Andreas72 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16, 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16, 2008 Επόμενη εξόρμηση το Σάββατο 28 Ιουνίου 2008.'Aντε γιατί μας έφαγε αυτό το EYRO. http://www.astropixel.gr
Draco Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16, 2008 Επόμενη εξόρμηση το Σάββατο 28 Ιουνίου 2008.'Aντε γιατί μας έφαγε αυτό το EYRO. Ανδρέα αν δεν πάρω την EQ6 με το Go To δεν ξαναανεβαίνω Κιθαιρώνα.. Με dob βάση θα ανέβω μόνο αν πάρει ο Ολυμπιακός τον Christian Ronaldo.. Δεν πάει άλλο, έχω πάθει τέσσερα λουμπάγκο..θα μου μείνει καμιά αναπηρία.. EQ6 Sky Scan Pro, Skywatcher dob 8, Skywatcher 70/500, Canon 400D, Webcam PHILIPS - SPC900NC
B.D. Foxmoor Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16, 2008 Βρε συ Κώστα γιατί δεν παίρνεις μαζί σου ένα καρεκλάκι?Για εμένα τουλάχιστον το πρόβλημα διορθώνεται σε μεγάλο βαθμό! Με το καλό η ισημερινή!Όσο την έχω δει σε χρήση είναι καταπληκτική. Άγγελος Μακρής www.aggelosmakris.comwww.facebook.com/aggelosmakrisnightscapeswww.instagram.com/aggelos_makris
Draco Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16, 2008 Βρε συ Κώστα γιατί δεν παίρνεις μαζί σου ένα καρεκλάκι?Αναπηρικό...????? Σίγουρα βοηθάει Άγγελε, θα το δοκιμάσω. Με το καλό η ισημερινή!Όσο την έχω δει σε χρήση είναι καταπληκτική. Σε ευχαριστώ Άγγελε. Ευρώ Ευρώ τα μαζεύω..και ελπίζω να τα καταφέρω να την πάρω πριν μπεί ο Αύγουστος. Για Κιθαιρώνα πάντως είμαι μέσα με ή χωρίς καρεκλάκι.. αρκεί να μην δουλεύω εκείνο το Σάββατο. EQ6 Sky Scan Pro, Skywatcher dob 8, Skywatcher 70/500, Canon 400D, Webcam PHILIPS - SPC900NC
nio22 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16, 2008 και εγω μεσα για αστρο εκδρομουλα! meade sn6 f/5_BRESSERmount:skywatcher eq6
sevax Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17, 2008 Επόμενη εξόρμηση το Σάββατο 28 Ιουνίου 2008.'Aντε γιατί μας έφαγε αυτό το EYRO. Αντε γιατί καί το EURO το ΕΥΡΩ μας φάγανε Δημήτρης Γκιώνης.Τα δυο μάτια είναι καλύτερα από ένα.
ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ ΛΕΩΝ Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17, 2008 Βλεπω να γεμιζει ο Κιθαιρωνας εκεινο το βραδυ.Καλο θα ειναι οι πρωτοι που θα πανε να στησουν προς τα μεσα,ωστε οσοι ερθουν αργα να μην χρειαστει να πανε πολυ μεσα για να βρουνε χωρο.Απαγορευεται η αποχωρηση πριν την ανατολη του ηλιου(πλακα κανω). Η αστρονομια μας βοηθαει να κοιταμε ψηλα. www.astrotheory.gr
Andreas72 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17, 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17, 2008 Βλεπω να γεμιζει ο Κιθαιρωνας εκεινο το βραδυ.Καλο θα ειναι οι πρωτοι που θα πανε να στησουν προς τα μεσα,ωστε οσοι ερθουν αργα να μην χρειαστει να πανε πολυ μεσα για να βρουνε χωρο.Απαγορευεται η αποχωρηση πριν την ανατολη του ηλιου(πλακα κανω). Φιλε Λεωνίδα θα μου επιτρέψεις να έχω κάποιες ενστάσεις:1) Επειδή εμείς οι προσωπικότητες(βλέπε Γιάννης Ευφραιμίδης,Sevax,alepohori κ.α) θα πάμε πρώτοι δεν γίνεται να πάμε ''βάθος κήπος'' γιατί έχουμε και κάποιο image να διαφυλάξουμε,δεν γίνεται να κάνουμε παρέα στα προβατάκια. [-X 2)Οσοι αργήσουν δεν είναι ''ευπρόσδεκτοι'' γιατί μας χαλάνε τις φωτογραφίες με τα φώτα τους. Και φυσικά θα φάνε πόρτα. 3)Εννοείται ότι πριν το ξημέρωμα απαγορεύεται η αποχώρηση από το σημείο παρατήρησης και όσοι το επιχειρήσουν θα εισπράξουν πρόστιμο. http://www.astropixel.gr
ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ ΛΕΩΝ Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18, 2008 Eτσι και αλλιως υπαρχουν περιοριστικα μετρα εναντιων μου ωστε να μην πλησιασω το τηλεσκοπιο του θειου Ευφραιμιδη στα 30 μετρα.Εχω ομως μεσο τον Αλεποχωρι.Ξερουμε να ερχομαστε χωρις φωτα τη νυχτα.Το πολυ πολυ να πατησουμε κανενα τηλεσκοπιο. Η αστρονομια μας βοηθαει να κοιταμε ψηλα. www.astrotheory.gr
alepohori Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18, 2008 Αυτός ο κύριος θείος Ευφραιμίδης πολύ τον μπαμπούλα μας κάνει και όλο αστειάκια λέει. Λεό, κάνε ό,τι καταλαβαίνεις με το τηλεσκόπιό του. Περνά μια ηλιοολικοεκλειψοειδή κρίση, αλλά πιστεύω να την ξεπεράσει σύντομα. Δημήτρης Καπετανάκης CGCG108-138: Mag 15.5v, να τ'αφήσω; Πολλά τα mag Άρη! Το flickr μου
ourania Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18, 2008 κ.Λέων χωρίς να θέλω να σπείρω τη διχόνοια ανάμεσα σας αν φροντήσετε να καθιστερήσετε λιγάκι και να στήσει ο θείος Ευφραιμίδης στη μέση του σημείου παρατήρησης η ευχαρίστηση να πατήσετε κανένα τηλεσκόπιο θα είναι διπλή. Άλλωστε οι ές αεί αργοπορημένοι δεν είναι σωστό να στερούν τη χαρά των υπόλοιπων παιδιών να στήσουν στο κέντρο του σημείου παρατήρησης.
Andreas72 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18, 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18, 2008 Ανδρεα τι ωρα λες να πας? Σταμάτη μάλλον νωρίς γύρω στις 20:00. Γιάννη (Ευφραιμιδης) τι έχουνε πάθει και τα βάζουν με σένα http://www.astropixel.gr
Γιάννης Ευφραιμίδης Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18, 2008 Λοιπόν, Όταν ο αδελφούλης πήγε στην Ιρλανδία τον λυπήθηκαν και του έδειξαν το Μ13 από 20" dob και πήραν τα μυαλά του αέρα Έκτοτε ("ζινζ ζατ τάιμ"-αγγλική προφορά του αδελφούλη) αποκαλεί όλα τα 8άρια λευκά vixen "ερευνητές"! Εσείς πόσο κοντά θα τον αφήνατε να πλησιάσει έ; Ανδρέα σαν προσωπικότητα που είσαι, σου ζητάω σαν προσωπική χάρη να κάνεις ιδιαίτερα μαθήματα επεξεργασίας στο ταλέντο που λέγαμε τις προάλλες! Άλλος ένας θάμνος θα κατοχυρωθεί σύντομα Αυτός ο Κιθαιρώνας προβλέπεται "ζούπερ" Αστρονομική Ένωση Σπάρτης
Andreas72 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18, 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18, 2008 Εσείς πόσο κοντά θα τον αφήνατε να πλησιάσει έ; Στα 2 χιλιόμετρα και θα είχα και ένα λυσσασμένο σκύλο σε περίπτωση που έκανε το λάθος να πλησιάσει πιο κοντά. http://www.astropixel.gr
sevax Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18, 2008 Κύριοι επειδή ο χώρος από 21-6-08 περιέρχετε στήν κατοχή μου [κανονίστηκε με τόν βοσκό] τέρμα τό τσάμπα 10 ευρώ τηλεσκόποιο+ένα άτομο5 ευρώ το ρέυμα3 ευρώ η πολυθρόνα2 ευρώ το αυτοκίνητοΕπιτρέπω τήν δωρεάν είσοδο στόν alepoxori, στον Λεωνίδα, στά σκαμπώ,στά αγριόσκυλα, στά σουβλάκια, κ.τ.λ.π. Υ.Γ. Μή μού "προγκάτε" τά γιδοπρόβατα ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΤΣΙΓΆΡΑ Κύριε Γιάννη χόρτασες γέλιο σήμερα μέ την γκάφα μου τσιμουδιά τό Σάββατο γιατί θα σε βάλω στα "κάρβουνα" Δημήτρης Γκιώνης.Τα δυο μάτια είναι καλύτερα από ένα.
ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ ΛΕΩΝ Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19, 2008 Ευτυχως εχω την συμπαρασταση φιλων,αλλιως τι θα εκανα με τον πολεμο των 8ιντζων.Προκειται περι παρεξηγησης,ο φιλος μου ο Αλεποχωρης βλεπει με το 8αρι του τουλαχιστον 23 μεγεθος.Αδελφουλη μου,χαιρομαι που θα βρεθω κοντα στον φιμησμενο Φωντα(ελπιζω μεχρι τις 12 να βρει τον πολικο).Φιλε Σεβαχ,ευχαριστω για την δωρεαν εισοδο. Η αστρονομια μας βοηθαει να κοιταμε ψηλα. www.astrotheory.gr
Despet Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19, 2008 ...προσέχετε μόνο ..γιατί έχουμε και σεισμική διέγερση στη ευρύτερη περιοχή και.... Πέτρος Δεσύπρης Corvus Eye ObservatoryATHENS / S Y R O S http://www.pdesypris.com/http://www.ceo-despet.blogspot.com/
Andreas72 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19, 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19, 2008 Ευτυχως εχω την συμπαρασταση φιλων,αλλιως τι θα εκανα με τον πολεμο των 8ιντζων.Προκειται περι παρεξηγησης,ο φιλος μου ο Αλεποχωρης βλεπει με το 8αρι του τουλαχιστον 23 μεγεθος.Αδελφουλη μου,χαιρομαι που θα βρεθω κοντα στον φιμησμενο Φωντα(ελπιζω μεχρι τις 12 να βρει τον πολικο).Φιλε Σεβαχ,ευχαριστω για την δωρεαν εισοδο. Καταρχήν φίλε Λεωνίδα να προσέχεις τα λεγόμενα σου για το αξιότιμο μέλος και αγαπητό φίλο Δημήτρη(Alepohori).Eχει μάτι ''αετίσιο'' και μπορεί να δει μέχρι και 25mag γαλαξία με 8''.Επειδή εσείς γεράσατε και δεν μπορείτε με 20'' να δείτε παραπάνω από 8mag δεν σας φταίει ο Δημήτρης. Οσο για τον Φωντα και τον χειριστή του είναι λογικό να μην βρίσκει τον πολικό....αφού τα έχει καρβουνιάσει όλα.Ποιος σου έδωσε ''δωρεάν είσοδο'' ο Sevax Eδω έρχεται στον Κιθαιρώνα χωρίς εξοπλισμό και με βέσπα,σιγά μην του δώσουμε και το ελεύθερο να μοιράζει προσκλήσεις!!!! Υ.Γ 1: Ευπρόσδεκτοι στο αστροπάρτυ του Κιθαιρώνα και οι ουφολόγοι.Παιδιά εμείς είμαστε ''ανοικτά μυαλά'' και ευχαρίστως να κουβεντιάσουμε τις απόψεις σας. Υ.Γ 2:Μην φοβάστε δεν διαθέτουμε ''ιερά εξέταση''.Μόνο καμιά φωτιά ανάβουμε αλλά όχι για να σας ρίξουμε μέσα....απλά έχει ένα μαντρί δίπλα και ζαχαρώνουμε κάνα προβατάκι. http://www.astropixel.gr
Γιάννης Ευφραιμίδης Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19, 2008 Αδελφούλη Λέων,"ζέ βέη τού Κιθερόν μάουντεν ιζ 8 ίντσες"... Μακάρι να δείτε και 32mag, γιατί εγώ τόκαψα!Αυτό είναι το εξώφυλλο από το βιβλίο του θείου Γιάννη με λίστες και χάρτες αφιερωμένο σ' ένα πολύ καλό φίλο! Δεν διατίθεται στην αγορά ...ακόμα. Αστρονομική Ένωση Σπάρτης
sevax Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20, 2008 Κύριε Ανδρέα εσένα θα σε κλείσω στο μαντρί, με τα προβατάκια [ όχι ψητά] ή για να μην είσαι δίπλα στήν Νίκον μου θα πάω στήν κορφή Κύριε Γιάννη, θα μας βάλετε καί εμάς στά κάρβουνα; Κύριε Πέτρο εσείς τρώτε τα πορτοκαλάκια σας κάθε πρωί, κάνετε τίς βουτιές σας ωραία περνάτε Γιατί εμάς στέλνετε σεισμούς Δημήτρης Γκιώνης.Τα δυο μάτια είναι καλύτερα από ένα.
Andreas72 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20, 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20, 2008 Κύριε Ανδρέα εσένα θα σε κλείσω στο μαντρί, με τα προβατάκια [ όχι ψητά] ή για να μην είσαι δίπλα στήν Νίκον μου θα πάω στήν κορφή χα χα χα Κακό που θα μου κάνεις! http://www.astropixel.gr
Αργύρης Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20, 2008 Καλησπέρα σε όλους! Μια διευκρίνιση, ο sevax δεν έρχεται με vespa αλλά με το αθάνατο Piaggio Beverly! Παιδιά εμένα θα με αφήσετε να περάσω στο χώρο παρατήρησης?? ΣΤΕΛΛΑ, ΓΙΩΡΓΟ, ΒΑΣΙΛΗ, ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΕΚΕΙ ΨΗΛΑ...
sw1jgw Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20, 2008 ayrio sabbato 8a anebei kaneis? http://sw1jgw.50webs.net/
ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ ΛΕΩΝ Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20, 2008 Παντως θα περασουμε για αλλη μια φορα υπεροχα.Οσο μπορω να βλεπω ακομα την σεληνη με το ματι θα κοιταζω ψηλα. Η αστρονομια μας βοηθαει να κοιταμε ψηλα. www.astrotheory.gr
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα