Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιεύτηκε
Είμαι πολύ χαρούμενος παιδιά!!!!!!!! Κέρδισα κάποια χρήματα στο ΤΖΟΚΕΡ (6ψήφιο νούμερο...) και είμαι σοκαρισμένος... Σκεφτόμουνα λοιπόν τι θα μπορούσα να πάρω ως αστροφωτογράφος για... αναβάθμιση... Λέω για μια Paramount με ένα RC και μια STL11000. Τι λέτε;; Η τοποθέτηση θα γίνει σε αστεροσκοπείο που θα φτιαχτεί ή στο Κορωπί όπου έχουμε 1 στρέμα ή κοντά στο Ναύπλιο που έχει πολύ σκοτεινό ουρανό κ έχει ένας φίλος μου σπίτι κ μπορεί να μου παραχωρήσει μερικά τετραγωνικά στον κήπο...!!! Τι άλλες ιδέες έχετε;;;;
Την ώρα που εμείς κοιτάμε τα :cheesy: , τα βλέπουν και κάποιοι άλλοι, ίσως όχι από τον δικό μας κόσμο... :cheesy: :cheesy: :cheesy:
Δημοσιεύτηκε

Μιά καλή ιδέα που μου ήρθε τώρα, είναι να δώσεις και σε εμάς κανένα φράγκο μπάς και δούμε προκοπή Παναγιώταρε.........ε; Φανταστικέ Αστρονόμε!

Πέρα απο την πλάκα, να είσαι καλά να τα χαρείς, και ΜΗΝ ΒΙΑΣΤΕΙΣ. Ηρέμησε λιγάκι, και σκέψου το καλά. Δεν είναι τώρα που τα λέω και σε πρωτάρη, αλλα τα λεφτά (ειδικά τα ξαφνικά εξαψήφια) είναι τις περισσότερες φορές κακός σύμβουλος στην έξαψη της στιγμής..

Και πάλι καλορίζικα

Φιλικά

Δημήτρης

Δημήτρης
Δημοσιεύτηκε
Μιά καλή ιδέα που μου ήρθε τώρα, είναι να δώσεις και σε εμάς κανένα φράγκο μπάς και δούμε προκοπή Παναγιώταρε.........ε; Φανταστικέ Αστρονόμε!

Πέρα απο την πλάκα, να είσαι καλά να τα χαρείς, και ΜΗΝ ΒΙΑΣΤΕΙΣ. Ηρέμησε λιγάκι, και σκέψου το καλά. Δεν είναι τώρα που τα λέω και σε πρωτάρη, αλλα τα λεφτά (ειδικά τα ξαφνικά εξαψήφια) είναι τις περισσότερες φορές κακός σύμβουλος στην έξαψη της στιγμής..

Και πάλι καλορίζικα

Φιλικά

Δημήτρης

ΩΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ Μαλ..ία Καλό Μήνα ρε Παναγιώτη, πως την πάτησα..........Ντροπή μου!

Δημήτρης
Δημοσιεύτηκε

:-k Αφου το Τζοκερ Εχει Τζακ-Ποκ?!! Και το προηγούμενο παίχτηκε στην ΠΥΛΟ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ :-k

Ελπιζω να μην στο χαλασα... :roll: Αλλα αν Κερδιζες καλη ειναι μια Paramount με ένα RC και μια STL11000 :mrgreen:

Παντος... σαν Ελληνας Κροισος που ειμαι... (απο περσι) σου λεω να κανεις λιγο οικονομια!!!! Τον Θολο βαλτον στο Νησι!!!!(εχει λιγότερη φωτορύπανση)

Καλο Μηνα!!!

ΥΣ

Εαν εχεις κανενα φιλο σε Πρακτορειο Οπαπ Πεστου να πατισει αυτο το κωδικο στην Μηχανη: 12922 - 79821 - 16637 -31714 - 19334 :lol:

Βασίλης Μεταλληνός

OO 16 1600 f4

ΟΟ 12.5 1525 f4.8 NEQ6

TOA130 1000 f7.7 ΕΜ200

ED80 600 f7.5, Vixen9x63

Canon eos 6D, Sony a7s2, Wat120n+,Asi120

2009年7月22號日食 - 2017 Aug 21

www.metallinos.net

Δημοσιεύτηκε
Αχ βρε παιδιά... Δεν πειράζει... Καλό μήνα σε όλους κ εύχομαι αυτό που έγραψα πιο πάνω να συμβεί κάποια στιγμή... :cheesy: :cheesy:
Την ώρα που εμείς κοιτάμε τα :cheesy: , τα βλέπουν και κάποιοι άλλοι, ίσως όχι από τον δικό μας κόσμο... :cheesy: :cheesy: :cheesy:
Δημοσιεύτηκε

Και γω ετοιμος ημουν να πω: μιλας σοβαρα ή κανεις πλακα???....

=D> =D> =D>

Τι άλλες ιδέες έχετε;;;;

Ενα τροχοσπιτο, με αυτα που λες μεσα του...

Και εμενα οδηγο \:D/ \:D/ \:D/

Δημοσιεύτηκε

:lol: :lol: :lol: :lol:

Και εγω την πάτησα, το παραδέχομαι!

εγω πάντως θα ήθελα ενα σπιτάκι στον Ταϋγετο, με ενα 30άρι μόνιμα τοποθετημένο, και θα κατέβαινα στον πολιτισμό μια φορά τον μήνα για ανεφοδιασμό!

Δημοσιεύτηκε
Καλη πρωταπριλια :lol:

Aσε την ψυχη σου να σταθει νηφαλια και αταραχη μπροστα σε ενα εκατομμυριο συμπαντα!!!

:cheesy: :cheesy:

Φιλικα,

Βαλογιαννης Γιωργος

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης