Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιεύτηκε
Πωλείται το 10ιντσο GSO dobsonian σε πολύ καλή κατάσταση, αγορασμένο τον Σεπτέμβρη του 2007 μαζί με το προσοφθάλμιό του 32mm 2" της TS, το finder, τους δαχτύλιους στήριξης και την θήκη της Geoptics. Το πουλάω για αγορά κατοδιοπτρικού. Το τηλ καινούργιο κάνει 500 ευρώ, η θήκη 180 ευρώ και οι δαχτύλιοι 120 ευρώ. Όλα μαζί τα δίνω 550 ευρώ. Φωτογραφίες θα ακολουθήσουν.
starrynights.blog
Δημοσιεύτηκε
Θα τα πουλήσω ξεχωριστά μόνο εάν δεν πάρει κάποιος το τηλεσκόπιο με τη θήκη, καθώς είναι πολύ χρήσιμη για τις μεταφορές. Ο σωλήνας είναι γύρω στα 12 κιλά.
starrynights.blog
Δημοσιεύτηκε
Πωλούνται και ξεχωριστά. 400 ευρώ το τηλεσκόπιο με την dobsonian βάση, 450 και με τους δακτύλιους και 100 ευρώ η θήκη. Η θήκη κάνει 180 και την δίνω 100 διότι έχει κοπεί ένα λουρί, που όμως δεν είναι θέμα διότι υπάρχουν τα λουριά που είναι για τους ώμους και άλλο ένα.
starrynights.blog
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσιεύτηκε
Νέες τιμές. Το τηλεσκόπιο μαζί με την dobsonian βάση 350 ευρώ. Μαζί με τους δακτύλιους και dovetail 400 ευρώ. Η θήκη 80 ευρώ. Υπενθυμίζω, το τηλεσκόπιο είναι σε πολύ καλή κατάσταση χρησιμοποιημένο μόνο λίγους μήνες. Καλό θα ήταν να το πάρει κάποιος απο Αθήνα γιατί είναι λίγο δύσκολο να το στείλω επαρχία, αλλά άν το θέλει κάποιος θα το στείλω με έξοδα δικά μου. Μπορεί όποιος θέλει να το δεί απο κοντά να επικοινωνήσει μαζί μου στο κινητό που έχω δώσει πιό πάνω.
starrynights.blog
Δημοσιεύτηκε

Ανανέωση. 350 ευρώ το τηλεσκόπιο με την βάση. Με δακτύλιους 400 ευρώ. Θήκη για το 10ιντσο της Geoptics 100 ευρώ.

Το τηλεσκόπιο με την βάση με την θήκη, φιλική τιμή 420 ευρώ.

starrynights.blog
  • 8 μήνες αργότερα...

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης