη πολλά.1)Θ ανοίγω λιγότερο τον φακό.Το κόκκινο φως επηρεάζει (λιγότερο, αλλά την επηρεάζει) την όραση.Ειδικά όταν ανακλάτε σε άσπρο χαρτί.2)Η περιγραφή μου θα είναι life κ δεν θα χρειάζεται ν αφήνω το προσοφθάλμιο να ξανακοιτάω κτλ.3)Τέλος η χαρτούρα.Ολα στο pc.Ταξινόμηση ανα αστερισμούς κτλ.4)Εξοικονόμησης χρόνου κατά την παρατήρηση.Θέλετε κ άλλα? Με εκτίμηση Παναγιώτης Φωτεινέας
Bi2L Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10, 2008 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10, 2008 χμμμ...πολυ καλη σκεψη Μπραβο βρε Παναγιώτη μιας και Σχεδον παντα ξεχναω καποιες περιγραφες, αρα βοηθαει αρκετα!!!!Αν και νομιζω οτι δεν το χρειαζεσαι.... σχεδον ολα τα κινιτα τηλεφωνα εχουν ηχογραφηση Βασίλης ΜεταλληνόςOO 16 1600 f4ΟΟ 12.5 1525 f4.8 NEQ6TOA130 1000 f7.7 ΕΜ200ED80 600 f7.5, Vixen9x63Canon eos 6D, Sony a7s2, Wat120n+,Asi1202009年7月22號日食 - 2017 Aug 21www.metallinos.net
Heal Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11, 2008 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11, 2008 Εκτός των άλλων είναι χρήσιμο για καταγραφή διαττόντων και επιπροσθήσεις.
filiatra Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11, 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11, 2008 σχεδον ολα τα κινιτα τηλεφωνα εχουν ηχογραφηση Κ λευκό φως. Το είχα σκεφτεί για το κινητό αλλά δεν μου αρέσει η ποιότητα ηχογράφησης.Πρέπει να πάρω θήκη να την βάψω κόκκινη κ γενικά δεν θ αποφύγω το άναμμα του κόκκινου φωτός.Κ όταν με το καλό αλλάξω κινητό θα πρέπει να ξαναπάρω θήκη και και και.Παλιά που δούλευα siemens ηχογραφούσε μ ένα πλήκτρο.Εκεί θα μπορούσα να έχω την οθόνη κλειστή αλλά η siemens έκλεισε. Με εκτίμηση Παναγιώτης Φωτεινέας
draculas Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11, 2008 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11, 2008 πολύ καλή ιδέα Παναγιώτη.εγω οσες φορές χρειάστηκε να κρατήσω σημειώσεις, ή να χρονομετρήσω (2 φορές σε απόκρυψη..) έγραφα βίντεο με την φωτογραφική. και όντως το λευκό φως είναι πρόβλημα. Να προτείνω και εγω μια ιδέα για κόκκινο φακό το βράδυ:http://www.lidl.gr/gr/home.nsf/pages/c.o.20080311.p.setprovoleas Βέβαια το συγκεκριμένο είναι λίγο ακριβό, το προβολάκι είναι περιττό, και το κόκκινο φως έχει γωνία "φωτισμού" 220 μοίρες.αλλα εχω βρει στα Jumbo ενα υπέροχο κόκκινο στοπ ποδηλάτου με 3€ που είναι υπερβολικά πρακτικό και φτηνό..
filiatra Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11, 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11, 2008 Παναγιώτη μην χαλιέσαι με διάφορους φακούς.Εγώ πήρα απ την Aktis κόκκινο φακό της Synta κ βρήκα την υγειά μου.Εχει ρυθμιζόμενη ένταση φωτός, μπαταρία ακόμη δεν του έχω αλλάξει απ τον Ιούνιο κ τον κρεμάω στον λαιμό μου με το σκοινάκι που έχει.Μέχρι να τον πάρω είχα χαλάσει ''1.234.573'' μπαταρίες για να βάζω στους φακούς που είχα φτιάξει κ δεν θυμάμαι πόσα στρέμματα κόκκινη ζελατίνα.Ασε που είχα δύο.Εναν με χαμηλό κ έναν με δυνατό φωτισμό για ανάλογες περιπτώσεις.Κ το κορυφαίο μία νύχτα με πολύ υγρασία ξέβαψε η ζελατίνα κ το τζιν αχρηστεύθηκε. Με εκτίμηση Παναγιώτης Φωτεινέας
seirios14 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11, 2008 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11, 2008 Παναγιώτη κάτι τέτοιο λες? http://www.optcorp.com/product.aspx?pid=10701&kw=orion%20red&st=2 Φιλικά, Λεωνίδας
planetman Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11, 2008 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11, 2008 Μιας και τό' φερε η κουβέντα, κάποια στιγμή θα βάλω στο mastrovox περιγραφή κατασκευή κόκκινου φακού. ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ ΚΡΗΤΗΣ - το κινητό πλανητάριο
draculas Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11, 2008 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11, 2008 μπαταρίες βάζω τις τελειωμένες απο την φωτογραφική μηχανή, για να ξεφορτιστούν πλήρως, μια φρά που το ειχα ξεχάσει αναμένο, το βρήκα μετά απο 1 εβδομάδα να καίει ακόμα..!πάντως με εχει βολέψει πολύ και είναι πολύ φθηνό (χώρια που το χρησιμοποιώ και στο ποδήλατο όταν χρειαστεί )
takis63 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11, 2008 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11, 2008 Εγώ χρησιμοποιώ ένα ψηφιακό voice recorder OLYMPUS εδώ και δύο χρόνια και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Μπορείς να το έχεις κρεμασμένο στο λαιμό σου όλο το βράδυ, να καταγράφεις τις παρατηρήσεις σου πατώντας μόνο ενα κουμπί και όταν πάς στο σπίτι σου, μπορείς πάρα πολύ εύκολα να τις αποθηκεύσεις στο PC αφού έχει θύρα USB. Δεν χρειάζεται να παίρνεις το μάτι σου απο το προσοφθάλμιο όταν καταγράφεις την παρατήρηση που κάνεις κι αυτό νομίζω ότι είναι το μεγαλύτερο πλεονέκτημά του. Μιλώντας μπορείς να περιγράψεις πολύ πιο άνετα αυτό που βλέπεις, παρά γράφοντας στο...σκοτάδι. Δοκιμάστε το και θα με θυμηθείτε. Το αδιανοητο σημερα ειναι η μονη λυση για το αυριο ! Επανάσταση δεν είναι μόνο η εξέγερση, είναι και η συνειδητοποίηση της αλήθειας... http://www.spartastronomy.gr
filiatra Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11, 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11, 2008 Τάκη εσένα είχα δει στον Πάρνωνα κ σε είχα ζηλέψει.Από τότε είχα στον νου μου να πάρω ένα αλλά πάντα το αμελούσα.Πριν λίγο το ξεψάχνιζα κ μου φαίνεται αρκετά καλό.Ο ήχος είναι καμπάνα. Με εκτίμηση Παναγιώτης Φωτεινέας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα