alepohori Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20, 2008 Οσο μπορω να βλεπω ακομα την σεληνη με το ματι θα κοιταζω ψηλα. Έτσιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!! Δημήτρης Καπετανάκης CGCG108-138: Mag 15.5v, να τ'αφήσω; Πολλά τα mag Άρη! Το flickr μου
sevax Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20, 2008 Καλησπέρα σε όλους! Μια διευκρίνιση, ο sevax δεν έρχεται με vespa αλλά με το αθάνατο Piaggio Beverly! Παιδιά εμένα θα με αφήσετε να περάσω στο χώρο παρατήρησης?? Αργύρη εσύ θα διαλέξης θέση όπου θέλης "μήπως ξέρεις από vespaaaa;" Δημήτρης Γκιώνης.Τα δυο μάτια είναι καλύτερα από ένα.
Andreas72 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21, 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21, 2008 ayrio sabbato 8a anebei kaneis? Για σήμερα Σάββατο φίλε μου δεν θα ανέβει κανείς Κιθαιρώνα λόγω και του φεγγαριού. Αργύρη εσύ θα διαλέξης θέση όπου θέλης Τι γίνεται ρε παιδί μου εδώ,αρχίσαμε και τις μίζες Ούτε η Siemens να ήσασταν. http://www.astropixel.gr
Andreas72 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23, 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23, 2008 Ανδρέα σαν προσωπικότητα που είσαι, σου ζητάω σαν προσωπική χάρη να κάνεις ιδιαίτερα μαθήματα επεξεργασίας στο ταλέντο που λέγαμε τις προάλλες! Άλλος ένας θάμνος θα κατοχυρωθεί σύντομα Γιάννη δοκίμασα τα πάντα αλλά όπως βλέπεις το ταλέντο ακολουθεί τον δικό του δρόμο.Δεν γίνεται τίποτα. Υ.Γ : Τα υπόλοιπα το Σάββατο 28 Ιουνίου.Ετσι για να μην ξεχνιόμαστε. http://www.astropixel.gr
Γιάννης Ευφραιμίδης Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23, 2008 Ανδρέα λες να κάνει επεξεργασία σε κρυφό σχολειό και να μας έρθει έτοιμος; Δεν έχει ανεβάσει και κάτι τελευταία και ανησυχώ Λοιπόν το Σάββατο νωρίς γιατί και γώ έχω διδασκαλία, στήσιμο ισημερινής Αστρονομική Ένωση Σπάρτης
B.D. Foxmoor Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23, 2008 Δεν έχει ανεβάσει και κάτι τελευταία και ανησυχώ Ετοιμάζεται να κάνει το μεγάλο μπαμ το Σάββατο...Κάτι τέτοιο πήραν τ'αυτιά μου Αν μιλάμε για το ίδιο ταλέντο Άγγελος Μακρής www.aggelosmakris.comwww.facebook.com/aggelosmakrisnightscapeswww.instagram.com/aggelos_makris
alepohori Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24, 2008 δεν θα ανέβει κανείς Κιθαιρώνα λόγω και του φεγγαριού.Να γελάσω τώρα ή μετά;;;; Εγώ θα έρθω να δοκιμάσω τον νέο μου φορητό χάρτη με αστέρες 28mag. Το φορτηγό λέω να το παρκάρω στα Βίλλια, μη σας χαλάσω το adapted vision Δημήτρης Καπετανάκης CGCG108-138: Mag 15.5v, να τ'αφήσω; Πολλά τα mag Άρη! Το flickr μου
Andreas72 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24, 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24, 2008 Ανδρέα λες να κάνει επεξεργασία σε κρυφό σχολειό και να μας έρθει έτοιμος; Όλα είναι πιθανά δεν αποκλείω τίποτα.Ρε λες Δεν έχει ανεβάσει και κάτι τελευταία και ανησυχώ Είσαι σίγουρος Κοίταξες καλά Ετοιμάζεται να κάνει το μεγάλο μπαμ το Σάββατο...Κάτι τέτοιο πήραν τ'αυτιά μου Αν μιλάμε για το ίδιο ταλέντο Για ποιο ''μπαμ'' μιλάς ...που θα έρθει με φιλμ και θα γελάνε και τα τσοπανόσκυλα Α και δεν μιλάμε για αυτό το ταλέντο...παρεμπίπτοντος Άγγελε. http://www.astropixel.gr
Γιάννης Ευφραιμίδης Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24, 2008 Α και δεν μιλάμε για αυτό το ταλέντο...παρεμπίπτοντος Άγγελε. Παρεμπιπτόντως μιλάμε για το ίδιο (νταμάρι ακατέργαστο) ταλέντο με τον Άγγελο! Εσύ μάλλον μπερδεύτηκες; Ού γαρ....κλπ Ανδρέα! Σε ποιόν νόμιζες ότι θα δείξεις επεξεργασία; Το Σάββατο μάλλον ο καιρός θα μας κάνει το χατήρι κλασσικά μετά τις 2! Αστρονομική Ένωση Σπάρτης
sheliak Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24, 2008 Ελπιζω ο καιρος να ειναι καλος απο την αρχη γιατι διαφορετικα δεν θα μεινει και καθολου χρονος με την σεληνη... Παντως ο Αγγελος και εγω θα ερθουμε 9:40 περιπου.. ελπιζω να βρουμε χωρο να στησουμε και εμεις γιατι προβλεπω να ειναι μεγαλη η παρεα..
Γιάννης Ευφραιμίδης Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24, 2008 Το "9.40" πολύ μου άρεσε Θα σας κρατήσουμε θέσεις με καρέκλες και τραπεζάκια! Αστρονομική Ένωση Σπάρτης
B.D. Foxmoor Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24, 2008 Παντως ο Αγγελος και εγω θα ερθουμε 9:40 περιπου.. Πάντως ανυπομονώ να δοκιμάσω τις χειροβομβίδες μου...και του Γιάννη χεχεχε Άγγελος Μακρής www.aggelosmakris.comwww.facebook.com/aggelosmakrisnightscapeswww.instagram.com/aggelos_makris
Andreas72 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24, 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24, 2008 Α και δεν μιλάμε για αυτό το ταλέντο...παρεμπίπτοντος Άγγελε. Παρεμπιπτόντως μιλάμε για το ίδιο (νταμάρι ακατέργαστο) ταλέντο με τον Άγγελο! Εσύ μάλλον μπερδεύτηκες; Ού γαρ....κλπ Ανδρέα! Σε ποιόν νόμιζες ότι θα δείξεις επεξεργασία; Το Σάββατο μάλλον ο καιρός θα μας κάνει το χατήρι κλασσικά μετά τις 2! Επειδή θέλω να κρατήσω λιιιιγο τα προσχήματα και να μην εκθέσω κόσμο ανοιχτά στο φόρουμ δεν σημαίνει ότι εχω μπερδευτεί κιόλας. http://www.astropixel.gr
Γιάννης Ευφραιμίδης Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25, 2008 Επειδή θέλω να κρατήσω λιιιιγο τα προσχήματα και να μην εκθέσω κόσμο ανοιχτά στο φόρουμ δεν σημαίνει ότι εχω μπερδευτεί κιόλας. Αστρονομική Ένωση Σπάρτης
Andreas72 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27, 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27, 2008 Το μεγαλείο της ερασιτεχνικής αστρονομίας. ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ!!!'Οποιος αναγνωρίσει τον συγκεκριμένο κύριο,θα έχει δώρο μια προνομιούχα θέση στην αστροπαρατήρηση του Κιθαιρώνα το Σαββάτο 28 Ιουνίου. Υ.Γ 1: Θα σε παρακαλούσα να έρθεις το Σάββατο με αυτήν την ένδυση αλλά λόγω ζέστης δεν θα σε αναγκάσω κιόλας. Y.Γ 2: Ο ΜΑΡΚΟ ΠΟΛΟ του διαστήματος. I LIKE IT http://www.astropixel.gr
Αργύρης Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27, 2008 Η φωτογραφία είναι από το χειμώνα στη Σιβηρία?? Γιατί πολλά ρούχα βλέπω να φοράει ο συγκεκριμένος κύριος!!! ΣΤΕΛΛΑ, ΓΙΩΡΓΟ, ΒΑΣΙΛΗ, ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΕΚΕΙ ΨΗΛΑ...
Efstathios Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27, 2008 Παιδιά, επειδή δεν έχω μέσο για να έρθω, αν είναι κανείς κοντά Χολαργό για να πάμε μαζί, ας απαντήσει εδώ ή ας στείλει μήνυμα. starrynights.blog
babgia Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27, 2008 Σκουφάκι, Τηλεσκόπιο, βάση τον κάρφωσες τον Θείο. Μέλος Συλλόγων:Ελληνικής Αστρονομικης ΕνωσηςΣυλλόγου Ερασιτεχνικής Αστρονομίας.Όμιλος Γερόντων Αστροπαρατηριτών.Ε.Λ.Φ.Ε.ΑΣhttp://users.otenet.gr/~babgia/
Γιάννης Ευφραιμίδης Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27, 2008 Νομίζω ότι είναι το τεμέτερον Γκιορίκας Καρβουνίδης θα έχει δώρο μια προνομιούχα θέση Ποιόν θα βάλω μέσα στον θερμοσίφωνα το Σάββατο έ;;; Υ.Γ. Δεν παίζεσαι Ανδρέα Ο ΜΑΡΚΟ ΠΟΛΟ του διαστήματος Αστρονομική Ένωση Σπάρτης
Efstathios Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27, 2008 Κανείς εδώ κοντά? Μπορώ να πάω κοντά σε καποιον, θα βάλω έναν φίλο μου εδώ να με φέρει, αλλά μετά στην επιστροφή θα πρέπει να με αφήσει Χολαργό. Άν είναι κανείς εδώ στα γύρω προάστεια ας μου στείλει μύνημα. starrynights.blog
sevax Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27, 2008 [Από ελληνική ταινία]Ανθρωποι-άνθρωποι πρός τί ο αληλοσπαραγμός; καί τά αληλοκαρφώματα;Άνθρωποι-άνθρωποι, πού είναι οί ΆΝΘΡΩΠΟΙ; Τσι,τσι,τσι Δημήτρης Γκιώνης.Τα δυο μάτια είναι καλύτερα από ένα.
Andreas72 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27, 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27, 2008 [Από ελληνική ταινία]Ανθρωποι-άνθρωποι πρός τί ο αληλοσπαραγμός; καί τά αληλοκαρφώματα;Άνθρωποι-άνθρωποι, πού είναι οί ΆΝΘΡΩΠΟΙ; Τσι,τσι,τσι Καλώς τόνε κι ας άργησε!!!!!Που είσαι χαμένος ορέ πάπο* Sevax Ακόμα περιμένω να περάσεις για καφέ.Είχα αρχίσει να ανησυχώ.Καλά που θα βρεθούμε το Σαββάτο. *πάπο=παππούς http://www.astropixel.gr
Κάστωρ Ιανός Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28, 2008 Παίδες αν και μάλλον για σήμερα δεν σας πρόλαβα, τες πα, την επόμενη φορά που θα πάτε για παρατήρηση αν οι θερμοκρασίες είναι στα ιδια επιπεδα με τα σημερινά ... (μισό, να σκουπίσω τον ιδρώτα), αυτό θα έχει σαν επακόλουθο μετά την κατανάλωση σουβλακίων μερικοί από σας να το ρίξουν και στο πινεν κρυεν μπυρενΓιαυτό σας προτείνω το παρακάτω gadgetάκι που έχει το περιοδικό stuff (χαζοπεριοδικούλι αλλά σχετικά φθηνό: 6,50 ευρω)το οποίο είναι μπρελόκ - συσκευή αλκοτέστ - (χωρίς να το γράφει πουθενα στη συσκευασία) κόκκινος φακός led!!!. Sky Watcher 8΄΄ : η όμορφη ντομπσόνα, Χρησιμοποιούμενη όποτε …… κάνει ξαστεριά.
ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ ΛΕΩΝ Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29, 2008 Τελικα η πιο συνηθισμενη εξοδος μας τα σαββατοβραδα ειναι ο Κιθαιρωνας.Ειχε αρκετο αερα,καθολου κρυο και την γνωστη υπεροχη παρεα.Για αλλη μια φορα περασαμε πολυ ωραια.Ηταν δυσκολα για παρατηρηση,λογω αερα(τα διπλα χορευανε το ενα γυρω απο το αλλο).Την επομενη θα ειναι ακομα καλυτερα. Η αστρονομια μας βοηθαει να κοιταμε ψηλα. www.astrotheory.gr
Draco Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29, 2008 Να ευχαριστήσω κι εγω με τη σειρά μου όλα τα παιδιά που ακόμα και χωρίς σουβλάκια με βοήθησαν με την EQ6.. Ευχαριστώ ιδιαιτέρως τον Ανδρέα που αδιαμαρτύρητα με βοήθησε απο την αρχή της διαδικασίας, τον Γιάννη για το άψογο ζύγισμα του τηλεσκοπίου, τον Δημήτρη για τις συμβουλές του (ακόμα περιμένω το training για την ευθυγράμμιση της πολικής διόπτρας ), τον Γρηγόρη, την Κατερίνα για τις φωτογραφίες, τον Άγγελο, και τέλος τον Σταμάτη για την βοήθειά του στο μάζεμα, τις αστροφωτογραφικές διευκρινήσεις, και την ευχάριστη παρέα. Χαιρετώ και τα υπόλοιπα παιδιά που ήταν απομακρυσμένα..προς μαντρί μεριά και δεν μπορέσαμε να βρεθούμε λόγω αιγοπροβάτων.. Ps 1 Ηλία έλαμψες δια της απουσίας σου..Ελπίζω να ανέβεις στην επόμενη συνάντηση. Ps 2 Ανδρέα η γυναίκα μου θέλει να της αγοράσω το πράσινο λέιζερ που είχες..Μ' έχει ζαλίσει απο χθές... Ps 3 Ανεβάστε και καμιά φωτό απο τη χθεσινή συνάντηση.. Εις το επανιδείν με ακόμα καλύτερες συνθήκες και μεγαλύτερη παρέα. ΦιλικάΚώστας EQ6 Sky Scan Pro, Skywatcher dob 8, Skywatcher 70/500, Canon 400D, Webcam PHILIPS - SPC900NC
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα